Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Rymekk pisze: ↑wczoraj, 12:56
podobnej akcji w wykonaniu niedoszłego prezydenta Trzaskowskiego, bo kogo on by tam zaprosił, Matę, Taco?
Mesa
Dodano po 1 minucie 51 sekundach:
Wujek Sam niesie pokój Irakowi, kacap Gruzji
Tchórz samobójca nazywa siebie bojownikiem
Zabiekły publicysta mówi, że jest historykiem
Wódz populista zwie się konserwatystą
Postendeckie popłuczyny krzyczą - polskie jest Wilno
Lewackie durnie żyją miłością do Lenina
Antyglobaliści noszą Nike szyte w Chinach
Telewizja ma misję - promowanie banałów
Socjaliści chcą świat uczyć tolerancji do pedałów
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
marmolad_k2 pisze: ↑wczoraj, 9:40
Przecież on cały czas jest od kilku lat tak samo "przytyrany" i chyba dalej gra w rugby
W zeszłym sezonie topka punktujących w zespole (dlatego że kopał podwyższenia), nie pamiętam czy coś przykładał, ale skoro kopał, to znaczy że grał w podstawie i prawie w każdym meczu. Nie wiem, jak w najbliższym sezonie, bo chodzą plotki że AWF wycofuje drugi zespół, a szkoda by było, bo ja zaczynam w drugim zespole Pogoni, to może bym popatrzył na El Presidente z ławki (prędzej z trybun tbh xd)
chaya pisze: ↑wczoraj, 13:00
W ogóle dochodzi do tego bosak i Eldoką teraz będzie wycierał gębę.
O to jest akurat śmieszne, bo o ile Eldoce nie można odmówić patriotyzmu, to to że "legenda polskiej rap poezji" wierzy w Allaha, był alkoholikiem, ma córke niewiadomego pochodzenia, jakoś tak kiepsko wpisuje się w kanon polskiego nacjonalisty ad 2026.
gods bidness pisze: ↑06 sie 2026, 21:42
Myślicie, że ten prezydencki boost sprawi, że Eldo zacznie sprzedawać swoje płyty i grać koncerty? Ja myślę, że jest na to mała szansa.
Sakli pisze: ↑wczoraj, 12:26
Rok prezydentury Newrockyego, imprezka na nasz koszt. Orbanizacja w najlepsze, coz polakom marzy sie silny prezydent i glosne czolem zolnierze jak przy wigilijnym stole gdy dzieciak pyskuje.
No to szkoda
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Rymekk pisze: ↑wczoraj, 12:56
Lekki cringe, choć imo Eldo El Presidente najlepszy wybór vs te inne patriotyczne raperzyny od powstań i wyklętych. Nie wyobrażam sobie również podobnej akcji w wykonaniu niedoszłego prezydenta Trzaskowskiego, bo kogo on by tam zaprosił, Matę, Taco?
Ciekawe czy na grupach silnych razem juz latają te przeróbki i oburzone Grażyny komentują, że narkoman dobrał sobie narkomana. Widziałem juz głosy oburzenie, że plagiat republiki i na tym Eldo probuje sie wybic
ja bym to spinował w kierunku wiary uszatego. Przecież to ma tyle świetnych nagłówków:
"Prezydent słucha islamskiego przekazu."
"Muzułmanin w pałacu prezydenckim. Jak on się tam znalazł?"