Belmondo
Re: Belmondo
Twierdzenia ze dyskografia Bałagana jest chuja warta sa dosc dalekie od mowienia jak jest
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
- FruitOffTheWall
bronienie zachowanie belmondziaka to jest dno i wodorosty.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
https://glamrap.pl/kafar-dixon37-ostro- ... ziewczyne/
„Jebana rura przećpana” Kafar Dixon37
Spoiler

Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- gods bidness
W mordę jebane przez tranzystora przećpane rursko und kurwisko!

A miało być tak pięknie...
rakieta_rakieta pisze: ↑08 paź 2019, 13:50 Wracając do Belmondo moja rozkmina jest taka, robi konsultacje z Wiganna, ktora w czasach lalamido robila ostro pogrzane rzeczy z ekipa totartu, kuma sie z Tymonem Tymanskim, ktory robi nowa wersje zlali mi sie do srodka, Leszek Mozdzer podgrywa na pianinku, we wszystko to inwestuje newonce z mocna promocja, adidas wchodzi w collabo i splaca dlugi mlodego g, w klipie wystepuje tez wini na deskorolce przebrany za marylin monroe, tyler creator oglądając to wchodzi w collabo, młody g pierwszy polski raper z miliardem wyswietlen, miley cyrus bierze slub z tytusem w kutnie, mata popelnia samobojstwo, solar tez. Robcie screeny, tak będzie.
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
A wolelibyscie byc dziewczyną Kartkiego czy Belmonda?
- marmolad_k2
W jednym i drugim sytuacja słaba. Kartky jest okropnym człowiekiem, ale raperem jeszcze gorszym, więc wybór jest oczywisty.
Dodano po 24 minutach 22 sekundach:
Młody G chyba przeczytał
Dodano po 24 minutach 22 sekundach:
Młody G chyba przeczytał
I odpowiedział w relacji
Nie jestem przemocowcem - wie o tym każdy kto mnie zna. Podonoszenie ręki na kobietę uważam za hańbę - tak mnie wychowano.
Sytuacja z ostatniego live była efektem psychozy która pojawiła się po zażyciu kokainy.
Dziewczyna z filmiku jest w bardzo dobrym stanie i nastroju - nagranie wygląda znacznie gorzej od tego co się działo.
Wkrótce bardziej szczegółowo opiszę całe zajście.
Nie bierzcie narkotyków
-
bobsonbejbi
Nie bierzcie narkotyków
psychodeliczny wiking wezmie je za was i pokaze jak moze byc fajnie
psychodeliczny wiking wezmie je za was i pokaze jak moze byc fajnie
i chuj, pora na csa, można się rozejść
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Belmondo pisze: Sytuacja z ostatniego live była efektem psychozy która pojawiła się po zażyciu kokainy.
Nie jestem przemocowcem*
Spoiler
*do czasu kolejnego ćpuńskiego live'a i kolejnej psychozy wywołanej przez zażywanie jakiegoś gówna
Kartky też nie jest przemocowcem, tylko akat 12+12 piw w promocji tak na niego działa. Wy mówicie że on bije kobiety, a to alkohol tak naprawdę napierdala jego konkubine.
Jak taką psychozę ma po kokainie, to tam chyba bocian był palony albo wielodób robiony.
Screeny tych stories:

Jak taką psychozę ma po kokainie, to tam chyba bocian był palony albo wielodób robiony.
Screeny tych stories:
Spoiler

Ostatnio zmieniony 03 sie 2026, 19:22 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- scam_sakawa
Myślicie, że Belmondo na swoje narkotyki i utrzymanie już zarabia całkowicie sam swoją muzyką czy jednak szanowni rodzice dają ciągle kieszonkowe? Żeby walić wielodoba z dziadem to trzeba mieć sporo pieniędzy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
To nie moja wina tylko wódzi
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

widzę tanią mordę, spiętą koksem
się skończy, to z ziomkiem wezmą to gorsze jako to droższe
się skończy, to z ziomkiem wezmą to gorsze jako to droższe
dziwki basen i machanie kutasem
Jest szansa że zarobił z rapu, przecież te stare, kultowe rzeczy z bałaganem mają na streamingach obecnie po 20-30 mln, do tego Mobbyn, solowe rzeczy, ubrania itp.scam_sakawa pisze: ↑03 sie 2026, 19:21 Myślicie, że Belmondo na swoje narkotyki i utrzymanie już zarabia całkowicie sam swoją muzyką czy jednak szanowni rodzice dają ciągle kieszonkowe? Żeby walić wielodoba z dziadem to trzeba mieć sporo pieniędzy.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- marmolad_k2
Czytam te trzy słowa jak NIE JESTEM W SYNAGODZE
Pewnie parę dni temu Maj mu przywiózł kopertę z Sony Music za dystrybucję.scam_sakawa pisze: ↑03 sie 2026, 19:21 Myślicie, że Belmondo na swoje narkotyki i utrzymanie już zarabia całkowicie sam swoją muzyką czy jednak szanowni rodzice dają ciągle kieszonkowe? Żeby walić wielodoba z dziadem to trzeba mieć sporo pieniędzy.

- gods bidness
Nie jestem przemocowcem - wie o tym każdy kto mnie zna. Podonoszenie ręki na kobietę uważam za hańbę - tak mnie wychowano.
Sytuacja z ostatniego live była efektem psychozy która pojawiła się po zażyciu kokainy.
Dziewczyna z filmiku jest w bardzo dobrym stanie i nastroju - nagranie wygląda znacznie gorzej od tego co się działo.
Wkrótce bardziej szczegółowo opiszę całe zajście.
Nie bierzcie narkotyków
Przepraszam wszystkich, których zawiodłem moją chorobą psychiczną. Nie biłem dziewczyny i nigdy nie poprę takich zachowań. Uważam je za niedopuszczalne. To koniec drogi dla Belmondo. Nie jestem przemocowcem. Z Rafalalą też się nie jebałem, a narkotyków nigdy nie brałem. Niech dla innych to będzie nauczka, jaką destrukcję robią w mózgu narkotyki. Nie bierzcie narkotyków.