Weź bandę zdolnych ludzi, dodaj szczyptę humoru, kilka butelek alkoholu, 5 kabin nagraniowych, zamknij szczelnie na 5 dni i porządnie zmiel - tak właśnie powstał najnowszy projekt z pod szyldu DeNekstBest, czyli Projekt MŁYN. Podczas kilkudniowego, ekipowego wyjazdu został zarejestrowany materiał, który charakteryzuje kierunek rozwoju labelu. Ten album to połączenie 12 kompletnie innych brzmieniowo utworów. Od trapowych sztosów, po gitarowe ballady, kozackie posse cuty nagrane w samochodzie, czy storytellingi mrożące krew w żyłach. Z takiego połączenia mogła wyjść tylko najlepsza mąka w kraju. Ten przepis można powtórzyć tylko raz. Po prostu DeNekstBest i Przyjaciele.
DeNekstBest - MŁYN (2022)
Re: DeNekstBest - MŁYN (2022)
Odsłuch wylądował na YT, w ogóle przeczytałem opis

Prawdopodobnie najgorszy album tego roku
ten klip do Andromedy XD
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

kapec pisze: ↑26 sie 2022, 15:48 Odsłuch wylądował na YT, w ogóle przeczytałem opis
Weź bandę zdolnych ludzi, dodaj szczyptę humoru, kilka butelek alkoholu, 5 kabin nagraniowych, zamknij szczelnie na 5 dni i porządnie zmiel - tak właśnie powstał najnowszy projekt z pod szyldu DeNekstBest, czyli Projekt MŁYN. Podczas kilkudniowego, ekipowego wyjazdu został zarejestrowany materiał, który charakteryzuje kierunek rozwoju labelu. Ten album to połączenie 12 kompletnie innych brzmieniowo utworów. Od trapowych sztosów, po gitarowe ballady, kozackie posse cuty nagrane w samochodzie, czy storytellingi mrożące krew w żyłach. Z takiego połączenia mogła wyjść tylko najlepsza mąka w kraju. Ten przepis można powtórzyć tylko raz. Po prostu DeNekstBest i Przyjaciele.![]()
mąke to oni tam dobrą akurat mieli
- v3sp347ine
Skurwysynie, musiałeś przypomnieć, że ta płyta w ogóle wyszła
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Haha ta zwrotka fałenema ja pierdole
A jak nawijasz chujowo po 30 to jaka jest przypowiedz mordo, skonczysz jak VNMChujowo nawijasz przed 30 to jaka jest przypowiedz mordo, zdechniesz w Tesco
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Jak wspominacie album? Siedzi dalej ? Przetrwał próbe czasu?
Ja nie podstawowy
To ciekawe, poczekamy na głosy innych, bo myśle że możesz być odosobnionym przypadkiem
Ja nie podstawowy
- v3sp347ine
Przecież ten album to gówno obesrane takie, że to niemożliwe. Gdyby nie to, że ktoś odświeżył ten temat, nie pamiętałbym nawet, że to powstało. Całe szczęście, że odsłuchałem to tylko raz w bólach i nie zapamiętałem zbyt wiele
Edit: odpaliłem jeden numer i chyba nic gorszego w 2022 nie wyszło xd ale nie pamiętam
- v3sp347ine
no słychać jakby były pisane na kolanie podczas srania