kurde nie znalazłem nigdzie żadnego twojego postu pełnego oburzenia jak ten śmieć krzywdził fizycznie dziewczynę a masz problem z moim postem-może w takim razie sklep pizdę jebany pusty łbie
Belmondo
Re: Belmondo
Śmieć ciągnął dziewczynę za włosy, dlatego mogę życzyć mu samobójstwa
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
-
WesolyJozek
Kiedy kolabo z Kartkym
Ale to trzeba być tepa szmata żeby zadawac się z takim cpunem XD
Ale to trzeba być tepa szmata żeby zadawac się z takim cpunem XD
Nie zesrajcie sie rycerzyki wiadomo krzywa akcja ale gdzie od razu damski bokser bo typiare z ktora pewnie razem cpal wytargal za wlosy w paranoi slabo ale gruba latka po tej jednej takiej akcji
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
ogólnie ona to akurat lubi więc tak się nad nią nie użalajcie
- scam_sakawa
nie użalamy się nad nią ani inną, którą ciągnie do ćpuna, a jedynie potępiamy stanowczo gdyńskiego ćpuna za zachowanie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Tymczasem na Wykopie:

Spoiler

Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
-
WesolyJozek
wypraszam sobie, ja sie nie uzalam, ja ją obrażam
a kokainy to ten ulaniec na oczy od lat nie widział kryształ napierdala obrzydliwy a jak zabraknie to dupie medikinet podbiera conajwyzej
no też mi się wydaje ze kokaina to ładna nazwa na coś mefedronopodobnego
- Pomiot_Liryczny
chuj mu w dupe oczywiście ale nazywanie go jakimś przemocowcem tylko dlatego że przećpany w mani za włosy złapał dziewczyne, oczywiście można by tak mówić gdyby wcześniej nie padały już głosy że belmondziak odreagowywał na własnych partnerkach, o tym pisał bałagane już 2021
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

te proby wskazania ze moj narkotyk dobry, on musial jakis inny brac, bo moj dobry
typ jest wyniszczony, ma predyspozycje do takich akcji to i najczystsza kokaina moze go tak zrobic. ludzie moge sie w schizofrenie wpierdolic od jarania, a ziulko przeciez zdrowe natural bozia nam to dala jarajcie jazz
typ jest wyniszczony, ma predyspozycje do takich akcji to i najczystsza kokaina moze go tak zrobic. ludzie moge sie w schizofrenie wpierdolic od jarania, a ziulko przeciez zdrowe natural bozia nam to dala jarajcie jazz
nie do konca, po prostu objawy szalenstwa i ciezkiej paranoi sa bardziej typowe dla maratonow krysztalowych niz koksowych i to nawet u zdrowych osob a co dopiero zeschizowanych
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
jasne, ze niektore dragi moga cie szybciej przesunac za te linie, szczegolnie jakies alfy i inne okropienstwa, ale to nie znaczy, ze koks nie moglby tego zrobic. zwyczajnie dziwi mnie to, jak do koksu przybija sie latke DOBREGO i jak cie porylo to zly miales i w ogole on to pewnie jakie gowno bierze, bo kokon to taka elitarna uzywka, ze mega ciezko zmotac czysty (xd), a on jest nieogarem przeciez i na pewno tani krysztal wacha
- scam_sakawa
też mi się tak wydaje, wpierdala byle co, to co mu wcisną
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
WesolyJozek
Przecież to oczywiste, że chlop wali kryształ a nie kokainę
-
WesolyJozek
Nie tyle elitarna, co raczej nie sprawia że masz takie odpaly, paranoje.kmtt pisze: ↑04 sie 2026, 10:36jasne, ze niektore dragi moga cie szybciej przesunac za te linie, szczegolnie jakies alfy i inne okropienstwa, ale to nie znaczy, ze koks nie moglby tego zrobic. zwyczajnie dziwi mnie to, jak do koksu przybija sie latke DOBREGO i jak cie porylo to zly miales i w ogole on to pewnie jakie gowno bierze, bo kokon to taka elitarna uzywka, ze mega ciezko zmotac czysty (xd), a on jest nieogarem przeciez i na pewno tani krysztal wacha