Popek
- georgefloyd
Re: Popek
Xddd, wychowywała cię samotna mamuśka? Bardzo dobrze zrobił, nawet powinien mu jeszcze bardziej wpierdolić.Burak pisze: ↑28 sie 2026, 21:53 Zachowanie Popka chujowe i nie powinien tak robić, ale to wygląda jakby Oskariat specjalnie zaczął nagrywać Popka i go prowokować, żeby potem okrojony materiał wrzucić do neta żeby była afera eee tak traktujesz fanów!?
Niech wrzucą całość, a nie od momentu wyjebania Oskarkowi przez Popka
Dodano po 1 minucie 29 sekundach:
Graj w głupie gry, wygrywaj głupie nagrodySpoiler
- gods bidness
Popek powinien mieć broń palną.
Popełniliśmy dużo błędów jako społeczeństwo i popus po Nas poprawia
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
masz_szluge_
Pan Popek swietna akcja, oby wiecej, plusik
- igorzastyy
Paweł Rak zachował się jak trzeba
Oczywiście props dla oskarków. Przećpaniec pewnie myślał, że chłopaki zaczną śpiewać Gang Albanii na jego widok, a ci mu foty psów pokazali 

Jeszcze wielki fajter MMA panowie, MMA, a 70 kg brokuł na luzie wytrzymuje jego bombę na szczękę. Oskarki to nie niemieckie babcie, z którymi można sobie pogrywać. Jeszcze go tam od kurew cisną. Po tej akcji pewnie popuś monster musiał się wypłakać prostytutkom.
człowiek po chodniku śmiga jakby był owadem tu
- bloooodtrail
po pokazaniu dominacji fizycznej, popek postanowił jeszcze dorzucić 3 grosze słownie. "jebać moich pseudofanów" i props dla popka
- gods bidness
Powinien mieć gaz pieprzowy i im psikać w oczy. Wtedy podchodzi taki żelek - "Hej Popek, mogę zdjęcie?", a on go JEB gazem w oczy.
- nobezprzesady
2026 rok, jakiś lamus z brokułem na głowie wydaje oświadczenie, bo dostał strzała xd
- Haczapurjan
nobezprzesady pisze: ↑29 sie 2026, 18:55 2026 rok, jakiś lamus z brokułem na głowie wydaje oświadczenie, bo dostał strzała xd
- genocidegeneral
niesamowite, że patus co pół dorosłego życia siedział na spierdolce w UK, udaje araba z Albanii, bije psy kutasem po mordzie i ma fryzurę jak jakiś young lil przećpany amerykański wali ciosa na pizdę dla chłopa a i tak jest przez wielu ludzi uznany w tej sytacji za tego wcale nie głupszego 

"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"