aaa to zgoda, myślałem że to pytanie uważasz za zbytnio wczuteSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑wczoraj, 22:34 bardziej mi chodzilo o mental "częściej musze wpadać" po znalezieniu niczego
PandoraMT2 Mobile - pierwszy serwer "Easy" na telefony - Metin2
Moderator: con shonery
Re: PandoraMT2 Mobile - pierwszy serwer "Easy" na telefony - Metin2
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Re: PandoraMT2 Mobile - pierwszy serwer "Easy" na telefony - Metin2
Gameforge rzadko kiedy ma możliwość zdjąć serwer, admini muszą być totalnymi debilami żeby to się stało a wtedy serwer sam z siebie się szybciej wyjebie przez bugi i chujowe zarządzanie
ich główna walka to strzelanie do jutuberów promujących te serwery przez co jest to bardzo intratny biznes dla nich bo dostają niezłą kase jak mają stabilną markę i rozwinięty kanał bo nowe było bardzo ciężko rozwijać przez bany, a jako że hajs który kosi taki udany serwer mały nie jest to budżet mają
śmieszne że jutub im taką pomocną dłoń podał przez tą możliwość podpinania kilku kanałów pod 1 filmik
a co do tego serwera to wydaje mi się że pomysł wypuszczania serwera tylko na telefony nie ma większego sensu
ogólnie wbrew pozorom to Metin2 ma się całkiem nieźle i jest solidna pula graczy która nadal gra szczególnie na tych różnych prywatnych serwerach
mi też się zdarza raz do roku gdzieś wbić na miesiąc jak akurat jakiś serwer ciekawy startuje i tak samo mam z Tibią