Nullizmatyk - W świecie brudnej poezji (05.12.2026) [Zapowiedź]

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
bloooodtrail

Nullizmatyk - W świecie brudnej poezji (05.12.2026) [Zapowiedź]

Post autor: bloooodtrail »

Info dla jakichś 3 osób, które to interesuje. Nullizmatyk wydaje płytę, na której będzie można usłyszeć, jakże oryginalny, motyw rapera po 40, który rzucił używki i zrozumiał co w życiu jest naprawdę ważne.
To już dwa lata..

Trzeźwy tata.

Dwa lata życia bardziej świadomie. Dwa lata bycia naprawdę obecnym. Dwa lata, w których wydarzyło się więcej, niż potrafiłbym tu napisać.
1 października 2025 zacząłem przelewać spiętrzone myśli do notatnika… Prowadziła mnie muzyka..
Sporo z nią rozmawiałem podczas nocnych spacerów. Czasem siadaliśmy na ławce, a kiedy robiło się naprawdę zimno albo padał deszcz, chowaliśmy się, żeby podyskutować w drewnianej altanie, grzejąc ręce ciepłym podmuchem farelki…

Wróciła trzeźwa, beztroska pasja.
Lekkość pisania kradła godziny ciepłych i tych bardziej mroźnych nocy. Śmialiśmy się, płakaliśmy.. Przeżywaliśmy.. Emocje żonglowały piórem tak sprawnie, że w pierwszym tygodniu maja 2026 roku napisałem ostatnie wersy, zamykając tym samym warstwę liryczną albumu.

5 grudnia wychodzi „W świecie brudnej poezji”.

Cieszę się, że wybrałem drogę bez procentów i mam nadzieję, że już nigdy z niej nie zboczę.

Może właśnie dlatego ten album znaczy dla mnie trochę więcej..

Za wszystkich tych, którzy już podjęli walkę ze swoimi demonami albo mają zamiar się z nimi zmierzyć — trzymam kciuki.

N.
Awatar użytkownika
Prez

Re: Nullizmatyk - W świecie brudnej poezji (05.12.2026) [Zapowiedź]

Post autor: Prez »

Jestem jedna z tych 3 osób, spod szyldu 3W zawsze chętnie sprawdzę nowości, jednocześnie wiedząc, ze najlepsze muzycznie czasy już chłopaki mają za sobą
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Ja drugą z tych 3
Nullo zawsze na propsie
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

To jest Nas 3 jak wymiar. Zdolny Śląsk zawsze sprzedam z sentymentu i lokalnego patriotyzmu
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

no to jest nas czterech jak czwarty wymiar (pzdr laik). trochę się obawiam, że to nudna płyta będzie przez ten koncept, ale w sumie jakie życie taki rap, więc nie będę jakoś bardzo narzekał (a jak nullo fajnie porapuje to już w ogóle zamknę mordę). jak już zebrało się tu parę osób zainteresowanych tematem, to pores parę dni temu wrzucił zdjęcia ze studia na facebooka i po komentarzach można się spodziewać, że będzie zarówno na tej płycie, jak i u paru innych osób.
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

no to mamy piąty wymiar. sprawdzam wszystko od chłopaków, ale siada niewiele rzeczy. jak wyżej, najlepsze już za nami. nadal jednak wierzę w powrót 3w
dziwki basen i machanie kutasem
piotr474747

Post autor: piotr474747 »

wytapetowana dama z symptomami megalomana, ziew
ODPOWIEDZ