Young Leosia

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
wujot
ave

Re: Young Leosia

Post autor: wujot »

tutaj już lepiej to brzmiało
edenmar

Post autor: edenmar »

O jednym z pierwszych poczynań muzycznych Young Leosi wie niemal każdy jej fan. Sara Sudoł pięć lat temu [2015 - przypis mój] pojawiła się gościnnie w utworze "List" Krupsona i Sor Słowaka. Okazuje się, że nie był to jej debiut. Udało nam się znaleźć jeszcze starsze wykonanie raperki. Jej wizerunek był wówczas nieco spokojniejszy, jednak widać, że od zawsze lubiła zmiany.

Na YouTubie pojawił się film, gdzie Young Leosia zapowiadała koncert z okazji pierwszych urodzin Domofonii. Impreza miała odbyć się w klubie Kapitol. Sara Sudoł była częścią Ekipy Znajomi i to właśnie z nimi wystąpiła. Okazuje się, że grali tam również inni znani raperzy, m.in. Zeus. Sam koncert niestety nie został udokumentowany.

Zapraszamy was na koncercik Domofonii. Będziemy grali my - Ekipa Znajomi, Młody M, Vix.M i Zeus. Będzie za naprawdę bardzo dobra impreza. Będzie sztos - zapowiadała Young Leosia.

Young Leosia brała udział w warsztatach z produkcji muzycznej
Sara Sudoł od zawsze chciała tworzyć muzykę. Wiemy już, że studiowała realizację dźwięku i ma dyplom Szkoły Piosenki Elżbiety Zapendowskiej. W 2015 roku brała udział w warsztatach TrueSchool.tv i od tego czasu pojawiała się tam regularnie. Young Lesosia uczyła się między innymi freestylu, obsługi maszyn perkusyjnych i gramofonu. Na Facebooku pojawiło się mnóstwo zdjęć z wydarzeń.
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

Obrazek

Warsztaty Trueschool tv bawią w chuj.Polecam obczaić zdjęcia na fejsbuku. Wygląda to jak kolonia jakiejś grupy specjalnej.
edenmar

Truschoolosia rondlara
Spoiler
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Kurwa co tam robi MC Zbysław?
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
Awatar użytkownika
Anton DIY

Post autor: Anton DIY »

przesłuchując te dwa kawałki (pierwszy raz w życiu!) utwierdzam się w przekonaniu, że zapendowska sobie tę szkołę to dla picu założyła, żeby kosić siano na stare lata i chuja nauczyła naszą "gwiazdę" emisji głosu. Masakra.
Beinlausi pisze: 22 sie 2026, 3:28 To jest ślizgawka, a nie jakiś,kurwa,śmietnik.Wypierdalaj.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Beinlausi pisze: 28 sie 2026, 19:53 Wygląda to jak kolonia jakiejś grupy specjalnej.
Ta jedna laska na męskim kierunku studiów na politechnice.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Jak tam musiało capić!
Ostatnio zmieniony 29 sie 2026, 12:16 przez Burr, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

edenmar pisze: 28 sie 2026, 17:41 Duch Mandaryny wiecznie żywy (znacie evrynajt?)
Ostatnio usłyszałem jakiś nowy wykon na żywo tej piosenki i śpiewała spoko, a w Sopocie to była przede wszystkim złego nagłośnienia (ponoć był to sabotaż ze strony Dody).
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
Burr

Mandaryna w 2005 moj crush <3
edenmar

marmolad_k2 pisze: 28 sie 2026, 21:50
edenmar pisze: 28 sie 2026, 17:41 Duch Mandaryny wiecznie żywy (znacie evrynajt?)
Ostatnio usłyszałem jakiś nowy wykon na żywo tej piosenki i śpiewała spoko, a w Sopocie to była przede wszystkim złego nagłośnienia (ponoć był to sabotaż ze strony Dody).
może to?

oczywiście Mandaryna > Doda
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

marmolad_k2 pisze: 28 sie 2026, 21:50 ponoć był to sabotaż ze strony Dody
nie zdziwiłbym się gdyby tak było

oczywiście Mandaryna > gówno > Doda
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
marmolad_k2

No i Mandaryna dużo lepiej się starzeje, choć jest z 6 lat starsza.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

gods bidness pisze: 28 sie 2026, 18:14 Ja coś kojarzę w czasach przedżabsonowych, być może już z tego forum, do którego dołączyłem zachęcony akcją Belmondo x Rafalala, że ona jakąś taką typiarą była, co się w hip hop (środowisko) wbić próbuje, czyż nie? Nawet jeszcze nie rapowała, tylko jakąś didżejką próbowała być czy coś? I jedyne komentarze były, że jest za brzydka i ma zbyt rzadkie włosy na karierę. A może to nie ona? Ale chyba ona.
Po tych retrospektywnych zdjęciach, co je tu wrzuciliście, jednak jestem bliższy tezy, że to nie ona, ale skoro nie ona, to kto? Nie było jakieś pseudodidżejki w wieku Leosi, co się próbowała wybić i podbijała do raperów, gdziekolwiek, byle się zaznaczyć w środowisku? Nie chodzi mi o tą, co była groupie, a jej pseudo zapomniałem, tylko taka bardziej w tworzenie i chyba właśnie didżejowanie.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

a leosia nie była właśnie djką/hypemenką żabsona
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nie no to chyba właśnie była ona, ale coś jakbym ją widział jako nieznaną grindującą osobę, a potem o niej zapomniałem, a potem jak mi wyskoczyła ponownie to już jako gwiazda szklanki bacardi, jakoś w pandemii.

Awatar użytkownika
Burr

Podoba mi się zestawienie Rafalali z Young Leosia, doprawdy urocze.
Awatar użytkownika
Moris

Post autor: Moris »

Było było djowanie:

https://youtu.be/SiAzWci8nmc?is=aPkfcgHmkj4yEB1D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

Ale chujostwo.W ogóle teraz pewno zrobię z siebie ignoranta,ale już jebać. Te didżejowanie zawsze wydawało mi się jedną z najbardziej bezużytecznych rzeczy,jakie powstały w muzyce.Stoi chłop/baba,leci se playlista,a on macha jakimś pokrętłem na konsolecie i się buja 8 godzin.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

I kosi za to hajs, więc props.
Obrazek
ODPOWIEDZ