Peja
Re: Peja
Akurat Peja ze swoim antysyjonizmem przy Waldku Kascie to inny level. Kasta jak był kiedyś u Reda to gadali o takich rzeczach że tylko brakowało żółtych napisów.
Szkoda, że u Rymanowskiego tyle było o alkoholizmie, dzieciństwie, polityce, a mniej o innych rzeczach. Peja z początku sprawiał wrażenie, że średnio mu temat alkoholizmu pasuje, zresztą sam powiedział w pewnym momencie, że "miało nie być o alkoholu". Rymanowski natomiast tyle pytań o tym zadawał, że Rychu też się zaczął rozgadywać.
No ale Rymanowski to nie dziennikarz muzyczny, więc też ciężko, żeby pytal o hip hop
Szkoda, że u Rymanowskiego tyle było o alkoholizmie, dzieciństwie, polityce, a mniej o innych rzeczach. Peja z początku sprawiał wrażenie, że średnio mu temat alkoholizmu pasuje, zresztą sam powiedział w pewnym momencie, że "miało nie być o alkoholu". Rymanowski natomiast tyle pytań o tym zadawał, że Rychu też się zaczął rozgadywać.
No ale Rymanowski to nie dziennikarz muzyczny, więc też ciężko, żeby pytal o hip hop
Bo byłoby to nietaktowne jak zachowanie Fiodora wobec niego
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- georgefloyd
Właśnie w Polsce nie ma póki co dobrych foliarzy. U nas za foliarzy bierze się ludzi którzy szczepionki nie chcieli dać sobie wcisnąć albo freaków od płaskiej ziemi. Kiedyś zobaczyłem co się w USA dzieje i tam to dopiero jest piękna sprawa. Stary, kosmici podzieleni na nacje, sposoby przemieszczania się, pochodzenie, fenotyp itp. Już nie mówiąc o innych ciekawostkach.bobsonbejbi pisze: ↑01 paź 2026, 10:06 on w ogóle mówił cos o "rozmowie z cyprianem", chodziło o tego co wszystkich foliarzy do siebie sprasza i slucha z kamienna twarza o tym ze Hitler to w sumie mial rację?
No szkoda szkoda, liczyłem na wspólny diss Tede & PejaBurak pisze: ↑01 paź 2026, 9:57 01:56:03–01:57:11 — Z Sokołem sprawy są wyjaśnione. Przypomina, że dawniej krytykował jego podejście do biznesu i łączenia rapu z przedsiębiorczością. Dziś mówi, że wyczyścili wszystkie tematy, lubi go i nie zamierza ponownie rozliczać z reklam czy komercyjnych decyzji. Przyznaje przy tym, że sam był kiedyś znacznie bardziej radykalny.
Sokołowi to się zbiera przez ostatnie lata i nie jest to tylko wpadka z prompterem, ale przy okazji wpadki ktoś ze sceny publicznie pierwszy raz coś źle powiedział o Sokole, i znowu był to Tede jak w 200901:58:52–02:00:14 — „Blokersi”, internetowe docinki i wpadki na scenie. Przy okazji wspomnień o filmie krytykuje sprowadzanie artystów do jednego niezręcznego zdania czy potknięcia. Jego zdaniem obawa przed wyrwaniem błędu z kontekstu zniechęca raperów do freestyle’u na koncertach. W tym kontekście broni też Sokoła przed przekreślaniem dorobku z powodu wpadki z prompterem.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2026, 16:33 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
ziomek z kanału porozmawiajmy tv jest dla mnie goatem w tej materii, opr tego jedyny taki oryginał we wszechświecie i okolicach jak DARIUSZ KWIECIEŃ, opr tego zalwit, gabriel augustyn tarasiuk znany również jako 12 000 szabel (wróżenie ze słowiańskich run)
no było tego, było. niedostatecznie głęboko szukałeś po prostu. to siedzi w podziemiu, ale fakt, że obecnie w erze profesjonalnego jutuba biorą się za to ludzie nastawieni na klik klik kliki i wejścia
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
sprawdź mnie tej
to pdg kartel
q l o p
sory musiałem to przez ten avatar
to pdg kartel
q l o p
sory musiałem to przez ten avatar
- georgefloyd
Ajjj, przejrzałem teraz koleżko co tam podrzuciłeś i kiepskie to. Jakieś plazmatyczne jelita itp. To są typowe dziady które naciągają dziwnych i lekko upośledzonych ludzi. Mi chodziło o prawdziwych foliarzy, którzy przygotowują laboratorium i chcą stworzyć kamień filozoficzny. Chodzą na polowania na duchy. Prowadzą obserwacje UFO. Łapią duchy do specjalnego plazmowego odkurzacza przy pomocy brokatowych pułapek. Chodzą śladami UFO czy potworów z bagien i szukają bestii. Analiza eksperymentu Filadelfia, kto ukradł wyniki badań. Dochodzenie do tego, że praktycznie jedna dynastia rządziła cała Europą, rozpisane życiorysy. A tutaj jakieś jelitówki i uwalnij swoje prawdziwe ja.
Są w Polsce w ogóle jakieś duże teorie spiskowe typu 9/11, ladowanie na księżyc, NWO, QAnon itd. z USA?
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
z pierwszych co mi się nasuwają to:
andrzej lepper że to nie był samobój
kiedyś o katastrofie smoleńskiej dużo było, że to był atak, a nie wypadek
ofc wspomniane lądowanie na księżyc z usa też się przerzuciło na pl i są osoby wśród nas które to kwestionują, tak samo te płaskie ziemie jeszcze wcześniej wspomniane itd.
Stop Killing The Internet, jebac weryfikacje po dowodzie toxsamosci w internecie
https://citizens-initiative.europa.eu/i ... /000011_pl
zachęcam do podpisania :^)
https://citizens-initiative.europa.eu/i ... /000011_pl
zachęcam do podpisania :^)
To że Andrzej Lepper się nie zabił to też po części amerykańska teoria spiskowa chyba (w sensie Ameryka może mieć w tym jakiś udział, związek), ale w sumie pasuje, a taka typowo Polsko-Polska? Grupa trzymająca wagę władzę może?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
-
bobsonbejbi
staram sie trzymac od foliarskich treści z dala, ale lubie jak paczul sie w swoich filmach z nich nabija. no i tam tez sa tego typu treści przywoływanie przez gości. wydaje mi sie ze tam lot tez jest wysokigeorgefloyd pisze: ↑01 paź 2026, 15:32Właśnie w Polsce nie ma póki co dobrych foliarzy. U nas za foliarzy bierze się ludzi którzy szczepionki nie chcieli dać sobie wcisnąć albo freaków od płaskiej ziemi. Kiedyś zobaczyłem co się w USA dzieje i tam to dopiero jest piękna sprawa. Stary, kosmici podzieleni na nacje, sposoby przemieszczania się, pochodzenie, fenotyp itp. Już nie mówiąc o innych ciekawostkach.bobsonbejbi pisze: ↑01 paź 2026, 10:06 on w ogóle mówił cos o "rozmowie z cyprianem", chodziło o tego co wszystkich foliarzy do siebie sprasza i slucha z kamienna twarza o tym ze Hitler to w sumie mial rację?
no przecież że wielka lechia, biali ludzie pochodzą od polaków, setki tysięcy lat temu pradawni polacy kolonizowali kosmos itd itp - arianie słowianie type shit
wiele pięter ma ta teoria, i na krańcu masz tych od kolonizacji kosmosu, ale to wszystko zaczyna się niewinnie od "germanie / watykan / żydzi zafałszowali historię początków państwa polskiego"
Dodano po 41 sekundach:
no i obozy cia w polsce były przez długi czas teorią spiskową, ale okazało się, że foliarze mieli racje
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Mieliśmy przecież podcasty foliarskie Reda
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- georgefloyd
A to tego nie słyszałem, podrzuć mi byku. Oczywiście to z Polakami i pierwszymi ludźmi. Dzisiaj będę miał do spania.baqlashan pisze: ↑01 paź 2026, 18:16no przecież że wielka lechia, biali ludzie pochodzą od polaków, setki tysięcy lat temu pradawni polacy kolonizowali kosmos itd itp - arianie słowianie type shit
wiele pięter ma ta teoria, i na krańcu masz tych od kolonizacji kosmosu, ale to wszystko zaczyna się niewinnie od "germanie / watykan / żydzi zafałszowali historię początków państwa polskiego"
Dodano po 41 sekundach:
no i obozy cia w polsce były przez długi czas teorią spiskową, ale okazało się, że foliarze mieli racje
jego rap wywodzi się z biedy i żeby w niej pozostał, potrzebował żeby Polska nie weszła do UE. Byłbym zdziwiony gdyby twierdził inaczejgods bidness pisze: ↑30 wrz 2026, 20:37 JAk to prawda, że Peja był przeciwko UE, to chuj mu w dupę. Od dziś jazda z jeżycką kurwą.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
@georgefloyd https://pl.wikipedia.org/wiki/Imperium_Lechit%C3%B3w
polecam też po słowach typu turbosłowianie, doskonała zabawa, a oni poczuci, mają kongresy, piszą książki, artykuły, czasami ich ktoś poważny zaprosi, niestety ten paskudny Artur Wójcik niweczy ich plany, napisał nawet książkę "„Fantazmat Wielkiej Lechii. Jak pseudonauka zawładnęła umysłami Polaków” - bardzo dobra
polecam też po słowach typu turbosłowianie, doskonała zabawa, a oni poczuci, mają kongresy, piszą książki, artykuły, czasami ich ktoś poważny zaprosi, niestety ten paskudny Artur Wójcik niweczy ich plany, napisał nawet książkę "„Fantazmat Wielkiej Lechii. Jak pseudonauka zawładnęła umysłami Polaków” - bardzo dobra
a co miałby na ten temat powiedzieć? Wiadomo, że tournament winner to znów pan Mes, a jako, że Pejson z tedefletem teraz maja PR-ową zgodę to nie będzie jaculi przykrosci sprawial
Treść nie forma
-
MinisterBrakuKultury
georgefloyd pisze: ↑01 paź 2026, 15:32Właśnie w Polsce nie ma póki co dobrych foliarzy. U nas za foliarzy bierze się ludzi którzy szczepionki nie chcieli dać sobie wcisnąć albo freaków od płaskiej ziemi. Kiedyś zobaczyłem co się w USA dzieje i tam to dopiero jest piękna sprawa. Stary, kosmici podzieleni na nacje, sposoby przemieszczania się, pochodzenie, fenotyp itp. Już nie mówiąc o innych ciekawostkach.bobsonbejbi pisze: ↑01 paź 2026, 10:06 on w ogóle mówił cos o "rozmowie z cyprianem", chodziło o tego co wszystkich foliarzy do siebie sprasza i slucha z kamienna twarza o tym ze Hitler to w sumie mial rację?
Zaciekawiłeś mnie mocno rozwiń wątek z najmocniejszymi foliarskimi tematami?