Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
marmolad_k2 pisze: ↑03 sie 2026, 22:10
Kotolga nigdy by nie ciągnęła drugiej osobie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
marmolad_k2 pisze: ↑03 sie 2026, 22:10
Kotolga nigdy by nie ciągnęła drugiej osoby za włosy.
chuja ciagnela 8 dilerom za krysztal
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Nastepnym razem jak bede u twojej mamy to po numerku musze jej powiedziec jak sie zachowujesz w necie. Ciekawe czy ta kurwolga ma juz trzycyfrowy body count
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Uspokoj się bo gdyby nie to ze nie wiem gdzie mieszkasz i to że nie mam ekipy to bym ci zrobił z ekipa wjazd na chatę