Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
chociaż punkty do rankingu wpadły
Co to za dzieciaki z przodu w Aston Villi? Chyba nie ma spiny Emery na ten superpuchar
-
Bisclavret
Największy szok dla mnie że Wolski drugiego trenera nabrał na wykonywanie rzutów rożnych, jak????
No właśnie tak patrzę na te składy i się zastanawiam. Co to za Madjo. Co to za Hemmings. Chyba w dupie mają ten puchar.
Z drugiej strony PSG często powoli wchodzi w sezon więc nie wydaje mi się, że to będzie jakieś wielkie widowisko po prostu
Dojebane te retro koszulki PSG. Brakuje tylko logo Opla.
-
Bisclavret
O, brajcik w pierwszym składzie deportivo w sparingu z realem, dobrze że znalazł czas w przerwie od noszenia butów za jedrychem czy tam jakimś innym leszczem z gieksy
Ten młody już hat tricka powinien mieć, no ale czutkę ma ogółem
Rozpierdala mnie ten Madjo. Drugi Lakaka. 
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
O w końcu haha
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
O w końcu haha
- ConeyIsland
O wielki młody murzynie skad ty się wziąłeś
Zajebisty jest ten dzieciak
brązowy medal Szymańskiego w biegu przez płotki
No cóż, Polak antybohaterem, ale całkiem fajnie się ten mecz oglądało do zejścia Madjo i McGinna
Chyba Matty rash
za to Szymański okej ale myślę że mógł troszkę więcej jeszcze od się je dać jak poprawi końcówkę to za 2 lata powinno wpaść złoto i może być ciekawie w zawodach wyżej rangi czyli final pewnie
za to Szymański okej ale myślę że mógł troszkę więcej jeszcze od się je dać jak poprawi końcówkę to za 2 lata powinno wpaść złoto i może być ciekawie w zawodach wyżej rangi czyli final pewnie
gość co pojechał z typem do spodu xd