Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
504
73%
Nie
187
27%

Liczba głosów: 691

Awatar użytkownika
wuiru

Re: Belmondo

Post autor: wuiru »

Milahovic pisze: 01 sie 2026, 14:54 Przesadzasz mega pisząc w taki sposób i nie zdziwię się jak narobisz sobie problemów za nakłanianie do samobójstwa. W szoku jestem że jesteśmy w internecie i na takie coś nikt nie zareagował wcześniej.
kurde nie znalazłem nigdzie żadnego twojego postu pełnego oburzenia jak ten śmieć krzywdził fizycznie dziewczynę a masz problem z moim postem-może w takim razie sklep pizdę jebany pusty łbie
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Śmieć ciągnął dziewczynę za włosy, dlatego mogę życzyć mu samobójstwa
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Kiedy kolabo z Kartkym

Ale to trzeba być tepa szmata żeby zadawac się z takim cpunem XD
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Nie zesrajcie sie rycerzyki wiadomo krzywa akcja ale gdzie od razu damski bokser bo typiare z ktora pewnie razem cpal wytargal za wlosy w paranoi slabo ale gruba latka po tej jednej takiej akcji
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
2ps__

Post autor: 2ps__ »

ogólnie ona to akurat lubi więc tak się nad nią nie użalajcie
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

nie użalamy się nad nią ani inną, którą ciągnie do ćpuna, a jedynie potępiamy stanowczo gdyńskiego ćpuna za zachowanie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
dogmeat

Post autor: dogmeat »

oświadczenie godne kompromitacji cwela

czekam na dalsze wyjaśnienia z niecierpliwością
Obrazek
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Tymczasem na Wykopie:
Spoiler
Obrazek

Obrazek
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
WesolyJozek

2ps__ pisze: 03 sie 2026, 23:08 ogólnie ona to akurat lubi więc tak się nad nią nie użalajcie
wypraszam sobie, ja sie nie uzalam, ja ją obrażam
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
2ps__

Post autor: 2ps__ »

a kokainy to ten ulaniec na oczy od lat nie widział kryształ napierdala obrzydliwy a jak zabraknie to dupie medikinet podbiera conajwyzej
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

no też mi się wydaje ze kokaina to ładna nazwa na coś mefedronopodobnego
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

Post autor: Pomiot_Liryczny »

chuj mu w dupe oczywiście ale nazywanie go jakimś przemocowcem tylko dlatego że przećpany w mani za włosy złapał dziewczyne, oczywiście można by tak mówić gdyby wcześniej nie padały już głosy że belmondziak odreagowywał na własnych partnerkach, o tym pisał bałagane już 2021
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło :crazy: :oops:
Awatar użytkownika
kmtt

Post autor: kmtt »

te proby wskazania ze moj narkotyk dobry, on musial jakis inny brac, bo moj dobry :what:

typ jest wyniszczony, ma predyspozycje do takich akcji to i najczystsza kokaina moze go tak zrobic. ludzie moge sie w schizofrenie wpierdolic od jarania, a ziulko przeciez zdrowe natural bozia nam to dala jarajcie jazz
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

kmtt pisze: 04 sie 2026, 4:12 te proby wskazania ze moj narkotyk dobry, on musial jakis inny brac, bo moj dobry
nie do konca, po prostu objawy szalenstwa i ciezkiej paranoi sa bardziej typowe dla maratonow krysztalowych niz koksowych i to nawet u zdrowych osob a co dopiero zeschizowanych
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
zuperhero

Post autor: zuperhero »

kmtt pisze: 04 sie 2026, 4:12 ludzie moge sie w schizofrenie wpierdolic od jarania, a ziulko przeciez zdrowe natural bozia nam to dala jarajcie jazz
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
kmtt

Post autor: kmtt »

Jaayu pisze: 04 sie 2026, 10:29
kmtt pisze: 04 sie 2026, 4:12 te proby wskazania ze moj narkotyk dobry, on musial jakis inny brac, bo moj dobry
nie do konca, po prostu objawy szalenstwa i ciezkiej paranoi sa bardziej typowe dla maratonow krysztalowych niz koksowych i to nawet u zdrowych osob a co dopiero zeschizowanych
jasne, ze niektore dragi moga cie szybciej przesunac za te linie, szczegolnie jakies alfy i inne okropienstwa, ale to nie znaczy, ze koks nie moglby tego zrobic. zwyczajnie dziwi mnie to, jak do koksu przybija sie latke DOBREGO i jak cie porylo to zly miales i w ogole on to pewnie jakie gowno bierze, bo kokon to taka elitarna uzywka, ze mega ciezko zmotac czysty (xd), a on jest nieogarem przeciez i na pewno tani krysztal wacha
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

też mi się tak wydaje, wpierdala byle co, to co mu wcisną
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
WesolyJozek

Przecież to oczywiste, że chlop wali kryształ a nie kokainę
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

kmtt pisze: 04 sie 2026, 10:36 zwyczajnie dziwi mnie to, jak do koksu przybija sie latke DOBREGO i jak cie porylo to zly miales i w ogole on to pewnie jakie gowno bierze, bo kokon to taka elitarna uzywka, ze mega ciezko zmotac czysty
pozdro xzychu
WesolyJozek

kmtt pisze: 04 sie 2026, 10:36
Jaayu pisze: 04 sie 2026, 10:29
jasne, ze niektore dragi moga cie szybciej przesunac za te linie, szczegolnie jakies alfy i inne okropienstwa, ale to nie znaczy, ze koks nie moglby tego zrobic. zwyczajnie dziwi mnie to, jak do koksu przybija sie latke DOBREGO i jak cie porylo to zly miales i w ogole on to pewnie jakie gowno bierze, bo kokon to taka elitarna uzywka, ze mega ciezko zmotac czysty (xd), a on jest nieogarem przeciez i na pewno tani krysztal wacha
Nie tyle elitarna, co raczej nie sprawia że masz takie odpaly, paranoje.
ODPOWIEDZ