Mirror żeby nie spadło szybko:
Belmondo
Re: Belmondo
Ale chrumka sobie 
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
po jego ekscytacji odnosze wrazenie, ze sam by chetnie wzial, ale nie ma odwagi i moze co najwyzej pozazdroscic bylemu koledze z zespolu.
Tam musiało dojść do jakiejś akcji trójkowej Belmondziaka z GSP i trzecią osobą. GSP posuwał Belmondziaka przebranego za babę tak czuje na 90%.
Ależ piękne byłoby zweryfikowanie Kaza Bałagane. Ten lamus jest tak irytujący z tym swoin wizerunkiem, który wygląda jakby został wybrany dla beki tak, żeby nie pasował do niego najbardziej jak tylko się da. Tekst Belmonda z małym penisem może być celny.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
i w takich sytuacjach wlasnie najbardziej rozpierdalajacy jest ten dysonans miedzy forsowanym przez niego wizerunkiem obrotniaka ktory nie ma czasu na glupoty, a rzeczywistością spoceńca robiącego kopię kopii zdjęcia na ktorym nielubiany przez niego raper źle wypadł, ciekawe ile czasu nasz hustler poswieca na katalogowanie robionych z przyczajki nagran, i ciekawe, czy ma folder "Belmondo" gdzie są wszystkie filmiki nagrane na wspolnych melanzach
Jakby w więzieniu usłyszeli o tej aferze to by pomyśleli, że same cwele biorą w niej udział. Jeden trzyma takie zdjęcia na telefonie chuj wie po co, drugi przebrany za babe na imprezie u chuj wie kogo, trzeci wrzuca storki oblizując się przy tym, jakich to filmików nie posiada z udziałem przebranego za babe
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Nadrabiam aferę bo kolega podesłał i wpadam zostawić bowdown dla Plejera, który dał takie part1 historii, że pomyślałem sobie "o kurwa, ale się zacznie", po czym otworzyłem part2, a tam klasyczne łzawe oświadczenie™ napisane dosłownie jak celowa parodia, a argumenty o tym że
- Bałagan nie lajkował mu publicznych postów
- Plejer mógł być na Dotknij grzyba, ale nie chciał, wow
- I chyba moje ulubione, czyli braggadacio o tym, że nagrywał z FINALISTAMI WBW
zostaną IMO instant klasykami okołoforumowymi.
Chciałem sugerować żeby pisać hurtowo do Plejera i zachęcać go do leaku To jest banger, bo pewnie jest w gronie ludzi mogących mieć link do niepublicznej wrzutki, ale już widzę że wyjaśnione i huj.
Dodano po 4 minutach 16 sekundach:
@Jan Michalczewski zróbcie jakieś zamieszanie wokół tego klipu, jakiś artykuł w stylu "ooo a pamiętacie że istniało coś takiego? ale by się przydał link hehe", przecież Bałagan ze swoim byciem insecure się załamie jak te fity w kurtce pilotce i zbijanie piony z Karwanem ujrzą światło dzienne
- Bałagan nie lajkował mu publicznych postów
- Plejer mógł być na Dotknij grzyba, ale nie chciał, wow
- I chyba moje ulubione, czyli braggadacio o tym, że nagrywał z FINALISTAMI WBW
zostaną IMO instant klasykami okołoforumowymi.
Chciałem sugerować żeby pisać hurtowo do Plejera i zachęcać go do leaku To jest banger, bo pewnie jest w gronie ludzi mogących mieć link do niepublicznej wrzutki, ale już widzę że wyjaśnione i huj.
Dodano po 4 minutach 16 sekundach:
@Jan Michalczewski zróbcie jakieś zamieszanie wokół tego klipu, jakiś artykuł w stylu "ooo a pamiętacie że istniało coś takiego? ale by się przydał link hehe", przecież Bałagan ze swoim byciem insecure się załamie jak te fity w kurtce pilotce i zbijanie piony z Karwanem ujrzą światło dzienne
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
w ogole @Burak moze moglbys jebnac na screeny jakis znak wodny z logotypem slizgawki czy cos, bo zaraz Jan Michalczewski sobie zapierdoli po cichaczu
Od jakiegoś czasu prawilnie shoutoutują z nazwy w artykułach JAK ZAUWAŻYLI UŻYTKOWNICY FORUM MUZYCZNEGO SLIZGAWKA.EU, więc i tak jest spoko, ale ten artykuł to serio napisz @Jan Michalczewski
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jeny, nie dość że trzeba zgrywać, to jeszcze znak wodny trza dodawać, nie chce mnie się.
Poza tym odkąd zaczęli name-dropować slizgawkę, a nie że internauci na pewnym forum hip-hopowym donieśli że (...), to między nami spoko.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- marco_pantani
Kurwa te przepowiednie Quebonafide się spełniają jedna za drugą - raper ukrainiec, raper gej, raper trans itp.
Światem kręcą pieniądze
- marco_pantani
- TooMuchSmoke
Frosti jeszcze powinien dołączyć do beefu z historiami o wspólnym trzepanie kapucyna z kolegami (co jest całkowicie normalne i każdy tak przecież robił) xD
Ukrainiec
Trans
był już w Polsce raper gej, ale tak na pełnej ze wyoutowany?
co do tematu - kurwa, jak ktoś chce się ruchac z trans laską z kutasem to ogólnie wolnoć tomku w swoim domku - ale jak duże musisz mieć na to ciśnienie żeby zamiast pojechać do Berlina czy Amsterdamu czy Tajlandii polecieć do kogoś o kim możesz właściwie mieć pewność że Cię nagra i wjebie to w sieć pod zerową presją? Ja tego nie rozkminie
To prawda, on już po aferze z wanną opowiadał, że Belmondziarz spotykał się z kimś w kinie (?) żeby robić pałe
Młody G, doktor Traphouse, kolega od jebanka
- marmolad_k2
(innego kolegi)