Tatuaże
Moderator: wrubel
Re: Tatuaże
nie ma Kata bez Romana, propsik.
nie dziwie się przejebane plecy są, ja robione miałem dwa dni handpokiem, momentami na dwie osoby równolegle mnie dziarające i hardkorowe przeżycie
Wjechał il genio di Palermo jako król kier, a do tego, przy okazji, zupełnie nieplanowane Toscano

Spoiler

tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
Ale masz łapę ogromną szacun
A dziara też spoko
A dziara też spoko
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
masło to jest taki goat, milion razy szybciej mi się na nim goją dziary niż na balsamach, nie wiem czemu tatuatorzy zawsze polecają właśnie balsamy
taka obserwacja bo zrobiłem sobie ostatnio dziarke i kolejny raz widze mega różnicę
taka obserwacja bo zrobiłem sobie ostatnio dziarke i kolejny raz widze mega różnicę
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
pokaż jak już się pochwaliłeś
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Spoiler

fajny, niech się goi ładnie
patrząc na łapę, jeśli kiedyś byłem niemiły to proszę mi wybaczyć
patrząc na łapę, jeśli kiedyś byłem niemiły to proszę mi wybaczyć
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Spoiler

dla jaj, jak każda dziarka
w jednym teamie jak będzie slgawka ustawka