Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
3 odcinki
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
leak co lata po twitterze, ale już sam nie wiem, czy to legit, czy może AI
(pewnie jakaś wczesna wersja beta)
https://streamable.com/t/0wdrc5
(pewnie jakaś wczesna wersja beta)
https://streamable.com/t/0wdrc5
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

na reddicie piszą, że na przeciekach widać wersje gry z 2023, także może być grubo
Spoiler

wyglada to dobrze, ale nie jestem fanem tego efektu zblizenia i "urealnienia" tych walk, bardzo mi zajezdza rdr2, a nie wiem czy to jest cos czego bym oczekiwal od gta
system honoru z rdr2 w serii GTA to też syf jak chuj 
Spoiler

- oKulTywowany
Mi siedzi Gta5/RDR2 na sterydach
Wkurwianie i zabawa z npc w RDR2 dalej bawi
A może być tylko lepiej
No nic byle do listopada
Wkurwianie i zabawa z npc w RDR2 dalej bawi
A może być tylko lepiej
No nic byle do listopada
This page is no longer available.
Skoro usuwają to leaki są prawdziwe. Nie powaliły mnie te filmy szczerze mówiąc. Strzelanie pewnie też nadal takie samo.
Nie mam zamiaru wydawać opinii po filmikach z builda z 2023, niech pokażą aktualny gameplay.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Imo te wszystkie mechaniki lekkie RPGowe będą na plus, jeżeli ta gra ma być więcej, niż dobra.
A co do builda, to niech mnie ktoś poprawi, jeżeli pisze bzdury. To nie tak, że większość gier dopiero na końcowym etapie produkcji poprawia się wizualnie i optymalizuje?
A co do builda, to niech mnie ktoś poprawi, jeżeli pisze bzdury. To nie tak, że większość gier dopiero na końcowym etapie produkcji poprawia się wizualnie i optymalizuje?
- marmolad_k2
Ilość gównianych komentarzy na twitterze załamuje. Ludzie są zszokowani, że wczesny build (a często i zwykłe filmiki AI) z GTA wyglądają jak GTA. JEŻDŻENIE AUTEM WYGLĄDA JAK JEŻDŻENIE AUTEM KWIIIIK
- Rozpierdalator
No dokładnie xD
I chuj że robili to 13 lat, jak gaming przez ten czas się nie rozwinął jakoś przesadnie i jak ktoś się spodziewa że będzie przeskok jak z San Andreas na 4 to machajacypapiez.jpg
I chuj że robili to 13 lat, jak gaming przez ten czas się nie rozwinął jakoś przesadnie i jak ktoś się spodziewa że będzie przeskok jak z San Andreas na 4 to machajacypapiez.jpg
- marmolad_k2
Jak to w końcu wyjdzie, to chyba zrobię internetowy detoks, bo ilość gównoopinii na twitterach, jutubach i redditach przekroczy dawkę śmiertelną.
Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
I pewnie połowa z nich będzie napisana na podstawie filmików w internecie i opinii ludologów, a nie własnych odczuciach z grania
Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
I pewnie połowa z nich będzie napisana na podstawie filmików w internecie i opinii ludologów, a nie własnych odczuciach z grania
mi to by wystarczyła grafika z 5 tylko żeby było w chuj npców na mieście, dużo różnych aktywności na zadupiach i ogólnie żebym mógł sie w ten świat wczuć elegancko, w cyberpunku ciągle sie czułem jak na pustej makiecie
- HamulcowyBrembo
hot take: gta5 to trochę nudny gniot - poza misjami nie ma co tam robić
oby gta6 było lepsze
oby gta6 było lepsze
Mamusiu, nie czytaj!
akurat to żaden hot take
Spoiler

- marmolad_k2
Nawet strzelanie do ludzi nie daje frajdy, w czwórce zrobili to o niebo lepiej
- HamulcowyBrembo
no nie wiem, chyba najlepiej sprzedająca się gra w historii, no ale zagrałem sobie ostatnio drugi raz i nuda, olałem w połowie
już nawet nie chodzi o strzelanie bo to też szybko się nudzi, po prostu cały ten świat jest mega płaski i nijaki
już nawet nie chodzi o strzelanie bo to też szybko się nudzi, po prostu cały ten świat jest mega płaski i nijaki
Mamusiu, nie czytaj!