Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Ktoś rzuci jej insta ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
bobsonbejbi
to to jest jakaś aktorka? ta co grala ule brzydule? Bo ni chuj nie kojarzę
a co do naszego ancymona, to pełna pizde mozna miec juz tego użalania jaki mes jest poszkodowany. Koledzy wykolegowali, bejbimama zostawiła, stary porzucil (chociaz sie okazuje ze tez nie tak do konca, ale wsrod hiphopowcow lepiej bylo utrzymywać ta wersje), zawsze oni winni, ja nic. Drogi Piotrze, jako wieloletni ruchacz i przeciwnik wszelkich przejawow monogamii, jesteś przykładem na to, ze ludziom zmieniają sie priorytety i poglądy. Skoro tobie bylo mozna, to wszelkim twoim towarzyszom tez mozna bylo odejść od poglądu, zgodnie z którym jesteś kims pozadanym w ich życiu.
obecnie, po szeregu kompromitacji, to na tierlist spolecznym jest to ten sam poziom, co dzordzo czy wsz. tylko muzycznego talentu mu bozia dala wiecej i to jedyny powod dla którego tu o nim dyskutujemy
E:
Jeszcze jedno mi przyszło do głowy. Kiedyś byla wkretka, ze z niego taki hank moody, tylko ze rapowy. Ew jakis czorny pimp rodem z teledysku (wklepcie sie jakikolwiek imienny przykład, mi nic na szybko nie orzychodzi do glowy), teraz złapał wkretke ze bedzie bukowskim wiec każdy centymetr jego ciala krzyczy, zeby tak na niego ludzie spojrzeli. Jeszcze 10 lat i złapie wczute, ze bedzie jakims tolkienem albo lovecraftem i w tych samych wywiadach zacznie o trollach albo innych smokach i krasnoludach pierdolic, róbcie screeny
a co do naszego ancymona, to pełna pizde mozna miec juz tego użalania jaki mes jest poszkodowany. Koledzy wykolegowali, bejbimama zostawiła, stary porzucil (chociaz sie okazuje ze tez nie tak do konca, ale wsrod hiphopowcow lepiej bylo utrzymywać ta wersje), zawsze oni winni, ja nic. Drogi Piotrze, jako wieloletni ruchacz i przeciwnik wszelkich przejawow monogamii, jesteś przykładem na to, ze ludziom zmieniają sie priorytety i poglądy. Skoro tobie bylo mozna, to wszelkim twoim towarzyszom tez mozna bylo odejść od poglądu, zgodnie z którym jesteś kims pozadanym w ich życiu.
obecnie, po szeregu kompromitacji, to na tierlist spolecznym jest to ten sam poziom, co dzordzo czy wsz. tylko muzycznego talentu mu bozia dala wiecej i to jedyny powod dla którego tu o nim dyskutujemy
E:
Jeszcze jedno mi przyszło do głowy. Kiedyś byla wkretka, ze z niego taki hank moody, tylko ze rapowy. Ew jakis czorny pimp rodem z teledysku (wklepcie sie jakikolwiek imienny przykład, mi nic na szybko nie orzychodzi do glowy), teraz złapał wkretke ze bedzie bukowskim wiec każdy centymetr jego ciala krzyczy, zeby tak na niego ludzie spojrzeli. Jeszcze 10 lat i złapie wczute, ze bedzie jakims tolkienem albo lovecraftem i w tych samych wywiadach zacznie o trollach albo innych smokach i krasnoludach pierdolic, róbcie screeny
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2026, 11:44 przez bobsonbejbi, łącznie zmieniany 2 razy.
Podejrzewam, że prawie każdy zna jakiegoś typa (hłe, hłe), któremu wszystko się w życiu wali, nie wyszło 2137 rzeczy i relacji, a każda jedna oczywiście z winy całego świata wokół, typ we własnych oczach nieskazitelny.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- HamulcowyBrembo
https://www.instagram.com/anna_maria.sieklucka
nie znam wątku?bobsonbejbi pisze: ↑dzisiaj, 11:36 stary porzucil (chociaz sie okazuje ze tez nie tak do konca, ale wsrod hiphopowcow lepiej bylo utrzymywać ta wersje)
każdy radzi sobie na swój sposób a tu Piotrula ma pecha że robi to publicznie i paradoksalnie sam wykopuje sobie coraz głębszy dołek tym pierdololo
Mamusiu, nie czytaj!
-
bobsonbejbi
juz teraz tego nie znajdę, ale w topicu o beefie z tdfem byly wyciągane jakies fragmenty tekstow/wywiadów sugerujace, ze to wcale nie bylo tak, ze stary mesa sie wyexitowal i tyle go widzieli, tylko normalny byl z nim kontakt. to mniej wiecej na etapie landlordowych rozkmin sie wydarzalo, obstawiam strony 300-400. ale piotr-buntownik postanowił skierować na niego swoj wewnętrzny gniew, obwiniać za wszystko co zle i zwyzywać w kilku piosenkach
- gods bidness
A ona żeby zostać aktorką, przejść casting i wystąpić w znanym filmie, który dał jej popularność potrzebną do prowadzenia podcastu w RMF, nie musiała wykonać ciężkiej pracy? (Pomijając oczywiście fakt, że był to film o obciąganiu i dawaniu dupyaleksy pisze: ↑dzisiaj, 10:08Bo chce, a że jest aktorką, to jej pozycja społeczna daje jej do tego możliwości. Gdybym ja albo Ty chciał pracować w RMF i prowadzić wywiady z Mesem, to musielibyśmy włożyć w to lata ciężkiej pracy i prawdopodobnie i tak nic by z tego nie wyszło.HamulcowyBrembo pisze: ↑dzisiaj, 10:03 jakoś ominęlo mnie że ta aktoreczka prowadzi jakieś wywiady i pytam się dlaczego?
Przy czym nie wiem co to jest za baba, a wywiadu nie oglądałem.
A to jasne, każdy radzi sobie, jak umie, tyle że jedni lepiej, inni gorzej, ktoś robi to we własnej głowie, a ktoś inny, jak sam napisałeś, publicznie. Zaryzykuję stwierdzenie, że Mesowi nie idzie to najlepiej.HamulcowyBrembo pisze: ↑dzisiaj, 12:02każdy radzi sobie na swój sposób a tu Piotrula ma pecha że robi to publicznie i paradoksalnie sam wykopuje sobie coraz głębszy dołek tym pierdololo
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- HamulcowyBrembo
a to jak nie zapomnę to poszukambobsonbejbi pisze: ↑dzisiaj, 12:09 juz teraz tego nie znajdę, ale w topicu o beefie z tdfem byly wyciągane jakies fragmenty tekstow/wywiadów sugerujace, ze to wcale nie bylo tak, ze stary mesa sie wyexitowal i tyle go widzieli, tylko normalny byl z nim kontakt. to mniej wiecej na etapie landlordowych rozkmin sie wydarzalo, obstawiam strony 300-400. ale piotr-buntownik postanowił skierować na niego swoj wewnętrzny gniew, obwiniać za wszystko co zle i zwyzywać w kilku piosenkach
jakkolwiek mam lekką beczkę to jednocześnie też trochę współczuję ale od razu przypominam sobie że typ ma ponad 40 lat i dzieciaka więc no oczekiwanie żeby się ogarnął też nie jest chyba jakieś wygórowane
nie pomaga sobie tymi kolejnymi wywiadami które traktuje jak jakąś terapię
Mamusiu, nie czytaj!
Na jakimś głęboko zakopanym poziomie też czasami mu współczuję, ale potem (bywa, że przy kolejnym instagramowym wysrywie czy innym dzikim odpale) zawsze przypominam sobie, że prawie wszystko, co go złego spotkało, zrobił sobie sam i konsekwentnie pokazuje, że nie dla szlachty jakieś bezsensowne uczenie się na błędach.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2026, 12:24 przez Bane, łącznie zmieniany 1 raz.
No ale kolega HamulcowyBrembo nie pytał o to, co musiała zrobić, żeby zostać aktorką. "ta aktoreczka prowadzi jakieś wywiady i pytam się dlaczego", czyli ona tą aktorką już jest i chodzi o to, jak z tej pozycji przeszła do prowadzenia wywiadów z Mesem, a to jest przecież banalne. Kwestia stania się aktorką i trud potrzebny do tego to zupełnie inny temat.gods bidness pisze: ↑dzisiaj, 12:11A ona żeby zostać aktorką, przejść casting i wystąpić w znanym filmie, który dał jej popularność potrzebną do prowadzenia podcastu w RMF, nie musiała wykonać ciężkiej pracy? (Pomijając oczywiście fakt, że był to film o obciąganiu i dawaniu dupyaleksy pisze: ↑dzisiaj, 10:08Bo chce, a że jest aktorką, to jej pozycja społeczna daje jej do tego możliwości. Gdybym ja albo Ty chciał pracować w RMF i prowadzić wywiady z Mesem, to musielibyśmy włożyć w to lata ciężkiej pracy i prawdopodobnie i tak nic by z tego nie wyszło.HamulcowyBrembo pisze: ↑dzisiaj, 10:03 jakoś ominęlo mnie że ta aktoreczka prowadzi jakieś wywiady i pytam się dlaczego?
Przy czym nie wiem co to jest za baba, a wywiadu nie oglądałem.)
Są różne drogi do stania się celebrytą - trudniejsze i łatwiejsze, ale jak już tam wpadniesz, to możesz doić tę krowę, nawet jak nic nie umiesz.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
- HamulcowyBrembo
dokładnieBane pisze: ↑dzisiaj, 12:23 Na jakimś głęboko zakopanym poziomie też czasami mu współczuję, ale potem (bywa, że przy kolejnym instagramowym wysrywie czy innym dzikim odpale) zawsze przypominam sobie, że prawie wszystko, co go złego spotkało, zrobił sobie sam i konsekwentnie pokazuje, że nie dla szlachty jakieś bezsensowne uczenie się na błędach.
no gościówa zagrała w filmie dla kur domowych i złapała wiatr w żaglealeksy pisze: ↑dzisiaj, 12:24 No ale kolega HamulcowyBrembo nie pytał o to, co musiała zrobić, żeby zostać aktorką. "ta aktoreczka prowadzi jakieś wywiady i pytam się dlaczego", czyli ona tą aktorką już jest i chodzi o to, jak z tej pozycji przeszła do prowadzenia wywiadów z Mesem, a to jest przecież banalne. Kwestia stania się aktorką i trud potrzebny do tego to zupełnie inny temat.
Mamusiu, nie czytaj!
- marmolad_k2
Prowadzi wywiady, ponieważ jest popularna i ma dużo fanów, pozdrawiam.
- gods bidness
- HamulcowyBrembo
no właśnie jak na 4 miliony na ig co by miało świadczyć o jakiejś sławie to wylądować jako prowadząca w programie rmf to raczej underachievement
Mamusiu, nie czytaj!
a dzięki czemu wykonała ciężką pracę?gods bidness pisze: ↑dzisiaj, 14:43Odpowiedź powinna brzmieć - bo wykonała ciężką pracę, dzięki której została aktorką, dzięki czemu prowadzi podcast.
dla nich jesteś nikim
- HamulcowyBrembo
dzięki ustawieniom hellingeraaleksy pisze: ↑dzisiaj, 15:02 gods bidness pisze: ↑20 min temu
aleksy pisze: ↑dzisiaj, 12:24
No ale kolega HamulcowyBrembo nie pytał o to, co musiała zrobić, żeby zostać aktorką. "ta aktoreczka prowadzi jakieś wywiady i pytam się dlaczego"
Odpowiedź powinna brzmieć - bo wykonała ciężką pracę, dzięki której została aktorką, dzięki czemu prowadzi podcast.
a dzięki czemu wykonała ciężką pracę?
Mamusiu, nie czytaj!
w takim razie tak powinna brzmieć odpowiedź
dla nich jesteś nikim