VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
azar

Re: VNM

Post autor: azar »

Mysle, ze to fani utworu nigdy wiecej w przypływie uczuć po rozstaniu
lista cweli ślizgawki: jAg
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

Burak pisze: ↑25 wrz 2026, 19:36
Spoiler
Obrazek
Ale dziwna akcja wrzucać takie drobne propsy. O chuj tu chodzi? Jakbym miał zabawić się w psychologa, to V nie może sobie poradzić z tą delikatną krytyką i publikuje tę wiadomość, żeby przy pomocy przytakiwania fanów przekonać samego siebie, że ma w to wyjebane. Ale też kurwa bez przesady, że chłop tyle lat na scenie z zaakceptowaniem takiej wiadomości ma problem. Może on chciał się tym jednak pochwalić? Nie wiem, ja tylko zadaję pytania...
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Może połączyć to z tematem Mesa, Chulaki oraz dorzucić Lygre i Belladone
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

atencyjna dziwka
Spoiler
oczywiscie ze vnm a nie ludzie piszacy do niego xd
Spoiler
chyba, ze te wrzucanie ludzi na stories to kolo wodne dla niesmialych ludzi liczacych, ze fał wrzuci tez ich wiadomosc na stories i poczuja sie docenieni, nie wiem
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

chyba, ze te wrzucanie ludzi na stories to kolo wodne dla niesmialych ludzi liczacych, ze fał wrzuci tez ich wiadomosc na stories i poczuja sie docenieni, nie wiem
mysle ze tak właśnie jest, podobnie z tymi tatuażami. januszeria marketingu, poziom podobny jak livestreamy z tych wlosko-chinskich butików na facebooku
Awatar użytkownika
tkss

Post autor: tkss »

On serio miał sporo słuchaczy normikow jak w prosto wydał
Awatar użytkownika
MotonPrezidento

Post autor: MotonPrezidento »

Temat VNM jest tak piękny, że aż założyłem konto na forum ślizgawka, więc chciałbym przywitać się właśnie tu. Chryste, jaki kontent ten człowiek dostarcza to jest aż niewiarygodne :rotfl:

Nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem, nie zdarzyło mi się, żeby cała płyta poleciała ciągiem, ale miewał bangery które katowałem. Zanim zapomniałem o jego istnieniu (wiele lat temu) Fau był dla mnie człowiekiem-charyzmą i odpalałem te nuty dla "pierdolnięcia". Centymetr był dla mnie sztosem, a teraz jak nawija, że nagrał na bitach Magiery i ma track z Sokołem to już nie mam wrażenia, że luźno rzucona braggówa, a że chłop desperacko chciał udowodnić swoją wartość. Zniszczyliście Tomka w moich oczach, już nie potrafię brać go na poważnie.

Miałem taki rytuał, że sobie odpalałem "To jest mój czas" do mycia zębów jak wstawałem rano na turnieje szachowe, bo ten traczek wprowadzał mnie w odpowiedni nastrój. Przecież jakbym mu to napisał w prywatnej wiadomości to chłop by się znowu popłakał.

Nie mam instagrama, więc czekam na kolejne przeklejki jego relacji :lol:
Nie do szpitala dla syfilityków zaprowadziłbym młodego człowieka, żeby mu odebrać chęć do kobiet, lecz do mojej duszy, aby popatrzył na szarpiące nią szatany!
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Tomkiem to on przestal byc gdzies tak w 2012 a zaczal byc popierdolencem na regresie
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Witamy @MotonPrezidento
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

Panie Picollo prosze przygotowac taka wiadomosc, bankowo ktos ma multi konto i to wysle jak poczta polska aha ta
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

@MotonPrezidento cieść, przygotuj się że zaraz mędrcy z kosmosu będą cię podejrzewać o bycie czyimś multikontem. Tak tu się niestety wita nowych użytkowników
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

tak na serio to vnm je założył zeby inwigilowac forumek i krok po kroku odkręcać narrację na jego temat, przecież historia o turnieju szachowym perfekcyjnie pasuje do jakiejś zaginionej zwrotki "fan"

siema fau, kiedyś ustawiałem cos z twojego tracka na statusie na giegie (jak koleżanka w gimnazjum odrzuciła moje zaloty)
Spoiler
nie no, żartowałem. to by bylo zenujace. witam nowego usera, ogarnij instagrama tez i mu to wyślij, reakcja moze nabić nam kolejne 10 stron tematu
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

O, to dobry temat na pierwszy wpis, mój był tu
viewtopic.php?t=12983&start=80
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

gad demyt
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

MotonPrezidento pisze: ↑wczoraj, 22:23 chłop desperacko chciał udowodnić swoją wartość
[...] kafla wziął ode mnie V za zwrotkę
A teraz jest jakby odwrotnie, on mógłby mi dać
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

największy sukces fałenema w ostatnich 10 latach to to że przez niego ludzie wracają do forumowania i nowi zakładają konta

w takim wypadku kontent instagramowy luźno trafia do top 3 dyskografii, może i top1
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

prawdziwy raper influenser
dziwki basen i machanie kutasem
ODPOWIEDZ