Malik Montana

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Beinlausi

Re: Malik Montana

Post autor: Beinlausi »

No ale tak realnie,te brokuły,to jest jego najbardziej oddana fan baza. Nie wiem kurwa,kto inny słucha na poważnie Malika. Z 10 lat temu,za pijackich czasów to mi się zdarzało podrzeć morde do BAAAWIĆ CHCE SIĘ BAAWIĆ DO RANA ale nieironicznie słuchać Malika,to właśnie trzeba być takim brokułem/łebkiem któremu imponuje walenie w chuja że się jest jakimś gangusem.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Obecnie nikt nie słucha Malika, słucha się go tylko jak w algorytmie w zasubskrybowanej aplikacji z muzyką w radio jego utwór zagra, to wtedy się słucha Malika, czy Malik ma jakichś swoich fanów?
Spoiler
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

gagugi pisze: ↑22 wrz 2026, 1:33 W sumie co drugi kawałek nawija o tym, że go inwigilują.
Status osoby publicznej z powiązaniami kryminalnymi, na to wszystko nakłada się trawa i dxm. Malik zakłada maskę "mam wyjebane", ale założę się, że ma za sobą niejeden trip, gdzie myślał, że go śledzą. Na razie nic mu nie przyklepali i to go utwierdza w przekonaniu, że dzięki swoim znajomościom jest nietykalny. Stąd jego przewózka. Ale to taki lot Ikara kamikaze.
Ja jednakowoż pozostaje przy wersji ze to jebany farmazon co kiedyś komuś troche zioła opylił i sie wozi na patencie 187, czyli cos odjebiemy, ale w muzyce zastosujemy hiperbole taka, ze ci dziurka od chuja wyjdzie. Dlatego mu nikt nigdy nic nie przykleił - jesli ktos wierzy, ze to wielki narcotrafficante z walentynkowego koncertu Polsatu to nie wiem w sumie, nie bede tu nikogo obrażał, ale cos tu jest nie-halo. To sie kreacja sceniczna nazywa.

A jeśli chodzi o core'owych fanow malika (o ile mozna kogoś tak nazwac), to oczywiście ze to tylko jebane brokuły. Czy szanujący sie dorosly człowiek, odpowiedzialby na wezwania do uczestnictwa w "armii malika"? Tylko te gowniaki zajebane robią ten caly szum, bo dopiero nabywaja dziadoskiego cynizmu, ktory pozwoli im dostrzec ze to teatrzyk jest, a póki co im to imponuje. Przejdźcie sie po swoich miastach i zobaczcie chłopaków z parkingów pod cpnem czy pod okolicznych sklepem z efajkami. Same brokuły, stylizowane na afganskiego ksiecia, najchętniej podjezdzajace mazda/honda, ew stara betką z gnijacym podwoziem, wazne zeby fela błyszczala a z głośników jebał polski drillowiec bo dzieciak robi ruuuchy, rozumiisz? Tak mnie wkurwią ten caly movement ze to magia. Niby człowiek sobie mysli ze tez byl mlody i miał whiskas we łbie (a na weselu 5x puszczone jagodzinaki, tru story) ale jakos tak ci młodsi zawsze wydają sie byc bardziej tępi. A malik dla marketingu bedzie sie pokazywać z tym łepkami, bo bogaty brokuły imponuje 16 letniemu brokułowi z kobylej góry, dzięki temu ten drugi tez zacznie sie jarać malikiem. I nadawać okolicznych dziewczetom status certyfikowanych szonów wg definicji ciapatego. I tak sie ten interes kręci, rozrywka tej samej kategorii co fame mma albo studio jajo
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Problem w tym że innym pokoleniom takie debilizmy dosłownie wybijali starsi z głowy a tu brak weryfikacji przez spacyfikowane społeczeństwo
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

W sensie co wybijali z głowy?

Mój wujas rocznik '86 malował włosy na Eminema bo chciał być jak Eminem, nosił podrabiane frotki G-Unit albo plaster jak Nelly, bo mu te postacie imponowały. Teraz małolatom imponuje Malik Montana, więc próbują ubierać się jak Malik, stać na zdjęciach jak Malik i pytają czy wiesz o co chodzi mordo jak Malik.

Dokładnie ten sam schemat i powody, wujasowi się znudziło jak poszedł na studia i brokułom też prędzej czy później się znudzi.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

gagugi pisze: ↑22 wrz 2026, 1:33 W sumie co drugi kawałek nawija o tym, że go inwigilują.

nie no jest to poza. Oni z sentino uwielbiają hiperbolizować, w wywiadzie dla pudelka, malik brzmi całkiem normalnie, dojarzale a odpalasz track i masz te jego gadki o gangsterstwie albo ruchaniu. W jego przypadku totalnie można oddzielić go prywatnie od muzyki
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

SWN pisze: ↑22 wrz 2026, 10:30 W sensie co wybijali z głowy?
Zgrywanie OG
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Beinlausi pisze: ↑22 wrz 2026, 5:19 Nie wiem kurwa,kto inny słucha na poważnie Malika
moderator @oldschool
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Co to znaczy słuchać na poważnie?

No słucham Malika, bo mi się dużo jego kawałków podoba. I nie wiem czemu akurat tak jego się ludzie czepiają.

Szczerze mówiąc sądzę, że taki Ćpaj Stajl ma gorszy wpływ na swoich słuchaczy niż Malik :dunno:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

No czepiają się bo jest kurewski dysonans między graniem z Marylą rodowicz w polsacie i dawaniem wywiadów dla magdy mołek, a nawijaniem tekstów typu: chudy dzieciak z serbii za 5 koła wpierdoli ci kosę - parafraza wersu z jakiegoś nowego numeru z kaziorem. W wywiadach skromny grzeczny chłopak, a w numerach gloryfikacja nawet nie ulicy, tylko kurwa grup terrorystycznych i morderców :D plus skrajne uprzedmiotawianie
kobiet, kult kurestwa, pochwalanie go w kontekście tego, ze wszystko można kupić i tak należy robić. Bardzo dziwna i tajemniczo mroczna kariera :D
gagugi

Post autor: gagugi »

Mój największy problem z Gm2l, a w zasadzie kilka

1. Gloryfikacja uzależnienia od kodeiny. Been there, done that. Przeżarłem tej kodeiny więcej od nich wszystkich wziętych i to tylko na początku jest kolorowy nałog.

2. Cytuję z pamięci: "Rucham dziwki, wciągam koks, to dla mnie prawdziwy hip-hop"; nigdy nie byłem czynnie zaangażowany w (sub)kulturę, ale wkurwia mnie, jak Malik ją spłyca. I nie chodzi mi o to, żeby było trueschoolowo za wszelką cenę, bo słuchałem kiedyś kilku płyt grimeowych i były zajebiste.

3. Josef, który nie potrafił wymienić kilku raperów, którzy umarli w latach 90.

4. Kronkel Dom, który chwali się, że robi nieprzytomne od uzywek laski, jakby nie umiał poderwać świadomej

5. Nie wiem który to, ale jest czarny i w jednym kawałku chwali się, że ma na sobie blood diamonds. A z czym się wiążą blood diamonds w Afryce...

6. Prawdopodobne powiązania z Rosją
Jakie życie, taki foruming

Specjalnie napisałem post z błędami, żeby sprawdzić, czy jesteś grammar nazi
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

A ZEBY GO CHUJ STRZELIŁ!
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Grande będzie miał tematy na tacy jak wróci
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

gagugi pisze: ↑22 wrz 2026, 20:21

Bratan to jest w ogóle,taki kurwa orzeszek niepełnosprytny,że rzadko się takiego przygłupa widzi. Z ciekawości odpaliłem kiedyś jakiś wywiad z nim,to koleś się zachowuje jakby całkiem niedawno z lasu między ludzi wlazł. Nie kuma prostych pytań,pierdoli non stop nie na temat i ofc wystrzelony bardziej niż Mes w wywiadzie u Winiego.
Taxfree

Post autor: Taxfree »

Tylko że grande już nie wróci jak coś a sama ekipa gm2l się rozdzieliła prawie 2 lata temu i te osoby już nawet z malikiem nie współpracują poza kaziorem i diho który został sam w OG gm2l
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Beinlausi pisze: ↑23 wrz 2026, 1:48
gagugi pisze: ↑22 wrz 2026, 20:21

Bratan to jest w ogóle,taki kurwa orzeszek niepełnosprytny,że rzadko się takiego przygłupa widzi. Z ciekawości odpaliłem kiedyś jakiś wywiad z nim,to koleś się zachowuje jakby całkiem niedawno z lasu między ludzi wlazł. Nie kuma prostych pytań,pierdoli non stop nie na temat i ofc wystrzelony bardziej niż Mes w wywiadzie u Winiego.
To akurat jego największe zalety. Ta dzikość działa na plus, jak u Pomidora.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

Beinlausi pisze: ↑23 wrz 2026, 1:48
pojechałem na majówkę do stolicy, moja pierwsza turystyczna wizyta w warszawie, poza jakimiś przejazdami i lekarzami. wielki świat, znani ludzie. ciekawe, moze kogoś znanego spotkam, zobaczę- tak se myslalem. jak stanąłem na parkingu to przywitał mnie josef bratan, kurwa nie wiem czy mogło gorzej trafic. nic nie odpierdolił zeby nie bylo, ale ja juz swoje uprzedzenia mam
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

SWN pisze: ↑22 wrz 2026, 10:30 Mój wujas rocznik '86 malował włosy na Eminema bo chciał być jak Eminem, nosił podrabiane frotki G-Unit albo plaster jak Nelly, bo mu te postacie imponowały. Teraz małolatom imponuje Malik Montana
Tyle, że taki 50 Cent to jednak był certyfikowany stick up kid, jak twój wujek zaczynał gimnazjum, to z 2-3 lata starszy, nastoletni 50 Cent normalnie napadał ludzi, jakichś dilerów z bronią, przystawiał lufę do łba i ich okradał jak Omar w The Wire.

50 nie zgrywał bandyty, tylko nim był, a Malik? A Malik to Malik.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

No dobra, tylko mój post był odpowiedzią na narzekania że teraz ci młodzi to siano we łbie i dziwnie się ubierają, gdzie wg mnie każde pokolenie może tak powiedzieć o kolejnym, stąd nie uważam żeby naszym chłopakom brakowało luzu wujas pokazujący swoje wiggerskie fity na fotka.pl był wiele lepszy i bardziej świadomy niż ja, gdybym pozował na instagramie w jakimś wieśniackim ficie oznaczając Malika i Diho.

Jedno we łbie, różni idole i moda.
gagugi

Post autor: gagugi »

Narzekanie na młode pokolenia to się nazywa juvenoia
Jakie życie, taki foruming

Specjalnie napisałem post z błędami, żeby sprawdzić, czy jesteś grammar nazi
ODPOWIEDZ