Trzymam kciuki, żeby ten streak trwał jak najdłużej
MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
Rzepecki w UFC
szybko debiut:
szybko debiut:
Irlandzki krasnal niech już wypierdala
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Jkay_Hippy
Spodziewałem się, że odjebie jakąś lipę, ale bardziej obstawiałem szybkie KO, lub że w ogóle nie dojdzie do tej walki. Ale no było gorzej niż przypuszczałem. Widziałem na ig UFC storkę z szatni przed walką, jak Conor trenował te "epickie" kopnięcia którymi zaczął walkę i mam wrażenie, że po jego minie widać, że wie że coś jest nie tak. Porusza się ciężko i bez lekkości na nogach, ale w momencie kiedy zdaje sobie sprawę, że jest kamera to zmiana o 180 stopni. Po prostu wyciągnęli z szafy trupa, który sam uwierzył, że może być jeszcze żywy, ale czas go chyba schować tam na stałe. 
- qualite_de_schizoide
on miał już rozjebaną nogę gdy wychodził do walki, widać jak buty zdejmuje i prawie upada, wyszedł żeby zarobić hajs bo było gorzej jakby odwołali
szkoda strzępić ryja
o tutaj jest nagranie
szkoda strzępić ryja
o tutaj jest nagranie
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
niestety, Tybura i Janek wracają na tarczy z Belgradu
występ Tybury absolutnie zenujacy, a jego mozliwosci i nastawienie w tej walce idealnie oddaje ostatnie 10 sekund pojedynku (który ewidentnie przegrywał).
szkoda za to Janka, bo mial swoj moment na początku, ale dostal okrutna wyplate z tej prawicy, a po tym lokciu w parterze i rozcieciu w zasadzie juz bylo po wszystkim
przynajmniej Rębecki wygrał, tylko ze on zaraz znowu ze dwie przegra i tak w kolko
występ Tybury absolutnie zenujacy, a jego mozliwosci i nastawienie w tej walce idealnie oddaje ostatnie 10 sekund pojedynku (który ewidentnie przegrywał).
szkoda za to Janka, bo mial swoj moment na początku, ale dostal okrutna wyplate z tej prawicy, a po tym lokciu w parterze i rozcieciu w zasadzie juz bylo po wszystkim
przynajmniej Rębecki wygrał, tylko ze on zaraz znowu ze dwie przegra i tak w kolko