Jakiego rapera byś uderzył?

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Re: Jakiego rapera byś uderzył?

Post autor: badi »

jak w sławie była rap stacja to spotkałem na siłowni rapera KĘKĘ i jego na pewno bym nie uderzył
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Czy pociąg do tranzystorów z automatu oznacza bycie pedałem? Nie wiemy czy spał z normalnym facetem a rafalala w końcu uważa się za kobietę, czy jakby ruchał się z biologiczną kobietą która czuje się mężczyzną to wtedy też pedał? Czy wiedząc że trochę normalnych lasek przerobił to może bliżej mu do biseksualisty? :dunno:

co do pytania z tematu to potwierdzam że punchable face należy do maty i okiego
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

A jeszcze kpsnowi bym wyjebal w łeb
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

ogkush pisze: 12 sie 2026, 11:57 Czy pociąg do tranzystorów z automatu oznacza bycie pedałem? Nie wiemy czy spał z normalnym facetem a rafalala w końcu uważa się za kobietę, czy jakby ruchał się z biologiczną kobietą która czuje się mężczyzną to wtedy też pedał? Czy wiedząc że trochę normalnych lasek przerobił to może bliżej mu do biseksualisty? :dunno:

co do pytania z tematu to potwierdzam że punchable face należy do maty i okiego
Zależy czy jest passable
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

Ema pisze: 12 sie 2026, 9:43 belmondziakowi, bo pedalstwo w rapie powinno być jebane i tytus tranzystor nie zasługuje na ksywę po francuskim bebelu
donald to ty?
dziwki basen i machanie kutasem
ODPOWIEDZ