raper który dostarcza najlepszy content

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

znasz pytanie

vnm
1
5%
mes
1
5%
pomidor
0
Brak głosów
żurom
0
Brak głosów
popek
0
Brak głosów
suja
2
9%
gsp
3
14%
sentino
2
9%
belmondziak
8
36%
przemek ferguson
0
Brak głosów
sujbit
4
18%
kazik kk
1
5%
enzo
0
Brak głosów
ryda
0
Brak głosów

Liczba głosów: 22

Awatar użytkownika
shinner

Re: raper który dostarcza najlepszy content

Post autor: shinner »

kiedys fazi

teraz enzo i ryda
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

suja goat niesamowity
ma taki influence że dzięki niemu trafiłem na ślizgaweczkę
Mamusiu, nie czytaj!
zuperhero

Post autor: zuperhero »

marmolad_k2 pisze: 03 wrz 2026, 21:56 Nie śledzę na bieżąco uniwersum, ale Suja wydaje mi się dość oczywistym wyborem. Rozważałem Tytusa, ale belmondziakowe odpały robią się już powoli schematyczne.
za to suja nieschematycznie- raz do swojej brei obiadowej przecież doda sos bolońjeze, a raz pieczeniowy jasny.
imo sympatyczny dareczek przehajpowana persona, w arsenale ma tylko przygotowywanie racji żywieniowych, fotka w lustrze przed rzutóweczką i ewentualnie najebany cośtam pobluzga na kogoś ale z błyskotliwością mietka spod monopola, można zobaczyć raz, a potem trochę żenada. ofc nie odbieram mu klasycznych akcji i masy śmiesznych wrzutek ale moim zdaniem propsy niewspółmierne do kontentu.
a oprócz wymienionych w temacie(część bardziej kiedyś, teraz mniej lub wgl) chociaż bardziej niż 'kontent' to w stronę, że beke se można pokręcić lub pohejtować za krzywe akcje: diho, kartky, żurom, popek, bedoes, tede, kuba knap, kaczor brs, afrojax, tomb, adma, ziołozioło, eldoka
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

zajebista ekipa w ankiecie, poszedłbym z nimi w melanż
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

@zuperhero +1 to samo myślę o suji, w ogóle nie ta kategoria
popek dobry ananas, żurom też, no ale dla mnie nie było grubszej akcji w polskim hh niż kąpiel u rafalali, nie wiem, czy było cokolwiek grubszego
właściwie można by to było skategoryzować i spróbować obiektywnie poukładać według listy
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

dobra, jako że pojawiło się w chuj nowych nominacji, o paru też se przypomniałem to dodałem do ankiety, zapraszam e-kolegów do kolejnego głosowania, przypomniał mi się jeszcze bastek z PCP, co bezdomny lata od paru lat xD
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

emano ema salutens

teraz kurwa ty do tych wszystkich, którzy głosuja na kogoś innego niż darek barykent aka gocławski ksiaże. Sobie zobacz jak darek sujbit, do szkoły z plecakiem idzie i przed tak zwaną szkołą mordo szkołą, tam jest taka akcja że on tam bedzie tak zwaną ortografie ćwiczył żeby hejterom, odpisywać z konta RUDENIEK132 że majeranek palą. W filmie wypowiada sie na tematy tak zwane polityczne-sujbityczne. Wiec obejrz to kurwa ty, bo inaczej suja będzie u ciebie na osiedlu rzutóweczke robił i odwiedzi ciebie twoja grubą żone

mam nadzieje ze wyjaśnione? jeden z drugim kondonie (cyk)

eloszka miłego wieczoru
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Nie wiem jak można po obejrzeniu powyższego materiału zagłosować na kogoś innego. Bardzo żałuje nad tym że zostałem przez niego niesłusznie zablokowany i nie mogę śledzić na bieżąco.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Filmik daje do myślenia, a jak powiesz że nie, to masz i pomyśl raz jeszcze.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

sujbit tak rozpierdala konkurencję, że aż 2 miejsca w ankiecie dostał xd
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

a faktycznie xD nie zwróciłem uwagi na to, bo po prostu kopiowałem z postów, instant klasyk tzw.
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Jakbym miał podać top trzy to byłoby to - Sujbit (dlaczego to chyba nie trzeba tłumaczyć), długo, długo nic, Belmondo (tutaj niestety kontent często na smutno i z bólem się go ogląda) i GSP na trzecim miejscu (rzadziej ale ciągle pozostali twórcy z listy nie są w stanie zbliżyć się poziomem do najlepszego kontentu GSP).

Na specjalne wyróżnienie zasługuje Enzo i Nafas, seria z więzienia topka materiałów w polskim rapie, niestety rzadko coś wrzucają.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

FruitOffTheWall pisze: 04 wrz 2026, 20:01
Spoiler
Spoiler
Obrazek
Jakieś zbiorowe prawo z tym sują kręcicie, może to wynika z faktu, że nie słuchałem nigdy ths kliki i nie mam emocji z nim związanych, no ale content kręcony na smażeniu z cebulką na głębokim tłuszczu, jebaniu pisu i grubych żon widzów to imo nic spektakularnego, moim hobby we wtorkowe wieczory jest odwiedzanie ludzi z komentarzy na fb, którzy wyglądają na ciekawe okazy i myślę że w 2h znalazłbym kilku dużo ciekawszych content creatorów od niego, bo takich darków po 40 jest w bród, no mierny kandydat na maskotkę internetową ale co kto lubi salutens eloszka
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ja dałem sujbita, ale na drugim miejscu dałbym suję.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Gsp dla mnie jest na drugim miejscu oraz zasługuje on na post. Filmik gdzie gsp wyjasnia hejtorm że sie nie stacza to LEGENDARNY filmik, jak jedzie samochodem po NIDERLANDACH KURWA, BEDZIE ZIULKO PALIŁ W KOFISZOPACH A WY KURWA CO MOZECIE PAŁE OPIERDOLIC KURWA. Nagle płynne przejscie do wyzywania Mariusza Rakusa, no jest to dla mnie filmik przy którym mi się zawsze mordka cieszy, polecam każdemu to wideło. Co roku wracam do tego wideo, arcydzieło i dla mnie mój ulubiony film od gsp, nawet napisze ze lepszy niż ten o seksie analnym. Lubie też ten gdzie ciśnie intruza bez koszulki, śmiesznie mu sie główka tam rusza jak tym pieskom takim zabawkowym w furze, raz do roku moja głowa przypomina sobie że LOKALNE CHŁOPACZKI TO MAJA Z CIEBIE INTRUZ BEKE.

ps Jak ktoś ma filmik jak palą jointa przy śmietniku i robia grilla ze szwagrem, on bodajże trwał 20 sekund? Poprosze linku

@Czak wiesz u mnie dużo daje też forum, gdzie np eddy wata pisze slangiem południowo praskim, czyta moj mozg to automatycznie sujbitronem tak zwanym, ja dareczka lubie ale jak masz ciekawych schizofrenikow na fb to możesz mi podesłać, gdziekolwiek, bo dla mnie fb to jest za gruba czopka, potrzebuje linków bo gdy wchodze na jakies grupki, to ląduje na jakimś gównie typu MALICHA WYPOWIEDZIAŁ SIE O DENISIE i patrze na ten syf, zamiast patrzeć na schizofrenie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Materiał z powyższego postu bez masońskiej weryfikacji wieku:
Spoiler
Mój ulubiony materiał GSP to jak GSP jeździ po mieście w poszukiwanianiu Dzigiego Wisła Sharks, ponad 20 minut nieprzerwanego top materiału, samo gęste, absolutne kino:
Spoiler
A z tych krótszych:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »