Eldo
Re: Eldo
@regulator wiele o Uszatku słyszałem ale nigdy że był przytyrany. W którym etapie życia miało to miejsce ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- TooMuchSmoke
Antysystemowcy kurwa ich mać, a idź pan w chuj, nawet nie odpalam tego, a już ciary żenady czuje.
Pierdolicie dobrze że nasza kultura wchodzi na salony w postaci uszatka a nie jakiś okisroki czy inne walczuki...
A czy zaprosił go Karol czy byłby to Trzask to najmniej ważne
A czy zaprosił go Karol czy byłby to Trzask to najmniej ważne
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- gods bidness
Dla mnie to jednak żenada występować na spędzie jakiegoś polityka, obojętnie czy to Nawrocki, Trzaskowski, Borowski czy inny.
Co to w ogóle za pomysł, żeby urządzać spęd z okazji I rocznicy prezydentury, z przemówieniami klakierów, koncertami itd.
Ani Wałęsa, ani Kwaśniewski, Kaczyński, Komorowski, Duda takich pomysłów chyba nie mieli. Trumpizacja w chuj.
Co to w ogóle za pomysł, żeby urządzać spęd z okazji I rocznicy prezydentury, z przemówieniami klakierów, koncertami itd.
Ani Wałęsa, ani Kwaśniewski, Kaczyński, Komorowski, Duda takich pomysłów chyba nie mieli. Trumpizacja w chuj.
- starydobryhiphop
nie chce mi się odpalać niczego z prezydentem ale to było z okazji tego prezydenta, czy po prostu z okazji czegoś państwowego ten występ eldo?
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
- wilkstaryruchacz
cringe jak chuj
- Haczapurjan
Na Glamrapie ludzie są na szczęście innego zdania.
Dobrze co jakiś czas sobie przypominać, że ślizgawka to tylko taka pretensjonalna „ą, ę” banieczka, a kochana tłuszcza propsuje dobre patriotyczne ruchy

Dobrze co jakiś czas sobie przypominać, że ślizgawka to tylko taka pretensjonalna „ą, ę” banieczka, a kochana tłuszcza propsuje dobre patriotyczne ruchy

Lekki cringe, choć imo Eldo El Presidente najlepszy wybór vs te inne patriotyczne raperzyny od powstań i wyklętych. Nie wyobrażam sobie również podobnej akcji w wykonaniu niedoszłego prezydenta Trzaskowskiego, bo kogo on by tam zaprosił, Matę, Taco?