Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
extended look = chyba gameplay?
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

mam nadzieję, że ta współpraca z netflixem zapowiada jakiś dłuższy materiał (30-minutowy na przykład), a nie znowu kurwa dwie minuty głupot i nara cwele
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Spoiler

Już tyle czekałem na ten gameplay, że już pierdole nie czekam
Dodano po 11 minutach 7 sekundach:
Dodano po 11 minutach 7 sekundach:
To musi trwać co najmniej kilkanaście minut, jak nie kilka godzin skoro wykupili aż 6 godzin na wyłączność
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Z tego wszystkiego co mówili wcześniej, miały być zamknięte pokazy i żadnych kopii do recenzowania. Pokazywanie gameplaya chyba się trochę nie wpisuje w tę strategię, więc skoro Netflix, to będzie po prostu jakaś cutscenka, albo specjalnie zrenderowany wprowadzający do fabuły materiał? Ja się wiele nie spodziewam.
e: 6 godzin? Czyli będą siedzieli i pokazywali/opowiadali o tym co tam w grze i jak to wszystko działa? No to w sumie coś muszą pokazać.
e: 6 godzin? Czyli będą siedzieli i pokazywali/opowiadali o tym co tam w grze i jak to wszystko działa? No to w sumie coś muszą pokazać.
Skoro to będzie wyemitowane na Netflixie to może będą jakieś dokumentalne przebitki z okresu tworzenia tego tytułu + zaprezentowanie fabuły jakimś finałowym trzecim trailerem + jakiś gameplay, ale gameplay nie klei mi się ze strategią firmy bo byłoby to zaleakowanie materiału, a tego byśmy nie chcieli
Światem kręcą pieniądze
- marmolad_k2
Na kolejny trailer to chyba trzeba będzie bilety kupić 
Na pewno będzie to jakiś dłuższy film, ale na gameplay bym się nie nastawiał.
Błogosławieni Ci, którzy wzięli urlop w drugiej połowie listopada.
Światem kręcą pieniądze
- genocidegeneral
reklama za paywallem 
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Spoiler
haha na netfliksa go nie stać biedaka jebanego