realizator nigdy nie byl tutaj harpi drutemv3sp347ine pisze: ↑02 wrz 2026, 12:55 ogólnie zastanawia mnie dlaczego realizator nigdy nie powiedział mu "posłuchaj jaką ty kurwa srake nagrałeś"
VNM
Re: VNM
Bez kitu, ja sie też nie spotkałem z czymś takim żeby to baba podduszała chłopa. W sensie on ją rucha, a ona ręce w góre i go dusizuperhero pisze: ↑02 wrz 2026, 14:23 czekajcie, ja dobrze słyszę, że on do swojej dupy podczas ruchańska mówi złap mnie za szyję?
chyba że chodziło mu o jakieś romantyczne objęcie, a nie takie semi-podduszanie, wtedy nie byłoby to takie dziwne
jakoś nie mogę sobie nawet wyobrazić że coś takiego, robi baba facetowiSpoiler
Jakies to takie, nie wiem
Ja podstawowy
Ja nie podstawowy
Tyle godzin i nikt mnie do takiego złota nie zawołał ?! Ehhhh KOLEDZY.....
Dawać płytę V&MES a forum i scena zapłonie
Ps ustawa o patostrimach nie działa względem tej relacji ?
Dawać płytę V&MES a forum i scena zapłonie
Ps ustawa o patostrimach nie działa względem tej relacji ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- v3sp347ine
tutaj powinna działać ustawa o przeciwdziałaniu narkomanii
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
-
bobsonbejbi
+1, nie wiem czy dziwne ale jak dla mnie spoko. akurat w tej storce to siie wydaje byc najnormalniejszy motyw
ale i tak sie dziwie, ze jestescie kolegów ie tak zaskoczeni jego aparycja na tym filmiku. od pierwszego razu jak usłyszałem vnma i zobaczyłem w teledysku widzialem ten autoerotyzm w mowie ciala i sposobie rapowania. albo machanko rekami wyglądało jakby z jakiegos luku strzelał, zeby bylo widac ze jest ponad zwykłymi jołjołującymi rondlarzami (odswiezcie sobie teledysk do "tak sie robi remix" z eliminati, nie przechuj). albo te wrzutki typu "co ja robię, ja pierdole ojaa" na koniec "piątek" na edkt, niby chujowo sie zachowuje, ale podziwiajcie jak stylowo to robie, typowa płytka pokazówa. a ze z wiekiem człowiek dziadzieje i robi sie coraz dziwniejszy, to nie dziwne ze chlop wyglada teraz jak karykatura, skoro nawet w prime już karykaturą posmierdywał. od tego sie ma potem dzieci, zeby ci mówiły sie im przypał robisz, łatwiej sie ogarnąć z ich pomocą ale tu też pudło w jego przypadku
a jak płyta bedzie brzmiała jak te story to bedzie prawdopodobnie pierwsze co od niego sprawdzę od dobrych 10 lat. dobre guilty pleasure zawsze w cenie
W takim razie Przemo DBM ma w chuj skilla, i ja się z tym zgadzam
Spoiler
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Od kiedy do głowy wpadło mi, że kawałek Mikrofon 2 jest o "członku", nie mogę go słuchać na poważanie. Zamień sobie słowo mikrofon na jedno z tych z zestawu Tomba: chuj, kutanga, penis, laga, sisior, fiut
Części mojego życia to wpaliło mi w bit
I nieraz mam wrażenie, że to wszystko śniło się mi
To sprawia, że moje serce jak nitro mi płonie
Za każdym razem kiedy wezmę ten mikrofon w dłonie
Części mojego życia to wpaliło mi w bit
I nieraz mam wrażenie, że to wszystko śniło się mi
To sprawia, że moje serce jak nitro mi płonie
Za każdym razem kiedy wezmę ten mikrofon w dłonie
Spoiler
Kolejna wymarzona supergrupa która niestety istnieje tylko w naszych marzeniach, poprzednia to była Rogal DDL x GSP x Oyche Doniz
ehhh marzenia
ehhh marzenia
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
trzeba się naprawdę postarać, żeby zrobić coś tak arcychujowego, jakby po prostu podukał do bitu tekst z byle jakimi rymami, to byłoby to sto razy lepsze
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
offtop, ale aż tak źle chyba nie jest i niektórym się w miarę udawało wybrnąć
Spoiler
zaskakująco dobrze o relacjach pisał Laik, chociaż zwykle z backgroundem rozstaniowym
last bunt not least