Żyto / Michał Żytniak

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Pvsio

Re: Żyto / Michał Żytniak

Post autor: Pvsio »

cos czuje ze mocny zestaw osob sie moze tam na publice pojawic
lygrys pisze: ↑27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Marekk

Post autor: Marekk »

brzmi ciekawie, chetnie sie pojawie. ciekawe czy Zyto nauczy sie tekstow czy bedzie czytanie z komorki
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

ale tam będzie jebać chrzanem
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
sychy

Post autor: sychy »

Ja byłem na jego koncercie w 2021 chyba, to lipa była, nawijał sobie do podłogi xD
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Bo to wrażliwy artysta, nieprzyzwyczajony do występowania przed publiką :oops:
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Czyli koncert drugi kwartał 2027 :rotfl:
zuperhero

Post autor: zuperhero »

sychy pisze: ↑18 wrz 2026, 9:33 Ja byłem na jego koncercie w 2021 chyba, to lipa była, nawijał sobie do podłogi xD
czyli kolejny bałagane, w sensie że w tekstach samiec alfa, a w rzeczywistości poczciwy chłopina?!
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Ale czy Żyto kreuje się faktycznie na takiego samca alfe? Przecież ma nawet numer o byciu zghostowanym, Bałagane by nigdy czegoś takiego nie nagrał, co najwyżej by nagrał że ktoś jakiś Mateusz został zghostowany, a on, wielki ruchacz Bałagane w żadnym wypadku, nigdy czegoś takiego nie było
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2026, 10:51 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

zuperhero pisze: ↑18 wrz 2026, 10:35
sychy pisze: ↑18 wrz 2026, 9:33 Ja byłem na jego koncercie w 2021 chyba, to lipa była, nawijał sobie do podłogi xD
czyli kolejny bałagane, w sensie że w tekstach samiec alfa, a w rzeczywistości poczciwy chłopina?!
On ma 1.70 m i wazy z 50 kilo ogolnie zawsze mnie NIECO ODROBINE bawila ta dresiarska przewozka czestochowska z drugiej strony kazdy bywalec ulicy wie do czego zdolne sa chude szczury amfetaminowe xD
ta droga ide dalej
zuperhero

Post autor: zuperhero »

Burak pisze: ↑18 wrz 2026, 10:45 Ale czy Żyto kreuje się faktycznie na takiego samca alfe? Przecież ma nawet numer o byciu zghostowanym, Bałagane by nigdy czegoś takiego nie nagrał, co najwyżej by nagrał że ktoś jakiś Mateusz został zghostowany, a on, wielki ruchacz Bałagane w żadnym wypadku, nigdy czegoś takiego nie było
ten kawałek w którym został zzghostowany, więc rucha se szony, a potem okazuje się że jednak nie został zghostowany, tylko doszło do nieporozumienia i wszystko zostaje odkręcone, a te pomocne szony poszły w odstawkę?
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

eddy_wata pisze: ↑18 wrz 2026, 10:51
zuperhero pisze: ↑18 wrz 2026, 10:35
On ma 1.70 m i wazy z 50 kilo ogolnie zawsze mnie NIECO ODROBINE bawila ta dresiarska przewozka czestochowska z drugiej strony kazdy bywalec ulicy wie do czego zdolne sa chude szczury amfetaminowe xD
Pierdolisz Panie, ja mam 180 a Żytniak był ode mnie ciut wyższy.
Awatar użytkownika
mieszko

Post autor: mieszko »

troche dziwi to 180, nie przypatrywalem sie ale zawsze mialem wrazenie ze on te 170 pewnie ma, przynajmniej z fotek
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

nie wiem czy w tej przewozce chodzi o bycie ruchaczem czy rzezimieszkiem, ale widzialem Żytowskiego w klubie sportow walki w centrum WWA gdzie wpadal (moze nawet dalej wpada) na treningi bokserskie i no jednak jest poziom albo nawet dwa wyzej od Mesa z "Samicy Psa"
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

no dobra ale na jaki wzrost bys go zmierzył, wazne
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
free kong
free hulaka
2do5

Post autor: 2do5 »

przy Nunie to karzełek jest
Spoiler
Obrazek
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
Awatar użytkownika
Ten Typ Gold

Post autor: Ten Typ Gold »

Kocham te rozkminki :lol: Gościu normalny wysportowany normalnego wzrostu, nie kreuje się na chuj wie kogo, widać na wywiadach że nie ma takiej stuprocentowej pewności siebie, jest spokojny pewnie na koncercie te cechy by też wyszły. Mieszanka uliczników, środowiska artystycznego i slizgerow to coś co chciałbym zobaczyć xD
Awatar użytkownika
mieszko

Post autor: mieszko »

mnie bardziej bawi odbior jego muzyki i osoby zakladajac ze ma 170cm, nie wiem czemu ale mam wrazenie ze wiecej cwaniactwa to dodaje w tym przypadku xd
2do5

Post autor: 2do5 »

więcej info w szamce
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

czyli oficjalny zlot ślizgawkowiczów w warszawie?
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Ten Typ Gold pisze: ↑18 wrz 2026, 14:33 Kocham te rozkminki :lol: Gościu normalny wysportowany normalnego wzrostu, nie kreuje się na chuj wie kogo, widać na wywiadach że nie ma takiej stuprocentowej pewności siebie, jest spokojny pewnie na koncercie te cechy by też wyszły. Mieszanka uliczników, środowiska artystycznego i slizgerow to coś co chciałbym zobaczyć xD
Niezbyt wysportowany i nie normalnego zwrostu, zdjecie z noonem chyba rozwiewa watpliwosci. Od kiedy zaczyna sie NORMALNY to zapraszam do tematu saturna on tam wszystko pieknie wyjasnil.
A czy sie nie kreuje? No nie wiem nie wiem jak dla mnie jedna z wiekszych przewozek, mimo, ze nonszalancka to czuc baaardzo wysokie mniemanie o sobie
ta droga ide dalej
ODPOWIEDZ