Eldo nie publikuje jak szalony w mediach antyspołecznościowych, więc sam odwołał swój udział w tej zabawie, a Ty stoisz na balkonie jak pierdoła co skarży mamie.
Bez obrazy, tak mi się przypomniał ten wers.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Udziela od lat, przykładowo na takim instagramie najebał już ponad tysiąc postów, wcześniej kojarzę że pisał bodajże na myspace albo twitterze, a to ile osób obchodzą te wrzutki to inna sprawa.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
synczyzna pisze: ↑wczoraj, 18:35
"Jak dla mnie, nie dzwoni Prezydent Karol Nawrocki, tylko dzwoni Rzeczpospolita. Jeżeli dzwoniłby Prezes Rady Ministrów, to jest to zupełnie inna sytuacja. Ja na konwencji partyjnej nie wystąpię dla nikogo - nigdy."
Aha
Boże, obejrzałem troche tego wywiadu i chlop takie fikołki robi że to jest hit.
Gość nie poszedł na zadne wydarzenie narodowe, państwowe, tylko doslownie na prywatną imprezę z okazji rocznicy wygrania wyborow przez Nawrockiego. Rzeczpospolita dzwoni
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13
prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Jak słucham jego opowiści o tych problemach alkoholowych i innych przypałach, to mimo poważnej tematyki, całkowicie mu nie wierzę Czuję tu jakieś podkolorowanko, coby miały te problemy lepszy wydźwięk.