Zastanawiam się czy „Dawki Śmiertelne” nie były jego autorstwa, bo producent nie jest podpisany. Z jednej strony trochę za mało zakręcone jak na niego, ale z drugiej strony wydaje mi się, że Ostap ma pewną słabość do takiej wixy.
HEWRA
-
bobsonbejbi
Re: HEWRA
on czy jego brat? djmicostap to podobnież braciak tylko. ja nie ze stolicy to mogę nie miec pojecia
To jego brat. Jak ktoś będzie na miejscu to można zapytać co z Hewra hehe.
Jeśli chodzi samego Kubę, to próbowałem znaleźć w sieci czym się teraz zajmuje. Jedyne co znalazłem to dane jego działalności gospodarczej, którą prowadzi od 2007 roku. Wpisane ma, że zajmuje się wyłącznie artystyczną i literacką działalnością twórczą.
Pomimo tego, że nic nie publikuje pod swoim imieniem, to nie zawiesił działalności i dalej płaci składki, zusy, itp. Na podstawie tego domyślam się, że cały czas działa po cichu muzycznie, wystawia faktury i na tym zarabia.
Jeśli chodzi samego Kubę, to próbowałem znaleźć w sieci czym się teraz zajmuje. Jedyne co znalazłem to dane jego działalności gospodarczej, którą prowadzi od 2007 roku. Wpisane ma, że zajmuje się wyłącznie artystyczną i literacką działalnością twórczą.
Pomimo tego, że nic nie publikuje pod swoim imieniem, to nie zawiesił działalności i dalej płaci składki, zusy, itp. Na podstawie tego domyślam się, że cały czas działa po cichu muzycznie, wystawia faktury i na tym zarabia.
Nie wiem jak Dawki Śmiertelne (moim zdaniem jego), ale inny niepodpisany produkcyjnie numer Samiego z tego roku ma normalnie taga whathewjudandontstap od 10 sekundy
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
jest w stanie ktoś rozszyfrować żeńskie wokale z tego kawałka? znam tekst oryginalnej piosenki (Pivo - Słońce, które znasz), ale tutaj jest coś poprzestawiane
ten drugi fragment nie wiem czy jest również follow upem do wcześniej istniejącej piosenki, czy jest napisany na nowoza tych ... ... ...
czasem rosną na niebie
ale wyrok(?) który znam
wtedy jak jest źle
zawsze czeka na ciebie
-
... ... ... ...
jestem w nich po kostki
tamte kostki pozostały(?) i nie są z Europy
... ... ... ...
jestem w nich po kostki
starty łeb jak dżinsy
w sercu jesteś dobry

Obrobiłem trochę audio tak żeby lepiej było słychać wokal. I tak jest bardzo niewyraźny, ale może Ci pomoże.
https://files.catbox.moe/4t663u.mp3
- yungXpaproch
to jest w AI tekst zmieniony w tym samplu. tak zaza mowil. nie wiem co jest w tych fragmentach
- yungXpaproch
jebani ukraińcy 
- gonny_trebor
- Moderator
Spoiler

Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #116 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<