Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
508
73%
Nie
188
27%

Liczba głosów: 696

Awatar użytkownika
bcn

Re: Belmondo

Post autor: bcn »

dogmeat pisze: 05 sie 2026, 23:54 dissach pod zdjęciami na ig niż Belmondziak
brazowy medal w byciu zulem za wpierdalanie stolca
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
SxE

Post autor: SxE »

Pomijając wszystko, umniejszanie Belmondziakowi w kwestii SCiB, to beka, przecież tej płyty słuchało się tylko dla niego. Wszystko co tam nawijał Kaz, było do skipowania, na samą myśl o jego wersach z tej płyty mam ciarki żenady.
Awatar użytkownika
Dzonson

Post autor: Dzonson »

A tam pierdolisz. Fajnie lecieli obaj
Jak suka klęczy, to nie trzymam się poręczy
Mój kutas nieporęczny jest bo wielki

RYM LAST FM
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Mobbyn i SCiB :oops:
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

No scib to album belmonda na ktorym pozwolił nawijać swojemu młodszemu bratu bałaganowi bo rodzice sie czepiali ze go nigdzie ze sobą nie zabiera
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Przede wszystkim na tej płycie wkurwia ten skrzekliwy głos Kaza
Awatar użytkownika
xxxkawo

Belmondo x Kaz to piękne czasy

Dodano po 5 minutach 52 sekundach:
No i chuj że ta składanka nie wyszła oficjalnie, bitowo i tekstowo Taka Fazka Mixtape > SCiB
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

pa jak ten bicik wchodzi
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
xxxkawo

Mój człowiek Kaz zrobił bit - to Beethoven
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

TdW pisze: 06 sie 2026, 19:15 Przede wszystkim na tej płycie wkurwia ten skrzekliwy głos Kaza
kurde nie zgodzę się, właśnie najlepszy kazek to ten skrzeczący o tym, że KAŻDY TWÓJ ZIOM Z JAPY TO INFORMATYK a im bardziej mu się ten głos zaczął normalizować tym bardziej zaczął robić chujowy rap
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

mi pasuje do klimatu ten głos wyćpanego goblina
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Również podbijam, że głos Kaza na SCiB dodaje klimatu i pasuje elegancko
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Nie sądziłem ze Kazek ma aż taki kompleks belmodziaka, zeby chwalic sie na kanale nadawczym - czyli miejscu dla nastoletnich sajko którymi tak gardzi - ze to on wymyślił nazwę mobbym xd uroczy zakompleksiony buc
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

klika dwa guziki i gotowe
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Gdzie to oświadczenie Belmondziaka ws. ciągnięcia panny za włosy? No chyba że to o logotypie i nazwie MOBBYN było wytłumaczeniem tej sytuacji.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nie pierwszy raz oszukał wszystkich.
Woland666

Post autor: Woland666 »

W co drugim poście jest krytyka Bałagane,że nieładnie tak dokuczać Belmondziakowi :lol: A to rap nie na tym polega,że się dopierdala wrogom jak się tylko da? Fifty non stop się czepia Diddiego czy Rick Rossa,piewszy przykład z brzegu.Algidziak sobie zapracował na to,to nie są kurwa rekolekcje,a Bałagan to nie jest dobry samarytanin,ma ochotę to komentuje.Sami się ośmieszacie.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

50 Cent siedzi cicho i odzywa się na wrogów tylko wtedy gdy są oni na dnie?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

no bawi nas po prostu ze chlop od lat nawijal zeby w ogole o belmonda go nie pytac bo sie odcina i ma wyjebane na niego, a teraz jak ten zapierdolil kolejny z reszta cug narkotykowy to nagle bedogie obrosl w piorka mu cisnac :lol: smieszna drama powstala to komentujemy. nie wiem gdzie tu jest bronienie belmondziarza w ostatnich stronach tematu, postow nie czytacie i wychodzi. niektorzy to chyba domagaja sie namietnych dywagacji na temat opierdalania pretow
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Woland666

Post autor: Woland666 »

Moltisanti pisze: 07 sie 2026, 1:16 Nie sądziłem ze Kazek ma aż taki kompleks belmodziaka, zeby chwalic sie na kanale nadawczym - czyli miejscu dla nastoletnich sajko którymi tak gardzi - ze to on wymyślił nazwę mobbym xd uroczy zakompleksiony buc
To twoja własna projekcja w bani,co mają tu jakieś kompleksy wyimaginowane do tego? Po prostu chciał dojebać Belmondo,że nie dość,że jest kurwą w życiu i obłąkańcem to również w rapie niewiele osiągnął i ślizga się na plecach innych,wersję Kaza potwierdził gsp.Czemu mu zabraniacie zabierać głos,nie czaję tego? Może mieć wyjebane na niego i se napisać kilka postów,po tym co zobaczył,czy nie?
PS:Dlaczego wedlug Ciebie Bałagane ma mieć jakieś kompleksy i to względem Belmondo? :lol: Osiągnął w rapie 100 razy więcej,dał klasyki jak Narkopop (właściwie każda jego płyta to sztos),gdzie Algidziak nie wydał nawet jednej płyty solo xD (jedna epka tylko) To jak porównywać gościa co strzelił 100 goli w Lidze Mistrzów do typa co nawet w niej nie zagrał :) Kaz gra świetne koncerty (byłem,widziałem) a Młody G? https://www.youtube.com/watch?v=i9ryUITpcxc

Czy da się bardziej ośmieszyć i napluć na widzów co wydali kasę i poświęcili swój czas?
Kaz Bałagane ma dużo większy dorobek i szacunek,nie odwalił żadnych krzywych akcji,trzyma fason,nawet jak muzycznie ostanio trochę gorzej to jest to postać z topu PL rapu (co niektórzy wypisują bzdury,że tak nie jest,trochę obiekywizmu,ja np. nie lubię The Beatles ale nie robię z siebie debila pisząc,że są słabi)
Na moje to sami macie kompleksy względem Kazka,co widać gołym okiem,koleś jest milionerem,ma ładną dupeczkę,dziecko,mieszka se w willi w stolicy,dosłownie każdy chce z nim nagrać,ma z kilkanaście zajebistych płyt i z kilkaset sztos trackow a ma mieć komplesy względem jakiegoś obszczymura co się rucha z transami,biega jak obłąkaniec naćpany,kradnie i kłamie,wyciera swoją dziewczyną podłogę,kreuje się w trackach na hustlera i wielkiego fifarafe,a ćp jakieś tanie gówno,w mieszkaniu syf,meble jak u babci na wsi 30 lat temu,tanie piwo na stole,TV republika,dzieczyna też kurat płynęła chyba rynsztokiem (pomijając to,że to jakaś małolata max 20 lat która robi za chwilowe ruchadło a nie żaden poważny związek) itp itd.Nieźle to wykombinowliście,na pewno tak jest,Bałagane nie może spać z zazdrości wobec Algidziaka :)

PS2:jak mu się mania delikatnie przesunie i nastęonym razem udusi tą małolatę to ide o zakład,że każdy będzie winny,tylko nie on,od matki/przyjaciół po kaz bałagane.Jaki artysta tacy fani jak widać xD

PS3:Jestem z Gdyni,w podobnym wieku do Belmondo,często wychodzę "na miasto",w każdy weekend i nigdy go nie spotkałem,a Gdynia to nie jest wielka metropolia,tak samo Sopot.Chłop zabunkrowany siedzi na kwadracie i wychodzi chyba tylko po to,żeby pobiegać po pasach zieleni :lol: ,nie widzę innego wytłumaczenia,dziwna sprawa.
ODPOWIEDZ