Grand Theft Auto [seria]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Re: Grand Theft Auto [seria]

Post autor: HamulcowyBrembo »

i takie coś uważam za fajne bo można się doszukać jakichś rzeczy i sobie samemu zinterpretować
komuś taka teoria będzie pasowała to będzie grał w takiej narracji i super ale gdyby mi nagle Jason wyskoczył że jego ojciec był rewolwerowcem to momentalnie uninstall
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Myślicie że będzie jetpack w VI jak w V nie było? Rozkminka 🧐
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Będzie w multi ale trzeba kupić będzie za prawdziwe pieniądze
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

Dla mnie takie subtelnie zrobione easter eggi to zajawka w chuj, wystarczy zostawić trochę pola do rozkminki graczom, żeby sami sobie dopowiadali.
A jetpacka nie będzie, fabuła San Andreas to niezły odlot i jak idą w realizm mechanikami to samej opcji, żeby polatać jetpackiem w singlu według mnie na 99% nie będzie.
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

sqlie pisze: 31 sie 2026, 16:32 Dla mnie takie subtelnie zrobione easter eggi to zajawka w chuj, wystarczy zostawić trochę pola do rozkminki graczom, żeby sami sobie dopowiadali.
no dokładnie niech każdy sam zdecyduje czy to łączy czy nie plus dużo osób z graczy gta nie grało w rdr2 więc takie połączenie byłoby bez sensu w sumie
sqlie pisze: 31 sie 2026, 16:32 A jetpacka nie będzie, fabuła San Andreas to niezły odlot i jak idą w realizm mechanikami to samej opcji, żeby polatać jetpackiem w singlu według mnie na 99% nie będzie.
dla mnie taka bardziej realna wersja jest dużo ciekawsza
online jakoś wyłączam z tej układanki bo nie jara mnie pay2win czy napierdolenie mikrotransakcji
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

Online pewnie będzie obrzydliwy i nie trudno się dziwić, bo skoro im działał ten model w V to pewnie zakładają taką samą żywotność VI w kwestii multiplayera. Dlatego niestety nie będziemy mieli szybciej następnego GTA i miżna liczyć w kilkuletniej perspektywie tylko na Kowboje 3.
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

sqlie pisze: 31 sie 2026, 16:45 miżna liczyć w kilkuletniej perspektywie tylko na Kowboje 3.
Obrazek
sqlie pisze: 31 sie 2026, 16:45 Online pewnie będzie obrzydliwy i nie trudno się dziwić, bo skoro im działał ten model w V to pewnie zakładają taką samą żywotność VI w kwestii multiplayera. Dlatego niestety nie będziemy mieli szybciej następnego GTA i miżna liczyć w kilkuletniej perspektywie tylko na Kowboje 3.
gierka zapowiada się na ogromną rozbudowaną i z wielką mapą więc mi osobiście nie przeszkadza to że nie wydają jej jak jakiejś fify czy cod
hajsu na online trzepią obrzydliwie więc też trudno się dziwić że będzie pewnie podobny do V tak jak piszesz
dlatego niech przeniosą sporo mechaniki z tego rdr2 i otwartego świata w którym dużo się dzieje plus system honoru i nagle z tych 80-100h gry zrobi się niemal nieskończona ilość
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

https://www.techpowerup.com/352187/gta- ... nates-xbox

GTA 6 Pre-Orders Jumped By 436% in a Single Day After Netflix Reveal, As PS5 Dominates Xbox. 5 million pre-orders
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

no i ja chyba dołączę do tego grona choć przyznaję to ze wstydem
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

hańba
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

HamulcowyBrembo pisze: 01 wrz 2026, 16:13 no i ja chyba dołączę do tego grona choć przyznaję to ze wstydem
Ja, żeby poczuć tą dawną otoczkę i vibe to pojade w dniu premiery do media expert żeby kupić pudełko :joint:
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

xxxkawo pisze: 01 wrz 2026, 17:40 Ja, żeby poczuć tą dawną otoczkę i vibe to pojade w dniu premiery do media expert żeby kupić pudełko
też dobry pomysł przyznam
ciekawe czy kolejki będą i czy zostanie towaru na pułkach
Mamusiu, nie czytaj!
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Powodzenia życzę w pobieraniu w dniu premiery plików.
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

no dlatego raczej preorder wleci żeby odpalić szybciochem jak tylko odblokują
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Nigdzie tego jebanego ps5 pro nie ma (nie liczac ofert dla frajerow typu 5-6k) wiec pewnie wleci zwykle ps5 skoro i tak na nim dziala to dobrze
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

właśnie zjebane to jest że nagle tego sprzętu zabrakło ale może wzięli na stopa żeby na black friday starczyło albo na okres premiery gta6 bo wtedy też pewnie im podbije słupki
ja zwykłego ps5 raczej nie będę brał bo chciałbym na tej konsoli trochę posiedzieć a że przesiadam się z ps4 pro to już wolę dorzucić i mieć jakiś zapas na kolejne tytułu (jak np. kowboje 3)
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Kowboje 3 na PS5 :lol:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

no co ps5 nie pociągnie do 2034? :roll:
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

HamulcowyBrembo pisze: 02 wrz 2026, 13:04 właśnie zjebane to jest że nagle tego sprzętu zabrakło ale może wzięli na stopa żeby na black friday starczyło albo na okres premiery gta6 bo wtedy też pewnie im podbije słupki
Nie znam się na handlu, ale imo lepiej wypychać towar teraz, póki jest hajp i nie wiadomo czy gra nie będzie gównem na premierę, obawiam się że uprawiasz myślenie życzeniowe
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

w przypadku jakiegoś byle jakiego produktu może i tak by było ale jednak mówimy o gta6 i plejaku a to już inne okoliczności tak myślę
Mamusiu, nie czytaj!
ODPOWIEDZ