Yung Lean

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
eddy_wata

Re: Yung Lean

Post autor: eddy_wata »

Dopierdolone
ta droga ide dalej
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Aż sobie wróciłem do płyty Unknown Memory po tym ogłoszeniu Yung Leana na GTA 6 i te produkcje wyprzedzały czasy, dalej świeże
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

już chyba kiedyś to pisałem, ale jebane kyoto z 2013 roku (!!!) zachowuje świeżość nawet dzisiaj. imo mega stypa, że ziomek poszedł w jakieś artystyczne rejony dla antonów fantano tego świata i rozmeniał się na drobne. jakieś to wszystko mega nieciekawe było. on w ogóle jeszcze robi jakiś rapowany rap jak kiedyś? nie sprawdzałem tych płyt, a możliwe, że mam fałszywe wyobrażenie przez single.
Moltisanti pisze: 13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

chuja to kogo ochodzi, że gta 6 podpisane pod trackiem ważne że numer banger
baqlashan pisze: wczoraj, 15:03 on w ogóle jeszcze robi jakiś rapowany rap jak kiedyś?
no od paru płyt głównie skręca w stronę brzmienia jakie wcześniej było pod ksywą jonatanleandoer96 ale tu np z bladee soildna Epka/potrójny singiel z zeszłego roku, chyba najbliżej rapowanych rzeczy jest tutaj i na featach na cold visions

szkoda, że coraz mniej hip hopu u niego w brzmieniu, ale z drugiej strony takie bangery co on nagrał to głowa mała niech se eksperymentuje ja wiem, że jeszcze nam dopierdoli kiedyś albumem bangerów oby tylko nie było to równoznaczne z ponownym wpierdoleniem w dragi
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

baqlashan pisze: wczoraj, 15:03 imo mega stypa, że ziomek poszedł w jakieś artystyczne rejony dla antonów fantano tego świata i rozmeniał się na drobne. jakieś to wszystko mega nieciekawe było.
ojj tak, Unknown Death i Unknown Memory (plus luzaki z tego okresu jak właśnie Kyoto) to są albumy które nic a nic się nie starzeją i do dzisiaj brzmią świeżo, a wszystko to co wydał potem było dla mnie turbo nudne (ale też po czasie przestałem sprawdzać jego nowe rzeczy to może coś jednak wyszło)
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
aze

Post autor: aze »

Burak pisze: wczoraj, 16:06 a wszystko to co wydał potem było dla mnie turbo nudne
miałem tak samo dopóki nie przesłuchałem Starz jak wyszło
dalej mi się ten album starz podoba, reszta nowości znowu tak średnio tbh
Stop Killing The Internet, jebac weryfikacje po dowodzie toxsamosci w internecie
https://citizens-initiative.europa.eu/i ... /000011_pl
zachęcam do podpisania :^)
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Burak pisze: wczoraj, 16:06turbo nudne
poison ivy bylo bardzo dobre na jesienny deszczowy wieczor, sauron top
cash no safe
feeling like a sauron, got a mask on my face
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

Warlord to jest przejebany album banger za bangerem tam wlatuje
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
ODPOWIEDZ