Teraz ty jesteś pragnienie to spoko dziś z kozackim refrenem, pamiętam że wbiłem w niego gdzieś na początku jarania się dziełem szatana czyt. HIPHOPEM. Wbiłem tylko dlatego że miało to fajną okładkę ze spritem, może dziś sobie odświeżę
Bardzo dobrze słucha się z obu stron mimo że wtedy już Jacula mi nie leżał.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Zajebisty beef. Zajebiste dissy z obu stron. Czasami jak mnie najdzie to sobie katuję kilka dni cały beef. Tede wygrał, 3 korony pozjadały. Później w drugiej części jeszcze dobił Onara na Buhhu i Mordo ty moja. Ale i tak szacunek dla Onara za ten beef, bo Kiedy powiem na osiedlu zajebisty diss.
wkręciłem się w rap podczas tego beefu, bo mój starszy kuzyn ustawiał na bieżąco cytaty z dissów w opis na gg
trzy korony rozjebały
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2026, 14:18 przez piernikowyskoczek, łącznie zmieniany 1 raz.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Jesteś jak Transformers, z rapera zmieniasz się w gówno
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
top beef w polskim rapie ever. od tego momentu zacząłem wkręcać się mocniej w muzykę. obie strony dawały tak dobry materiał, że ciężko wyłonić zwycięzcę. uwielbiam do tego wracać
zdecydowanie najbardziej wyrównany muzycznie i najlepszy beef w kraju, peak onara pozwolił w ogóle nawiązać walkę z tede, który wtedy miał formę mistrzowską, prędkość wychodzenia dissów, patenty na marketing ze strony jacka, w międzyczasie rozjebanie nowatura ot tak mimochodem, potem jechanie onara na buhhu