brazowy medal w byciu zulem za wpierdalanie stolca
Belmondo
Re: Belmondo
Pomijając wszystko, umniejszanie Belmondziakowi w kwestii SCiB, to beka, przecież tej płyty słuchało się tylko dla niego. Wszystko co tam nawijał Kaz, było do skipowania, na samą myśl o jego wersach z tej płyty mam ciarki żenady.
No scib to album belmonda na ktorym pozwolił nawijać swojemu młodszemu bratu bałaganowi bo rodzice sie czepiali ze go nigdzie ze sobą nie zabiera
Przede wszystkim na tej płycie wkurwia ten skrzekliwy głos Kaza
Belmondo x Kaz to piękne czasy
Dodano po 5 minutach 52 sekundach:
No i chuj że ta składanka nie wyszła oficjalnie, bitowo i tekstowo Taka Fazka Mixtape > SCiB
Dodano po 5 minutach 52 sekundach:
No i chuj że ta składanka nie wyszła oficjalnie, bitowo i tekstowo Taka Fazka Mixtape > SCiB
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
pa jak ten bicik wchodzi
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Mój człowiek Kaz zrobił bit - to Beethoven
Światem kręcą pieniądze
kurde nie zgodzę się, właśnie najlepszy kazek to ten skrzeczący o tym, że KAŻDY TWÓJ ZIOM Z JAPY TO INFORMATYK a im bardziej mu się ten głos zaczął normalizować tym bardziej zaczął robić chujowy rap
MalinowyJogurt 2
mi pasuje do klimatu ten głos wyćpanego goblina
Również podbijam, że głos Kaza na SCiB dodaje klimatu i pasuje elegancko
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
- Moltisanti
Nie sądziłem ze Kazek ma aż taki kompleks belmodziaka, zeby chwalic sie na kanale nadawczym - czyli miejscu dla nastoletnich sajko którymi tak gardzi - ze to on wymyślił nazwę mobbym xd uroczy zakompleksiony buc
- marmolad_k2
Gdzie to oświadczenie Belmondziaka ws. ciągnięcia panny za włosy? No chyba że to o logotypie i nazwie MOBBYN było wytłumaczeniem tej sytuacji.
- gods bidness
Nie pierwszy raz oszukał wszystkich.
W co drugim poście jest krytyka Bałagane,że nieładnie tak dokuczać Belmondziakowi
A to rap nie na tym polega,że się dopierdala wrogom jak się tylko da? Fifty non stop się czepia Diddiego czy Rick Rossa,piewszy przykład z brzegu.Algidziak sobie zapracował na to,to nie są kurwa rekolekcje,a Bałagan to nie jest dobry samarytanin,ma ochotę to komentuje.Sami się ośmieszacie.
50 Cent siedzi cicho i odzywa się na wrogów tylko wtedy gdy są oni na dnie?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
no bawi nas po prostu ze chlop od lat nawijal zeby w ogole o belmonda go nie pytac bo sie odcina i ma wyjebane na niego, a teraz jak ten zapierdolil kolejny z reszta cug narkotykowy to nagle bedogie obrosl w piorka mu cisnac
smieszna drama powstala to komentujemy. nie wiem gdzie tu jest bronienie belmondziarza w ostatnich stronach tematu, postow nie czytacie i wychodzi. niektorzy to chyba domagaja sie namietnych dywagacji na temat opierdalania pretow
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
To twoja własna projekcja w bani,co mają tu jakieś kompleksy wyimaginowane do tego? Po prostu chciał dojebać Belmondo,że nie dość,że jest kurwą w życiu i obłąkańcem to również w rapie niewiele osiągnął i ślizga się na plecach innych,wersję Kaza potwierdził gsp.Czemu mu zabraniacie zabierać głos,nie czaję tego? Może mieć wyjebane na niego i se napisać kilka postów,po tym co zobaczył,czy nie?Moltisanti pisze: ↑07 sie 2026, 1:16 Nie sądziłem ze Kazek ma aż taki kompleks belmodziaka, zeby chwalic sie na kanale nadawczym - czyli miejscu dla nastoletnich sajko którymi tak gardzi - ze to on wymyślił nazwę mobbym xd uroczy zakompleksiony buc
PS:Dlaczego wedlug Ciebie Bałagane ma mieć jakieś kompleksy i to względem Belmondo?
Czy da się bardziej ośmieszyć i napluć na widzów co wydali kasę i poświęcili swój czas?
Kaz Bałagane ma dużo większy dorobek i szacunek,nie odwalił żadnych krzywych akcji,trzyma fason,nawet jak muzycznie ostanio trochę gorzej to jest to postać z topu PL rapu (co niektórzy wypisują bzdury,że tak nie jest,trochę obiekywizmu,ja np. nie lubię The Beatles ale nie robię z siebie debila pisząc,że są słabi)
Na moje to sami macie kompleksy względem Kazka,co widać gołym okiem,koleś jest milionerem,ma ładną dupeczkę,dziecko,mieszka se w willi w stolicy,dosłownie każdy chce z nim nagrać,ma z kilkanaście zajebistych płyt i z kilkaset sztos trackow a ma mieć komplesy względem jakiegoś obszczymura co się rucha z transami,biega jak obłąkaniec naćpany,kradnie i kłamie,wyciera swoją dziewczyną podłogę,kreuje się w trackach na hustlera i wielkiego fifarafe,a ćp jakieś tanie gówno,w mieszkaniu syf,meble jak u babci na wsi 30 lat temu,tanie piwo na stole,TV republika,dzieczyna też kurat płynęła chyba rynsztokiem (pomijając to,że to jakaś małolata max 20 lat która robi za chwilowe ruchadło a nie żaden poważny związek) itp itd.Nieźle to wykombinowliście,na pewno tak jest,Bałagane nie może spać z zazdrości wobec Algidziaka
PS2:jak mu się mania delikatnie przesunie i nastęonym razem udusi tą małolatę to ide o zakład,że każdy będzie winny,tylko nie on,od matki/przyjaciół po kaz bałagane.Jaki artysta tacy fani jak widać xD
PS3:Jestem z Gdyni,w podobnym wieku do Belmondo,często wychodzę "na miasto",w każdy weekend i nigdy go nie spotkałem,a Gdynia to nie jest wielka metropolia,tak samo Sopot.Chłop zabunkrowany siedzi na kwadracie i wychodzi chyba tylko po to,żeby pobiegać po pasach zieleni