DJ Buhh - Wolumin I: Hałas (2003)
Re: DJ Buhh - Wolumin I: Hałas (2003)
uwielbiam, przez pierwsze buhhy byłem swego czasu sajko TDFa
- MyEvenement
chyba prime time Tedego, tytułowy hałas to dla mnie osobiście klasyk, kocham to
Mixtape w formacie FLAK jak Tede:
https://archive.org/details/DJ_Buhh_Wolumin_I_2003
@JESTEM_HIPHOPEM może zainteresuj się tematem, bo jest tu pełna, prawdziwa wersja, z nieuciętą końcówką SND:
do tego z bezstratną WAVową jakością (z resztą i cały mixtape jest w takiej jakości), a nie te mptrujki co są dostępne na https://djbuhh.com/.
Długo się wstrzymywałem z tym żeby to publicznie udostępniać, bo nie chciałem tego wypuszczać w wersji nieidealnej, z powodu takiego że nie byłem w stanie tej płyty zgrać w idealnej jakości bez żadnych błedów i skipów, od 2017 (kiedy to stałem się jej posiadaczem) próbuję ją zgrać na różnych napędach CD, niestety bez sukcesów, ale już tyle lat minęło od czasu kiedy stałem się jej posiadaczem, że już muszę puścić w świat to co mam, bo z roku na rok będzie tylko gorzej. Wciąż jest szansa na to żeby zgrać tę płytę 1:1 taką jaka była przy premierze, ale potrzeba do tego specjalnych napędów CD (Plextor Premium / Plextor Premium 2, na które poluje w ludzkiej cenie ale jeszcze nie udało mi się ich dorwać).
Nie mam jak teraz robić zdjęcia swojego fizyka bo obecnie płyta jest w domu rodziców, ale wygląda to mniej więcej tak:
Kioskowy CDR w kopercie z wlepą promującą HHH którą można było wygrać parę lat temu:
a na kopercie długopisem napisany numer tel w sprawach koncertowych z zaznaczeniem TYLKO SMS zaczynającym się na 5
Dodano po 21 minutach 3 sekundach:
Drugi Buhh też był na fizyku, ale jego nie udało mi się przez lata śledzenia Allegro wychwycić
https://archive.org/details/DJ_Buhh_Wolumin_I_2003
@JESTEM_HIPHOPEM może zainteresuj się tematem, bo jest tu pełna, prawdziwa wersja, z nieuciętą końcówką SND:
Spoiler
Długo się wstrzymywałem z tym żeby to publicznie udostępniać, bo nie chciałem tego wypuszczać w wersji nieidealnej, z powodu takiego że nie byłem w stanie tej płyty zgrać w idealnej jakości bez żadnych błedów i skipów, od 2017 (kiedy to stałem się jej posiadaczem) próbuję ją zgrać na różnych napędach CD, niestety bez sukcesów, ale już tyle lat minęło od czasu kiedy stałem się jej posiadaczem, że już muszę puścić w świat to co mam, bo z roku na rok będzie tylko gorzej. Wciąż jest szansa na to żeby zgrać tę płytę 1:1 taką jaka była przy premierze, ale potrzeba do tego specjalnych napędów CD (Plextor Premium / Plextor Premium 2, na które poluje w ludzkiej cenie ale jeszcze nie udało mi się ich dorwać).
Nie mam jak teraz robić zdjęcia swojego fizyka bo obecnie płyta jest w domu rodziców, ale wygląda to mniej więcej tak:
Spoiler

Spoiler
Spoiler
Drugi Buhh też był na fizyku, ale jego nie udało mi się przez lata śledzenia Allegro wychwycić
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Ja pierdolę
Dziękuję stary bo to jedna z płyt mojego życia
Skąd ty to masz
Dziękuję stary bo to jedna z płyt mojego życia
Skąd ty to masz
Gdzieś tak od 2014 do 2020 miałem codzienny mail o nowych aukcjach w allegro w dziale Muzyka - Hip-Hop - Polski, i tak tropiłem perełki.
Teraz to się niestety zesrało i działa jak na OLX że wyświetla dużo spamu zamiast tego co cię interesuję i tego już tak na bieżąco nie śledzę.
Teraz to się niestety zesrało i działa jak na OLX że wyświetla dużo spamu zamiast tego co cię interesuję i tego już tak na bieżąco nie śledzę.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Jedna z najlepszych płyt Tedego, najbardziej lubię tytułowy kawałek i Nasze Jest To.
ale zajawa kipi z tego posta
panie Burak 
Gwiazdor, Pierwszy Milion i 11000 - dżizas jak ja to katowałem w gimbazie
Pierwszy milion chyba moj fav chociaż kozaków tu jest od groma
W ogole 1 Milion jest kapitalnie poskładany a jak się wezmie pod uwage rok wydania to juz totalnie
W ogole 1 Milion jest kapitalnie poskładany a jak się wezmie pod uwage rok wydania to juz totalnie
Pamiętasz jak wciągałem kreski?
Polskiego rapu Michał Wiśniewski

Polskiego rapu Michał Wiśniewski
To gówno było, drugi wolumin klasyk
- CeHaTeHaCe