AdMa

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
georgefloyd

Re: AdMa

Post autor: georgefloyd »

Hahah, po części rozpocząłem operację nocturno z VNMem. Teraz tutaj kutasowe wybryki. Przepraszam chłopaki. Adma fajny dojrzały już świniaczek ale do rapu to się nie nadaje. W ogóle to idę o zakład, że chrapie jak śpi. E: Puszcza głośne bąki.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2026, 16:08 przez georgefloyd, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

jeszcze dodaj że puszcza głośne bąki
CobraBOY pisze: ↑25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

O chuj ciotce chodzi, jak mi nie siedzi to mi nie siedzi i nie będę tego uzasadniał za każdym razem rozprawką w którym miejscu co poprawić ani spowiadał się czy mam wystarczająco wysublimowany gust żeby oceniać.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

Haczapurjan pisze: ↑dzisiaj, 15:48 Nie wiem kto tak mówi, bo generalnie wygląda mi to na jakieś nieudolne recyklowanie onelinerów z 2k12 typu „chujowe nie słuchałem”, no ale dobrze ciotka, grunt, że pod saganem wszystko git (bo jest git?)
no klimat tego filmiku żywcem wyjęty z 2k12, czuje sie jakbym oglądał (bardziej) krindżową wersje gargamela czy kolorowyvlog w wykonaniu ciotki uporczywie próbującej udowodnić że dalej jest hip and cool jprdl

i tak jak jej wyglądu się nie czepiam tak jej maniera przedszkolanki, terapeutki czy chujwieczego jak gada jest okropna xD
z resztą w rapie też nigdy nie miała luzu i charyzmy, nie dała by se rady w epoce BADDIE
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Awatar użytkownika
Milahovic

Post autor: Milahovic »

Adma najlepiej wyglądałaby w oversized t-shircie The Smiths wpuszczonym w mommy jeans, bez stanika oczywiście.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

dr zjeb pisze: ↑dzisiaj, 13:29 Pomyje na prawicowe zwierzęta wylane, to tera można kawusię i zobaczyć, co tam w realnym świecie liberalnych wrażliwców;)
Z informacji "Rz" wynika, że HIV u Mola wykryto w 1999 roku w czasie jego pobytu w ośrodku dla uchodźców w Dębaku. Zgodnie z procedurami medycznymi jest praktycznie niemożliwe, żeby Kameruńczyk się o tym fakcie nie dowiedział.

Gdy szefowa Krajowego Centrum ds. AIDS Anna Marzec-Bogusławska organizowała szkolenie dla pracowników polskich ośrodków dla uchodźców, ku swemu zdumieniu dowiedziała się, że w tzw. terenie zapanowała specyficzna moda: na seks z osobą o innym kolorze skóry.

Jeszcze niedawno tylko w wielkomiejskich środowiskach alternatywnych utrzymywanie stosunków seksualnych z uchodźcą z Czarnego Lądu było trendy. Za jednym zamachem załatwiało to dwie potrzeby - zademonstrowanie swojej wrażliwości politycznej i zaspokojenie specyficznej ciekawości.
(...)
- Problem polega na tym, że Simon gniewnie walczył ze stereotypem, że Afryka to kontynent, z którym związane są różne nieszczęścia i klęski, jak susza, głód czy AIDS. Sugestie, że czarny mężczyzna może być nosicielem HIV, uważał za rasistowskie uprzedzenia - mówi młoda dziewczyna organizująca kiedyś spotkania poetyckie Simona Mola.

W myślach dziewczyn, które zaraził kameruński uchodźca, powraca to samo pytanie: dlaczego się nie zabezpieczały? I nie mają wątpliwości - wstydziły się żądać prezerwatywy właśnie dlatego, że Simon był czarny. Paradoksalnie, to właśnie ich liberalny światopogląd sprawił, że potulnie godziły się na seks. Bez zabezpieczeń. Padły ofiarą politycznej poprawności.
To jest ten Simon Mol?
Spoiler
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Podłączony, ale niekoniecznie do socjalu
Homeboy, throw in the towel
your girl got dicked by Ricky Powell
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

SWN pisze: ↑dzisiaj, 14:10 Jakiś Pikers może się czasami dziwić co zastaje wchodząc do swojego tematu, ale Adma to już totalnie złapie się za łeb i da instagrama na prywatny.
Bez kitu, taka AdMa pewnie wbiła tu kiedyś pierwszy raz, patrzy że dedykowany jej temat ma kilkadziesiąt stron, myśli sobie coś w stylu że "o, pewnie dyskutują która moja płyta jest najlepsza", albo "jak dużo opinii o ostatnim singlu!", potem wchodzi w temat i ... :rotfl:
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Pewnie dlatego teraz schudła i ma nogi jak patyczki
Popi.jaku
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

Post autor: Pomiot_Liryczny »

ostatnio kilka razy przesłuchałem A Wraca Późno i Skrzydła w popiele, przed momentem odpaliłem 2 single z tej nowej płyty, pani admo jeśli została pani podmieniona prosze w znowu coś o pokazywaniu dupy albo o piersiach na insta napisać
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło :crazy: :oops:
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

SWN pisze: ↑dzisiaj, 13:00 Ogólnie jak czytam takie wykopowe, mocno opisowe rozprawki o wysokich chadach z wielkimi kutangami to zawsze mam wrażenie że ich autorzy fantazjują o tych knagach częściej i mocniej niż p0lki o których był post.
+1
Obrazek
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Dobra, ja nigdy jej nie słuchałem, no bo po co, nawet nie wiem jak jej głos brzmi
Cyce cyce cyce, to mnie interesuje
Awatar użytkownika
MotonPrezidento

Post autor: MotonPrezidento »

Zanim Bonson zaczął dogrywać się każdemu i jego featy przestały mnie ekscytować, nagrał nutę z AdMą. To był mój jedyny kontakt z jej muzyką, no i w sumie całkiem spoko tam poleciała, parę razy do tego numeru wróciłem.

Ten filmik to krindż, ale tyle co ja się tu naczytałem o ulaństwie AdMy... co wy pierdolicie za głupoty, jakieś zbiorowe haluny ślizgawkowiczów. Wity chude jak u Smarkiego.
Nie do szpitala dla syfilityków zaprowadziłbym młodego człowieka, żeby mu odebrać chęć do kobiet, lecz do mojej duszy, aby popatrzył na szarpiące nią szatany!
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

no trzeba przyznac solidnie przyknurzyliscie tam wyzej do czarnych praci
jakby sie pozbyla tej pretensjonalnej maniery rapowania to od razu byloby lepiej, moze jako wlasnie slodka ciotka bad bitch troche pozbedzie sie takiego jol jol. tbh jako raperka nie jest tragiczna tylko po prostu nieciekawa
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

MotonPrezidento pisze: ↑dzisiaj, 17:17
Ten filmik to krindż, ale tyle co ja się tu naczytałem o ulaństwie AdMy... co wy pierdolicie za głupoty, jakieś zbiorowe haluny ślizgawkowiczów. Wity chude jak u Smarkiego.
Chlopie... to ze wieloryb schudnie wsadzony do Auschwitz nie oznacza ze jak go ktos ocali, wrzuci do morza to nie zacznie byc perfekcyjnym reprezentantem efektu jojo.

Adma lubi wpierdalac, co zreszta chetnie pokazywala na zdjeciach wrzucanych iles miechow temu. Ją juz zdradzaja parowkowate paluchy i pucułowata japa ze świńską mordką plus podgardlicho i wory z piachem ktore zawsze zwiastuja atak nadwagi w najmniej spodziewanym momencie. Nie daj sie nabrac
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

no już to widzę jak ona smali do ciebie cholewki na domówce i trzymasz ją na dystans bo cośtam wieloryb :lol: może i nie jest seksbombą na jaką się kreuje, ale spokojnie gra w lidze tych w miarę atrakcyjnych ekspedientek z żabki
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Ładnie odrzucenie przez Bel zjebało Ci łeb gościu
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Nudki nudki gosciu. Daj cos lepszego na obrone wieloryba
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

A gdzie ty widzisz obronę kogolwiek, oceniam Twoj stan psychiczny, w koncu to slizgawka
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Przecież jak masz 30+ to takie ciocie to jest wymarzony target, zwłaszcza bez bachorów.
Taka z Tobą kebaba opierdoli i browarka wypije, bo wyjebane na linię, swoje przeżyła to się umię ruchać i nie udaje cnotki, swoje lata ma to coś kasy swojej ma a nie otrzy tylko żeby Tobie zabrać, ciocie to jest to
Wolę szczupłe kobiety, ale jakbym miał jakaś taka ciocie ma widelcu to nie widzę przeciwwskazań
ODPOWIEDZ