VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: VNM

Post autor: Jose »

aleksy pisze: ↑29 wrz 2026, 19:07 Ona po prostu nikogo nie będzie obchodzić i nie wiem, czy V sobie z tym poradzi.
Dostanie troche propsow od ludzi, którzy słuchają jego ksywki, a nie muzyki - to mu wystarczy
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

aleksy pisze: ↑29 wrz 2026, 19:07 Najgorsze jest to, że ta płyta pewnie nie będzie nawet specjalnie hejtowana. Ona po prostu nikogo nie będzie obchodzić i nie wiem, czy V sobie z tym poradzi. Napalił się, poświęcił na to wszystko czas i energię, a potem nikt nie będzie nawet próbował tych jego rozkmin interpretować.
Swoją drogą ten czas i "energia" ktore on na to poświęcił to pewnie całościowo bedzie ekwiwalent czasu i energii jakie miesiecznie poswieca przeciętny człowiek na randomowe hobby po pracy typu nauka gry na banjo, no ale ze u vnma to oznacza wygramolenie sie z barłogu i wytrzeźwienie po desperadosach to pewnie urasta to do rangi real shit gaddemyt
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

mordo uwierz TO JUZ OSTATNI RAZ jak mam ciezko tzn pisalem juz z 10 razy ze to był ostatni raz ale teraz serio UWIERZ MI
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
bylerymdorymu

Post autor: bylerymdorymu »

dobra, skoro fala hejtu to jeśli on prosił by obiecać, że robi to dla nas kiedy nie musi już dla siebie to jakim chujem zbiórki na wynajem powyżej parteru
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333

SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156

Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Awatar użytkownika
erdoj

Post autor: erdoj »

On naprawdę uważa, że teraz lawinowo będą spływać do niego propozycje wywiadów?
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

udzieli wywiadu w stylu polskiego influensera, gdzie nie widac ani razu osoby wywiadujacej (bo jej nie ma), a pytania napisze sobie sam
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Ultra fuckin emotionally invested in the shit I am creating :what:
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

czekam na wywiad, w którym będzie wplatał tyle angielskich zwrotów co w swoich postach. a jak nie będzie ich wplatał, bo na głos to jednak wstyd, to będę miał jeszcze więcej beczki :rotfl:
Awatar użytkownika
bylerymdorymu

Post autor: bylerymdorymu »

to jest tragizm życia, że czasem w tunelu karmy trafiasz na rozsożkę gdzie obydwie drogi prowadzą do chujni
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333

SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156

Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Awatar użytkownika
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Typ myśli o jakichś klipach w czasach gdy teledysków nikt nie ogląda. Nawet u najbardziej mainstreamowych raperów. Dobry jest jebany nocturno. Myślał 12 dni jeżdżąc swoim rometem w te i we wte czy by nie wrzucić kolorów na 5 sekund tylko nie za mocnych. Żółty i czerwony na 6.0 tyle ile ma desperados. Proszę was o jedno, jakbyście chcieli skomentować na yt ten teledysk to nie piszcie hejtu tylko napiszcie minutę lub sekundę gdy będzie ten efekt. Dodajcie, że tylko geniusz mógł to wymyślić. Ten kto to wymyślił zasługuje na Oscara i nawet j cole lub drake na to nie wpadł.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Ten skarfejs jebany nawet teledyski podpierdalal. Motywy z telewizorami, czy najebany w basenie. Juz mu Jimson w beefie wypominal kserowanie.
Tylko nie rozumiem tych porownan do j cola i drejka jesli chodzi o nawijke.
Oni maja flow, ściętoryjec ma antyflow, antyrym i antyrytm. Spiewac jak drejk to on nigdy nie bedzie bo jedzie na jednej melodii i do tego wlqcza mu sie gejoza.
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

mam nadzieję że na tym klipie będą typiary twerkujące przy elektrycznych rowerach po 30 koła
Obrazek
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Jak juz chce robic dla rometa to powinien wystapic w reklamie gdzie ktos rometem przejezdza mu po mordzie stad ta blizna. Vnm wstaje rozjechany jak borsuk po czym wypowiada " gad deeeeemn, bro. Widziales to? Jak ten romet zpierdala. Very fast fucking szwagier a jaka przyczepnosc do podloza, a racxej do mojej mordy, daaaaaamn. No fakyn łej żezrobie se operacje mordy, never! Bede dumnie reprezentowal marke romet moja twarza bwooooy. Budi bam bidi bin babyt"
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

georgefloyd pisze: ↑29 wrz 2026, 22:46 Proszę was o jedno, jakbyście chcieli skomentować na yt ten teledysk to nie piszcie hejtu tylko napiszcie minutę lub sekundę gdy będzie ten efekt. Dodajcie, że tylko geniusz mógł to wymyślić. Ten kto to wymyślił zasługuje na Oscara i nawet j cole lub drake na to nie wpadł.
zrobię tak
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Imo bardzo dobry pomysł Tomka
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Czy jest snippet z huuuuuj skilla gdzieś na jutube?
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Dobra, a myślicie ile VNM tak średnio zarabia miesięcznie ? Bo bez wątpienia prowadzi życie trutnia, śpi pewnie do południa, później coś polata, pocwiczy, pojezdzi rowierkiem, wieczorem coś nagra, posiedzi na insta i spać. Bez watpienia dostaje jakieś tantiemy, albo jakiś hajs nie wiem kurwa z koszulek, ale przy tym że to w zasadzie upadła gwiazda, i nie gra wyjebanych koncertów, to ktoś ogarnięty może okreslić jaki to może być przedział ? Z 10k - 15k miesięcznie ? Mniej, wiecej ?
Ja nie podstawowy
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

10k na rękę, nawet bez ubezpieczenia, to i tak wydaje mi się kurwa dużo jak na typa, który #nikogo, ale potrzebna bardziej wnikliwa analiza doświadczonego rozkminiacza cudzych zarobków.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Właśnie ja się na tym nie znam, dlatego liczę na kogoś kto jest bliżej takich raperków
Ale tak drogą dedukcji, to żeby prowadzić takie zycie bumelanta, nic nie robić, mieć na studio żeby nagrywać te swoje gnioty, pewnie też nie gotuje sobie, tylko glovo is on dawg, chodzi na jakieś pierdoły, to żeby tak się wozić w większym mieście to pewnie musi się kręcić kolo tej dychy
Ja nie podstawowy
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

marmolad_k2 pisze: ↑30 wrz 2026, 12:27 Czy jest snippet z huuuuuj skilla gdzieś na jutube?
Nie YT, ale tu masz:
Burak pisze: ↑02 wrz 2026, 9:37
Spoiler
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
ODPOWIEDZ