Burak pisze: ↑wczoraj, 11:24
Ode mnie props dla leakera za walkę przeciwko kurewstwu i upadkowi zasad
+1 kazde dymanie korporacji ktora mnie dyma na propsie
a leakow nikt nie kaze wam ogladac jak wam to przeszkadza i spoileruje, ja nie widzialem nawet minuty z tych jego filmow bo sobie czekam na oficjalne materialy i gameplaye, ale sama akcja propsuje
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
nie każde korpo złe do szpiku, ale beka z bronienia antykonsumenckiego Rockstara, który sprzedaje tę samą grę kilka razy
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
genocidegeneral pisze: ↑wczoraj, 12:31
w jaki sposób rockstar was dyma, nie musicie kupować żadnych edycji premium, nrgeek wyjaśnił
Widzę, że przekaz z Rumunii mocno się zakorzenił. NrGeek = roszczeniowe kurwy gracze, Zagrajnik = sprzedajnik, Quaz = Disneyland.
Gość popełnił mocną gafę wizerunkową, przeprosił i żyje dalej. Tymczasem pewien wąsaty cwel usilnie stara się, żeby ludzie zapomnieli o całej karierze NrGeeka i kojarzyli go tylko z jedną głupią wypowiedzią.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ty też jesteś pierdolnięty nieźle, typ samemu będąc konsumentem (hehe) w temacie ruchów, które nie mają ŻADNEGO pozytywu dla szaraczków staje po stronie jebanego molocha, używa w tym celu argumentów tak upośledzonych, że aż wstyd (część wypisałem w "ogólnych"), ludzi mających z tymi działaniami problem próbuje obrazić, a ty coś stękasz o rumunii XD
chuj mnie obchodzi kariera nrgeeka, jak jest lachociągiem korporacyjnym - i to durnym - to niech zdycha
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
Z tym straszliwym leakiem fabuły o którym piszą ludzie to nie jest czasem tak, że już krótko po zaprezentowaniu głównych bohaterów latało info że
Spoiler
Chłop będzie psem/wtyką psów, zakocha się w og latina patusce i końcowym dylematem będzie odsłonić się i wydać ją, czy spierdalać razem z nią jak Bonnie i Clyde
i raczej ciężko będzie wymyśleć coś dużo innego znając dotychczasowe materiały?
No chyba że Rockstar uznał "huj wam w dupę, może trafiliście, ale do premiery pozmieniamy całkowicie" i faktycznie pozmieniali.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Szkoda że protagonistą nie jest jakiś Polak Walt Kowalski czy coś takiego, to byłby fajny akcent, bo tak to jedyny polski akcent to "San Andreas" i officer Pulaski jako "Polish lapdog" Tenpenny'ego