Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Riwaldo goacie, czy ty sugerujesz, że gabi i jesus byli jakimiś znaczącymi postaciami w kontekście minionego miśka Arsenalu?
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Nie, ale byli przynajmniej do użytku. Teraz nie ma 3. A przyszedł tylko Tzolis który już z AV był schowany do kieszeni.
Sorry ale nie wiem jak można ich typować na mistrza i pisze to ja sympatyk AFC od lat w Premier League. Mnie nawet 5-6 miejsce na koniec sezonu nie zaskoczy a gdzie tu mówić o mistrzu.
Nie obrazajmy na Boga tej ligi że havertzem i madueke da się zrobić 2 raz z rzędu mistrza Anglii XD
Sorry ale nie wiem jak można ich typować na mistrza i pisze to ja sympatyk AFC od lat w Premier League. Mnie nawet 5-6 miejsce na koniec sezonu nie zaskoczy a gdzie tu mówić o mistrzu.
Nie obrazajmy na Boga tej ligi że havertzem i madueke da się zrobić 2 raz z rzędu mistrza Anglii XD
Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.
W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
- ConeyIsland
Liverpool ma nowego trenera
City też
Chelsea też
United jak zwykle huj wie
I to jest przewaga Arsenalu w tej dyskusji, @RIVALDO111
City też
Chelsea też
United jak zwykle huj wie
I to jest przewaga Arsenalu w tej dyskusji, @RIVALDO111
I tak za mało by AFC z tak miernym ofem to zrobił.
Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.
Jakie 4 drużyny mogą skończyć przed Arsenalem twoim zdaniemkong444 pisze: ↑wczoraj, 14:53 Nie, ale byli przynajmniej do użytku. Teraz nie ma 3. A przyszedł tylko Tzolis który już z AV był schowany do kieszeni.
- FruitOffTheWall
podoba mi się to bournemouth. Ładny kameralny obiekt, piłeczka też spoko chodzi, tavernier czy evanilison to popularne goaty. Ciężko ich nie lubić
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko