Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Gustav Berggren oficjalnie w Lechu.
-
Bisclavret
Super że Lech się wzmacnia na eliminacje LM
ogarnie coś tam w środku pola, na ekstraklasę może i starczy
Dodano po 8 godzinach 50 minutach 27 sekundach:
podoba mi się pomysł Gieksy, by spróbować reanimować karierę Zurkowskiego, ale przecież oni będa mogli grać siódemką w środku pola
Dodano po 8 godzinach 50 minutach 27 sekundach:
podoba mi się pomysł Gieksy, by spróbować reanimować karierę Zurkowskiego, ale przecież oni będa mogli grać siódemką w środku pola
Podobno Korona dopięła transfer Kallmana. Info z tt. Jebany grubas xD
-
Bisclavret
W jakim miesiącu obstawiacie powrót Mateusza Stolarskiego na ławkę? Sierpień czy wrzesień?
- wacekplacek
Za Vukovicia/Korczaka wskoczy.
i to paradoksalnie nie za Joopa Homme, byłoby zabawnie, gdyby Kroczek wybronił się jakoś nadchodzącym dwumeczem, a Stolarskiego w międzyczasie podwędził Widzew
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
-
Bisclavret
Jeszcze jest jeden kandydat do podmianki mianowicie sympatyczny pan Jacek, może Motor pomoże za tydzień 
oby nie aż tak, ja wierzę, że Jay-Z dobrą robotę zrobi w tym sezonie, elegancko wyglądała Korona czy to z Legią czy z Widzewem, sympatycznego pana Jacka może zwolnić Mario Stępiński najprędzej
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
a moim zdaniem oni nie zakładali, że JZ tak dobrze wejdzie w sezon i dlatego tak bardzo zabiegali o Raczkowskiego, który oczywiście jest szykowany na następcę Zielińskiego. a Stolarski weźmie Raków
trójkąt bermudzki wola mokotów
Tego nie wiem, ale ładny wyścig o tego, którego pierwszego wywalą się nam zrobił w lidze: Kroczek na pole position, ale Vuko, Kaczmarek walczą, może Grzelak, może Moskal, może ten Zieliński ,ciekawie.Bisclavret pisze: ↑17 sie 2026, 10:03 W jakim miesiącu obstawiacie powrót Mateusza Stolarskiego na ławkę? Sierpień czy wrzesień?
Swoją drogą ładnie sędzia Sokolnicki uderzył w centrum Var i PZPN i to, że te rysowanie linii u nas to jest takie na czuja, że np ja jak widziałem ostatnio jak Czubakowi nie uznali to za chuja nie byłbym w stanie powiedzieć po tych liniach, że to dobrze jest narysowane. Dębiński w komentarzu też wątpił, no nie wygląda to za dobrze, zresztą przykład był ten kiedy Pogoni niesłusznie uznali gola z Motorem właśnie i w sumie chyba tam ten sędzia Sokolnicki sędziował jako Avar i mu się udało.
mam uzasadnione podejrzenie, że odkąd Boniek załatwił ten var w 2k20 (to było w 2k20, prawda?), to zupełnie olali udoskonalanie technologii i ciągle jedziemy na pionierskich patentach
trójkąt bermudzki wola mokotów
Założyłem ligę fantasy jak coś na oficjalnej
Kod ligi
fc5cd9de
Kod ligi
fc5cd9de
Najlepsza akcja Arysa od lat
Majchrowicz się spiął z Kaczmarkiem przed meczem z Legią, stąd ta zmiana w bramce
ciekawe czy zagra teraz w weekend
ciekawe czy zagra teraz w weekend
- FruitOffTheWall
Dobiłem pozdro
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- FruitOffTheWall
myślałem że go już nigdy w polsce nie zobaczę a tu szczęśliwa pomyłka z mojej strony, kawał napadziora ale to jak napisać że niebo jest niebieskie albo kadłub to kurwa, oczywista oczywistość
rip zioloziolo