Tede
Re: Tede
Jest i wersja rozszerzona vloga Sota z Indii z wakacji które - przypomnijmy - były w pełni zasponsorowane przez Panicza Pana Jacka "TEDE" Granieckiego, bo inaczej Sot nie mógłby na takie wczasy sobie pozwolić, widać że Tedemu zależy na swoich giermkach
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2026, 20:57 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Hee??gods bidness pisze: ↑20 wrz 2026, 9:35 I nijak mi to nie pasuje do nowoczesnego telefonu, typu smartfon, gdzie liczy się kompaktowość i jak najmniejsza waga
Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jest to jakiś trop, w każdym razie chciałbym dodać że myślę wręcz odwrotnie niż zacytowany użytkownik - mam wrażenie, że rozmiary smartfonów przekroczyły już masę krytyczną i ludzie mają w pompie czy zaoszczędzą 2 milimetry i 35 gramów, bo nawet bez tego noszą przy sobie cegłę. Sam będąc w biurze regularnie widzę ludzi wyjmujących takie coś albo takie coś, więc jedna wkurwiająca kulka kolekcjonerowi różnicy nie zrobi.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
Co innego powiększać smartfon dla ekranu, aparatu, a co innego dla jakichś gadżetów. Ale fakt może za stary już jestem i jakieś pokolenie z inaczej na to patrzy i im potrzebne kocie uszy i kulki w telefonach.
- Haczapurjan
Tak się właśnie zastanawiałem w jakiej "roli" tam obsadzą Wilka, bo ciężko mi było sobie wyobrazić WDZ-a cukrującego Tedemu po tych wszystkich "breweriach" między nimi, ulicznych ZAiKS-ach itp., no i wygląda na to, że będzie tym, co dorzuca tę przysłowiową łyżkę dziegciu do beczki pełnej sziejejejorowego miodu
-
bobsonbejbi
mam nadzieje ze penera tez zaprosili. Juz chuj czy zgoda miedzy nimi czy nie, ciekawi mnie co tak szczerze o tede-raperze moglby merytorycznie powiedzieć, bez zaczepek i wyzwisk
- bloooodtrail
pewnie wyglądałoby to jak w rapnewsie - dobry raper, ale chuj. też dziwne jakby powiedział co innego, bo poświęcać tyle czasu i energii na chujowego rapera to wstyd trochę.bobsonbejbi pisze: ↑wczoraj, 17:06 mam nadzieje ze penera tez zaprosili. Juz chuj czy zgoda miedzy nimi czy nie, ciekawi mnie co tak szczerze o tede-raperze moglby merytorycznie powiedzieć, bez zaczepek i wyzwisk
- igorzastyy
Rychu jak polityk, w zależności od sytuacji albo propsuje albo odwrotnie. Teraz jak się pogodzili to pewnie powiedziałby, że on Tedego jako rapera zawsze szanował itp. iTede.
-
bobsonbejbi
a moze by sie bardziej otworzył, no troche optymizmu panowie
Przed beefem go propsował, więc w sumie nie musiałby nawet kłamaćigorzastyy pisze: ↑wczoraj, 17:18 Rychu jak polityk, w zależności od sytuacji albo propsuje albo odwrotnie. Teraz jak się pogodzili to pewnie powiedziałby, że on Tedego jako rapera zawsze szanował itp. iTede.
- marmolad_k2
- bloooodtrail
bo on jest w grupie (albo był) najlepiej osłuchanych z hip-hopem ludzi w tym kraju, tylko z jakiegoś powodu nie wykorzystuje tej wiedzy na swoich albumach. może mu się nie chce, może to po prostu brak skilla, nie wiem 
- Haczapurjan
Po prostu Rysiek nie jest na tyle dobrym raperem. On nawet na wdechu nie potrafił zarapować, tylko musiał kleić wersy/zwroty.
Flow też od zawsze jednostajne, stary karabin pow pow pow
Flow też od zawsze jednostajne, stary karabin pow pow pow
- SieKurwaNieInteresuj
Jakby dali kadry z tego wywiadu odpowiadającego Peji na "czuję zenade" Tedego to by było top
- igorzastyy
Piękny to był wywiad, zwłaszcza gdy opowiadał o Kiełbasie, który źle kopnął