Eldo
Re: Eldo
Reakcja Eldo na wygranie Superjedynki przez Tedego
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- Haczapurjan
Mamy Superjedynkę, chcemy inne figurki, chcemy Ciebie i Twoich kumpli wkurwić
- Haczapurjan
Ja kojarzę, że to było na YT pod tytułem "Supereins 2009" czy jakoś tak i jak prowadząca wypowiadała ksywkę "Tede", to było zwolnione tempo, żeby można było dłużej nacieszyć oczy reakcją Leszka
nie za bardzo zabiera głos, ale już jak zabiera, to ciekawe na jakie tematyNewsweek" pisze:Człowiek z pałacu: — Ludzie mogli być zaskoczeni tym, że na rocznicy zaprzysiężenia Nawrockiego wystąpił raper Eldo. Ale on bierze udział w spotkaniach organizowanych przez pałac. Znają się z Nawrockim. Dlatego prezydent rzucił jego nazwisko.
6 sierpnia przed pałacem prezydenckim Eldo intonował kawałek "Nie pytaj o nią", mając za sobą ludowy zespół Zagórzańska Siła
Eldo był już znany w ekipie Nawrockiego właśnie z Klarysewa. Człowiek z kręgu pałacu: — Eldo jest zapraszany. Był chyba na każdym spotkaniu, ale nie za bardzo zabiera głos. Potem się odnalazł na rocznicy zaprzysiężenia.
Obok niego na spotkaniach, które odbywają się raz na kwartał w różnych konfiguracjach, w sumie bywa około 40 innych gości. Były dotychczas trzy takie spotkania w willi klarysewskiej, jedno w Belwederze i jedno w nadmorskiej rezydencji w Juracie.
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
- gods bidness
Nawrocki zna się z Eldo, ale woli Kizo, bo z takim Eldo to o czym pogada, jak on tylko rowery, poezja, jedzenia koniczyny i robienie palców w takie coś.
Tymczasem Kizo to siłka, gangi, narkotyki, dupeczki, keta na szyi i moda dresowa, no są wspólne tematy.

Tymczasem Kizo to siłka, gangi, narkotyki, dupeczki, keta na szyi i moda dresowa, no są wspólne tematy.