Eldo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

dziejaszek

Re: Eldo

Post autor: dziejaszek »

vidar pisze: ↑24 wrz 2026, 21:58 Jak słucham jego opowiści o tych problemach alkoholowych i innych przypałach, to mimo poważnej tematyki, całkowicie mu nie wierzę :dunno: Czuję tu jakieś podkolorowanko, coby miały te problemy lepszy wydźwięk.
Podpisuję się obiema rękami.
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

Eldo w ogóle w przeszłości z Mesem dużo się bujał i pewnie razem dawali w palnik co drugi wieczór (co drugi, bo Mes musiał panienke jakąś przecież tez przyprowadzić do swojej kawalerki).
ㅤ
Obrazek
ㅤ
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Albo było jak w tej scenie z Chłopaki nie płaczą: jak brali Leszka na imprezę to nigdy nie mogli nic wyrwać
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

W 2010 roku byłem na koncercie Eldoki i po nim opowiadał on grupce fanów właśnie takie rzeczy. Że jest w cugu ileś tam dni z rzędu i pije co najmniej ileś tam. Nie pamiętam dokładnich liczb, ale dni szły w setki, a wódka to co najmniej pół litra dziennie. Wtedy też już był ostro najebany.

Więc ja mu wierzę. Na pewno nie jest to coś, co wymyślił sobie wczoraj.

Zresztą alkoholizm często dotyka ludzi aspołecznych. Ta używka to najskuteczniejszy na krótką metę środek przeciwlękowy znany ludzkości, ja przynajmniej lepszego nie znam, a kilka próbowałem hehe.
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2026, 16:54 przez aleksy, łącznie zmieniany 1 raz.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

ja tutaj z propsem dla Leszka, bardzo lubie album chi, jest przyjemny, ten trakulec jak oprowadza po wwa świetny
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

vidar pisze: ↑24 wrz 2026, 21:58 Jak słucham jego opowiści o tych problemach alkoholowych i innych przypałach, to mimo poważnej tematyki, całkowicie mu nie wierzę :dunno: Czuję tu jakieś podkolorowanko, coby miały te problemy lepszy wydźwięk.
No raczej ze chlop koloruje.

Był chudym uszatym kujonem wiec wiadomo ze nie był w zadnej poważnej ekipie. Co mowi eldoka? Że oni kumali ze trzeba budować mosty zeby grać w każdym mieście wiec celowo nie podpinali sie pod zadne ekipy.

Historia o tym jak to ONI nie wpuścili heroiny na swoje osiedle i obcięli język typowi ktory sprzedawał u nich na dzielni xd no kurwa on mowi jakby byl jakims poważnym uczestnikiem tych wydarzeń, a w najlepszym przypadku opowiedział mu o tym jakis jego bardziej przypakowany fan bełkocząc do ucha po koncercie.

Przeciez peja i inni wyjasnili dawno ze to byl zakompleksiony samotnik, ktory wychodził z domu tylko po wódę, a ten teraz robi z siebie chuj wie kogo.
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Jeśli wg Was rzut krowa w alkoholowym amoku to nie jest hardcore, to ja już nie wiem
Awatar użytkownika
aleksy

Właśnie sobie puściłem i Eldo mówi, że W aucie jest kawałkiem WWO :eek: A Rymanowski oczywiście nie prostuje, jebana podstawka do mikrofonu :nonono:
dla nich jesteś nikim
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Burak pisze: ↑23 wrz 2026, 7:21 Pierwszym wejściem Eldo w temat islamu był afrocentryczny amerykański rap. Dopiero później zorientował się, że część idei obecnych w tamtejszym hip-hopie ma niewiele wspólnego z klasycznym islamem.
yup, dokładnie tak jak przypuszczałem
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

aleksy pisze: ↑25 wrz 2026, 20:22 Właśnie sobie puściłem i Eldo mówi, że W aucie jest kawałkiem WWO :eek: A Rymanowski oczywiście nie prostuje, jebana podstawka do mikrofonu :nonono:
No faktycznie straszna pomylka biorac pod uwagę że miał tam być jedker
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Skąd w ogóle Rymanowski miałby wiedzieć, kto występuje w jakimś kawałku jędkerowym sprzed 20 lat, żeby takie rzeczy prostować. :lol:
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

WesolyJozek pisze: ↑wczoraj, 18:20
aleksy pisze: ↑25 wrz 2026, 20:22 Właśnie sobie puściłem i Eldo mówi, że W aucie jest kawałkiem WWO :eek: A Rymanowski oczywiście nie prostuje, jebana podstawka do mikrofonu :nonono:
No faktycznie straszna pomylka biorac pod uwagę że miał tam być jedker
Ale przecież był na albumie, za to nie było go w teledysku.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

nie wczuwajcie sie tak koledzy, to bylo chyba tylko prowo z tym rymanowskim. bliźniacze do komentarzy wściekłych faknopolakow, bo rymanowski nie sprostowal kiedys jakiejs starej "dietetyczki"
elkacpero

Post autor: elkacpero »

właśnie skumałem, że eldo i messi to ta sama osoba. zauważcie, że zachowują się w ten sam ekscentryczny sposób a do tego wyglądają tak samo.

Dodano po 53 sekundach:
poza tym czy ktoś kiedyś widział ich w tym samym miejscu w tym samym czasie?
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

gods bidness pisze: ↑wczoraj, 18:25 Skąd w ogóle Rymanowski miałby wiedzieć, kto występuje w jakimś kawałku jędkerowym sprzed 20 lat, żeby takie rzeczy prostować. :lol:
Prawdopodobnie brakuje mu też podstawowej wiedzy, np. kim jest Robert M.
Coast-to-coast, L.A. to Chicago...
Western male
Awatar użytkownika
aleksy

myślałem, że to oczywiste, że to żart

A wywiadu nie dokończyłem, bo jest męczący. Eldo opowiada nudne rzeczy z taką szczegółowością i zaangażowaniem jakby były ciekawe. Lubi stawiać się w roli mędrca z kosmosu i mówić jak nauczyciel do ucznia. Wyjebane w taki wykład.
dla nich jesteś nikim
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

elkacpero pisze: ↑wczoraj, 18:52 właśnie skumałem, że eldo i messi to ta sama osoba. zauważcie, że zachowują się w ten sam ekscentryczny sposób a do tego wyglądają tak samo.

Dodano po 53 sekundach:
poza tym czy ktoś kiedyś widział ich w tym samym miejscu w tym samym czasie?
asperger vibe to wspólny mianownik.

mi sie tam przyjemnie słuchało. słychać monentami jak mu sie glos łamie albo ten błysk w oku jak wjeżdżał w tematykę rugby czy historii, moim zdaniem bardzo autentyczne emocje. zdecydowanie lepsze niz storki vnm i ten socialmediowy onanizm pod siebie samego
Awatar użytkownika
aleksy

Z ciekawych rzeczy, Eldo nie widzi na prawe oko. Dziwne, że nigdy o tym nie wspominał. Kawałek Pożycz mi płuca powinien nazywać się Pożycz mi oko.
dla nich jesteś nikim
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Pewnie kłamie jak zwykle. Chłop jest fest pierdolnięty. Co on nie powie, żeby zrobić wokół siebie trochę ambarasu.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Pewnie tak, jakos nigdy o tym nie wspominal tylko teraz mu sie nagle przypomniało, jak akurat planuje koncerty gramatika i szum sie przyda
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
ODPOWIEDZ