Żyto / Michał Żytniak
Re: Żyto / Michał Żytniak
cos czuje ze mocny zestaw osob sie moze tam na publice pojawic
brzmi ciekawie, chetnie sie pojawie. ciekawe czy Zyto nauczy sie tekstow czy bedzie czytanie z komorki
ale tam będzie jebać chrzanem
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Ja byłem na jego koncercie w 2021 chyba, to lipa była, nawijał sobie do podłogi xD
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Bo to wrażliwy artysta, nieprzyzwyczajony do występowania przed publiką 
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- Oportunistycznyebaka
Czyli koncert drugi kwartał 2027 
Ale czy Żyto kreuje się faktycznie na takiego samca alfe? Przecież ma nawet numer o byciu zghostowanym, Bałagane by nigdy czegoś takiego nie nagrał, co najwyżej by nagrał że ktoś jakiś Mateusz został zghostowany, a on, wielki ruchacz Bałagane w żadnym wypadku, nigdy czegoś takiego nie było
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2026, 10:51 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
On ma 1.70 m i wazy z 50 kilo ogolnie zawsze mnie NIECO ODROBINE bawila ta dresiarska przewozka czestochowska z drugiej strony kazdy bywalec ulicy wie do czego zdolne sa chude szczury amfetaminowe xD
ta droga ide dalej
ten kawałek w którym został zzghostowany, więc rucha se szony, a potem okazuje się że jednak nie został zghostowany, tylko doszło do nieporozumienia i wszystko zostaje odkręcone, a te pomocne szony poszły w odstawkę?Burak pisze: ↑18 wrz 2026, 10:45 Ale czy Żyto kreuje się faktycznie na takiego samca alfe? Przecież ma nawet numer o byciu zghostowanym, Bałagane by nigdy czegoś takiego nie nagrał, co najwyżej by nagrał że ktoś jakiś Mateusz został zghostowany, a on, wielki ruchacz Bałagane w żadnym wypadku, nigdy czegoś takiego nie było
- Oportunistycznyebaka
Pierdolisz Panie, ja mam 180 a Żytniak był ode mnie ciut wyższy.
troche dziwi to 180, nie przypatrywalem sie ale zawsze mialem wrazenie ze on te 170 pewnie ma, przynajmniej z fotek
nie wiem czy w tej przewozce chodzi o bycie ruchaczem czy rzezimieszkiem, ale widzialem Żytowskiego w klubie sportow walki w centrum WWA gdzie wpadal (moze nawet dalej wpada) na treningi bokserskie i no jednak jest poziom albo nawet dwa wyzej od Mesa z "Samicy Psa"
- rozklad_gaussa
no dobra ale na jaki wzrost bys go zmierzył, wazne
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free kong
free hulaka
free fromage
free kong
free hulaka
- Ten Typ Gold
Kocham te rozkminki
Gościu normalny wysportowany normalnego wzrostu, nie kreuje się na chuj wie kogo, widać na wywiadach że nie ma takiej stuprocentowej pewności siebie, jest spokojny pewnie na koncercie te cechy by też wyszły. Mieszanka uliczników, środowiska artystycznego i slizgerow to coś co chciałbym zobaczyć xD
mnie bardziej bawi odbior jego muzyki i osoby zakladajac ze ma 170cm, nie wiem czemu ale mam wrazenie ze wiecej cwaniactwa to dodaje w tym przypadku xd
czyli oficjalny zlot ślizgawkowiczów w warszawie?
dziwki basen i machanie kutasem
Niezbyt wysportowany i nie normalnego zwrostu, zdjecie z noonem chyba rozwiewa watpliwosci. Od kiedy zaczyna sie NORMALNY to zapraszam do tematu saturna on tam wszystko pieknie wyjasnil.Ten Typ Gold pisze: ↑18 wrz 2026, 14:33 Kocham te rozkminkiGościu normalny wysportowany normalnego wzrostu, nie kreuje się na chuj wie kogo, widać na wywiadach że nie ma takiej stuprocentowej pewności siebie, jest spokojny pewnie na koncercie te cechy by też wyszły. Mieszanka uliczników, środowiska artystycznego i slizgerow to coś co chciałbym zobaczyć xD
A czy sie nie kreuje? No nie wiem nie wiem jak dla mnie jedna z wiekszych przewozek, mimo, ze nonszalancka to czuc baaardzo wysokie mniemanie o sobie
ta droga ide dalej