Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Nic z tego już nie pamiętam po latach, a przy wcześniejszych grach to się nie chciało z auta wychodzić przed końcem piosenki. Nawet te ‚skecze’ pomiędzy lepsze - Pogo the Bouncing Monkey oraz Medieval Fair to do dzisiaj ciepło wspominam
Żeby się jarać soundtrackiem z Sa Nandreas to trzeba przede wszystkim być fanem muzyki chipchop, a ja niestety nie jestem
Head Radio, Lips 106 najlepsze stacje jakie były w GTA, potem K-Dust i Radio X
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- jest_zasadzka
Po obejrzeniu tego materiału z netflixa mam wrażenie, że graficznie to wygląda gorzej niż rdr 2 i tylko trochę lepiej niż gta v. Tzn. mi to koło huja lata, bo grafika dla mnie to jest gdzieś na piątym planie i nawet lepiej żeby moje series s jakoś to ciągnęło. W takiego alana wake 2, do którego wszyscy robili spusty jaka to zajebista grafika pograłem jakieś 2h i odinstalowałem w pizdu nudne gówno. Grywalność + fabuła + postacie zawsze wygrają z graficznymi fajerwerkami.
- marmolad_k2
Zapomniałeś jakość zmienić z 480p.
Skoro to chodzi plynnie i wyglada dobrze na zwyklym ps5 to pierdole jednak ps5pro, jeszcze mnie nie pojebalo zeby dawac 6k za konsole warta polowe tego.
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2026, 5:44 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- marmolad_k2
@ART czemu Twoja konsola jest taka droga?
kolekcjonerka za $400 bez gry w zestawie, oni już upadli na głowę do reszty
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

- genocidegeneral
Fizyk wyjdzie po premierze jak już zapatchują grę że nie będzie wstyd tego wypuszczać na fizyku, wierzę.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- genocidegeneral
Wg tej teorii wersja plytowa wydana na premierę to by był...
Ryzyk-fizyk
Ryzyk-fizyk
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"

ale wstyd, rownie dobrze mogliby to sprzedawac na transmisji live na Facebooku jak polskie szafiary
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
już chuj z tą płytą, przecież to wygląda jak sraka
sraka za 400 dolarów
sraka za 400 dolarów

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
- marmolad_k2
Prawda, ponieważ jak dobrze wiemy Rockstar to firma, która nigdy nie robi sobie złego PR.
Dodano po 2 minutach 19 sekundach:
bedzie rockstar was tak jebał jak was bethesda nie jebała
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
no niekonicznie, san andreas opr tego hiphopa miał dobre redneckowe, stonerowe klimaty jebanych bezdroży prowincjonalnej ameryki, czego próżno szukać w jakiejkolwiek innej gierce z tej serii
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?