Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
CL500

Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Post autor: CL500 »

To wina tego zjeba, program sam w sobie spoko, oglądałem IRL i ten drugi gościu w czapce bardzo fajnie opowiadał o mieście, klubie i klimacie, pyzaty tylko darł morde, wcinał się innym w zdanie, chlał i dyszał po przejściu pięciu metrów.

A nie czaję przypierdolki o to, że gadali o Fener nie o Górniku, dla mnie o wiele ciekawsze było słuchanie o Turcji, o czymś czego nie wiem niż setny program gdzie powiedzą, że Gasparik jest taki i owaki, a Górnik gra taką a nie inną piłkę, tego jest pełno

Dodam, że na mundialu łączyli się z pyzatym i opowiadał o tureckiej kadrze, nie oglądałem tego tylko słuchałem, wtedy myślałem, że gadają z jakimś specjalistą mieszkającym w Turcji, a się okazało, że gościu tam nawet nigdy nie był XD
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

okej czyli myślałeś, że jest specjalistą i zrobił dobre wrażenie, ale się okazało, że nawet tam nigdy nie był to jebać go. nieźle :lol:
ta droga ide dalej
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

No jak mówisz o jakiejś drużynie, że jest Twoją ukochaną, opowiadasz ciekawostki niby zza kulis, cytujesz tureckie media o ichniejszej kadrze, mówisz jakie są obecnie nastroje w państwie, to śmiem twierdzić, że chociaż raz obejrzałeś mecz Fenerbahce lub ichniejszej kadry na żywo
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

To już dziś, nie przegapcie
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

jak ktoś nie widział, to bez podpałki - klasyczne nudy od netfliksa

oczywiście dla fana jak ja - to jest gratka zobaczyć kilka dodatkowych ujęć, opinii z wewnątrz i przywrocic nostalgiczne wspomnienia, ale nie ma nic nowego i zawsze mnie mierzi jak pokazują jakieś ważne dla trajektorii bohatera tematy pomijając cały kontekst.
Akcja jak wyszedł przed Bernabeu żeby wyraziło opinię, a potem niech wspierają piłkarzy jest pokazana, ale w ogóle nie wytłumaczona. Przy odejściu z Realu w zasadzie nie wspomniano, że miał wygrać Ligę Mistrzów, a były mega nerwy po trzech porażkach w półfinałach. itd, itd..

tyle tematów które można w formie dokumentu opakować fajnie z każdej strony typu beef z Casillasem, a jest po łebkach i zapierdalanie w następne miejsce.
można obejrzeć, ale nastawiałem się na coś więcej
igorzastyy pisze: 23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Oglądałem, świetnie się bawiłem.

...ale i tak dokument o Vardym który obejrzałem dzień później był jeszcze lepszy :bowdown:
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Post autor: bronek »

Widzialem tylko to ze przywolali znowu sytuacje z lekarka chelsea i hazardem, imo [ta lekarka] na socjalach pieknie wyjasnila Mula ktory (chyba?) w dokumencie dalej bronil swojej nieracji tak jakby byla racja, no i przy okazji Terrego ktory w komentarzach sie do tego odniosl stajac po stronie Mula :lol: Kiedys ziomek imponowal dzisiaj smieszy, niestety ale jego kompleksy sa zbyt uwydatnione i grosteskowe zeby miec do niego jakas sympatie
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużego
Awatar użytkownika
potter

Ja się zgadzam z @gambler, nudy, chociaż nie że klasyczne nudy od Netflixa bo przecież Bekcham był wspaniały.

Ale tutaj przede wszystkim wygląda to na historię, dla ludzi którzy w ogóle nie znali Mourinho i niczego nowego się nie dowiedziałem. Też nie rozumiem tego ucięcia po drugim podejściu do Chelsea i streszczenia ostatnich 10 lat w kilka minut, dlaczego nie dali więcej odcinków? Przecież w MU też było ciekawie jak z Shaw czy Pogbą, ale też wygrany puchar, w Tottenhamie wiadomo ta akcja z Dele z serialu, o Romie też praktycznie nic, bardzo po macoszemu to potraktowano. O rodzinie też nic, ale no skoro Jose taki jest i tak ceni swoją prywatność to spoko, to jeszcze idzie wybaczyć. Ale generalnie tez się zawiodłem i to mimo, że najwięcej jest o Chelsea. Widziałem, że Przemek Rudzki zachwycony, no ale nawet się cieszę że ja to widzę totalnie odwrotnie.
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

przecież ten klip z lekarką to jest chyba jedyny ewidentny moment gdzie wyszedł na buraka i w negatywnym świetle (a przecież mogli pokazac tysiąc takich sytuacji), w 3 godzinnym materiale obladzania wielkiemu Jose, nieżalenie co on tam sobie do tego pierdoli :lol:

@potter - przypomnij jak to było z perspektywy kibica CFC, bo to jest kolejna po łebkach poruszona akcja żeby tylko podsycić narrację jak bardzo JM był wymagający, ostry i często nieprzyjemny w codziennej pracy. Ale ja to jakoś pamiętam, że gdyby Dr Eva byla mężczyzna, to nikt by nie zwrócił uwagi na te sytuacje, a tak poszedł pozew o dyskryminowanie kobiet w miejscu pracy (?) i wierchuszka medialna (która normalnie miałaby to 100% w dupie) grzała temat mocno, bo można było łatwymi strzałami napierdalać w nielubianego trenera

niby to kręcili przez ostatnie dwa lata, ale odjebanie w 5 min okresu Manchester United-Tottki-Roma-Fener-Benfica (gdzie było w chuj ciekawego kontentu), żeby pokazać na końcu że przejmuje Real wygląda jakby mieli plan na następne odcinki, ale Real zablokował, albo sam Mou powiedział że nie ma już czasu, nawet jak musieli pokryć jakieś odszkodowanie za zerwanie kontraktu

Dobrze się oglądało, jednak mam wrażenie że ten dokument no pokazuje największe sukcesy, ale młode pokolenie kibiców chyba nadal nie będzie wiedzieć kim jest ten dziad co teraz trenuje Real.

Beckham był faktycznie spoko, ale te Anelki, Neymary - straszne nudy. Jest też nowy dokument o R.Nadal, bedzie ogladane
igorzastyy pisze: 23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Awatar użytkownika
potter

No tak, było tam nawet sprawdzane czy to nie jest seksizm i czy Jose nie użył właśnie jakichś słów typowo żeby znieważyć kobietę, ale ostatecznie tego nie przyklepano mu. To sto procent, że gdyby ta sytuacja dotyczyła tylko tego drugiego lekarza czy tam fizjo to by nikt nie zrobił z tego takiej afery a to były jeszcze czasy, że tych bab w piłce było mniej i wykorzystano te okazję żeby jeszcze bardziej cisnąć po Jose. Ona zresztą po tym dokumencie też tam znów się odezwała i ogólnie trochę temat odżył na nowo.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

Pawle Mogielnicki na wojnie z narodem wybranym, a Wy się pewnie lenicie

wujot
ave

Post autor: wujot »

props
Awatar użytkownika
potter

C+ wydał jakieś nędzne oświadczenie. Szkoda, że jak schodziło Viaplay to nic mi nie obniżyli, czy jak Polsaty kiedyś mieli i zabrali to też ludzie płacili tyle samo, ale żeby podwyższyć to pierwsi. Ja to jebie, bo oglądam z 3 mecze La Liga w sezonie, ale to jest jawna kpina z klientów.
Awatar użytkownika
banger

Post autor: banger »

Piękne jest to narodowe jebanie Canal+, które ma miejsce od paru dni na twitterze, do spodu z dziadami.
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Dosłownie wszędzie po nich jadą. I słusznie, bo decyzja kompletnie niepotrzebna i niezrozumiała. Niepodyktowania niczym innym niż chciwość, bo kanałów jest sporo. Usunęli jedne a dodali nowe, za które chcą hajs.
Potężny skok na hajs, nieważne ile pieniędzy by to kosztowało. Pokazali gdzie mają swoich wieloletnich klientów. Głęboko w dupie.
Mider

Post autor: Mider »

po prostu wydali mase hajsu na powrót Ćwiąkały i jakoś to muszą odrobić
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Pojebana akcja, wszyscy potrafią dostarczyć aplikację na starsze Smart TV, a Canal+ nie pójdzie na Samsungu z 2017 roku. Lipa strasznie, bo nie będę wymieniać perfekcyjnie działającego telewizora tylko z tego powodu, ale jednak wolałbym to bezpośrednio na telewizorze oglądać, a nie laptop podłączony.
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Chromecast sobie kup
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Opcje na rozwiązanie tego problemu znam, ale trochę przejebane kupować kolejną pierdołę elektroniczną, której nie wykorzystam do niczego innego.
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

jagoda do tvp
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
ODPOWIEDZ