FAGATA
- SieKurwaNieInteresuj
Re: FAGATA
rozklapciocha rozjebana dla tych 21 tysiecy wyswietlen, dziadek fjuczer byl obslugiwany ostro
- gods bidness
Beka z niej, poleciała za murzynem do ameryki, nagrała teledysk, a pewnie go nawet nie widziała i nie dał jej obciągnąć. Ale przegrywka.
przecież normalnie się przewija cały czas w klipie, po zapowiedzi myślałem że standardowo będzie na jakieś 2 sekundowej przebitce w tle, ale przecież w video są tylko dwie 'modelki' i występują od początku do końca.SieKurwaNieInteresuj pisze: ↑06 sie 2026, 18:51 czyli chcecie mi powiedziec ze ona jeszcze zaplacila zeby byc ta sidebitch w klipie? postac ktorej kurwa praktycznie nie ma?
sam klip, kawałek *i relewantność fjuczera* nie są najwyższych lotów ale i tak nieźle że tam się wcisneła, ofc chvj jej w dupę ale mimo wszystko, niezłe osiągnięcie dla takiej bimbo
- JoeyJoeJoe
smieszne ze jej mordy praktycznie nie widac w tym klipie jakby rezyser sie wstydzil pokazywac naczelnego polskiego szlaufa z bliska
sam klip bdb jak sie wylaczy stekajacego lamusa ktory psuje przyjemnosc z ogladania. nwm kto tym trapowym murzynom wpierdolil do lba, ze sie nadaja do takich emocjonalnych pioseneczek, gowno wchuj
sam klip bdb jak sie wylaczy stekajacego lamusa ktory psuje przyjemnosc z ogladania. nwm kto tym trapowym murzynom wpierdolil do lba, ze sie nadaja do takich emocjonalnych pioseneczek, gowno wchuj
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Sam nie wierzę,ze to piszę,ale Fagata ma "to coś",kawałki jak "wow" czy "bulletproof" to jest dla mnie świetne,dużo lepsze niż ostatnie kilkanaście tracków od Leosi,o Bambi solo nawet szkoda gadać,bo to jest asłuchalne dla mnie.Włączyłem też sobie dziś nowy singiel niejakiej Izzi Mad,Boze,co za gówno,na tym tle to Fagata jest naprawdę niezła.No i ma charyzmę,pasuje do rapu,ma coś co przyciąga,nie dziwię się,że ma tyle fanek,na spotify więcej odtworzeń niż niejedna światowa gwiazda czy to z rapu czy z rocka
Będę sprawdzał nowe rzeczy.
Fagata to bardziej Hood Hoez vibe
Girls with boyfriends are the kinds I like
I'll steal your honey like I stole your bike
I'll steal your honey like I stole your bike
bardziej podrywacze lub czechStreets