[gra][pożeracz czasu] Copero - zrób sobie piłkarza

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

[gra][pożeracz czasu] Copero - zrób sobie piłkarza

Post autor: gogi »

Zapraszam do gry, która wciąga jak diabli i uzależnia.

Obrazek

https://copero.com.ar/juegos/simulador-carrera

Zasady są nieskomplikowane: tworzysz sobie piłkarza, wymyślasz mu dane i pozycję, a potem wybierasz, w jakich klubach gra przez całą karierę.

Obrazek

Jeżeli wybierasz tryb intense, decydujesz co roku, gdzie zmienia klub albo dostajesz do wyboru zadania, które mogą sprawić, że overall urośnie lub zmaleje.

Rozrywka nie ma większego sensu i nawet w intensywnym trybie (jeden wybór na sezon - w normalnym jeden wybór na dwa sezony, w szybkim jeden wybór na trzy sezony) trwa maksymalnie pięć minut, ale chce się w to grać jeszcze, i jeszcze, i jeszcze.

W nocy dodali polską ligę, więc można zabawić się w próbę stworzenia drugiego Lewandowskiego...

Obrazek

... albo w piłkarza-obieżyświata-wyrobnika.

Obrazek

Zapraszam do zabawy i do dzielenia się swoimi karierami.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Re: [gra][pożeracz czasu] Copero - zrób sobie piłkarza

Post autor: cloud »

zajawa w chuj :lol:
Obrazek
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27

Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Pogoń z trofeum :bowdown:

Obrazek
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Ale mi się wylosowało :lol:

Obrazek
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

dobra giera z nieoczekiwanymi rozstrzygnięciami, stworzyłem sobie jakiegoś holenderskiego napastnika, który okazał się wonderkidem, w wieku 25 lat już na koncie złoty but w barwach atletico, przez trzy sezony po 30 goli na rok, 40 meczów w kadrze, myślałem, że to będzie jakiś wieloletni wymiatacz, a tu jeb informacja, że poszły achillesy, -10 overalla, przez dwa kolejne lata minuty w atleti zredukowane właściwie do zera, a potem tułanie się po jakichś ligach w ameryce południowej, bo nikt inny go nie chciał, w wieku 34 lat gra się zlitowała i złamany piszczel wymusił koniec kariery
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Fajna zabawa, szkoda tylko ze transfery na slepo i nie mozna podejrzeć jak sobie dany klub radzi
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

u mnie na razie najlepsza kariera sentino, ale po 1 sezonie w premier league dzwoni famila z chile, zebym wracal do nich co odrzucilem i zmniejszylo to overalla, potem jeszcze powrot do coca coli w wieku 31 lat i po zjedzeniu ligi w 2 sezony powrot do europy na banicje po publicznym skrytykowaniu trenera, szybka spierdolka z ligi z santanderem i koniec kariery w niemczech, tylko polski zabraklo :(
Spoiler
Obrazek
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
KAHXY

Post autor: KAHXY »

Fever dream jak cholera. Nawet Polska mistrzem Europy.
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
:wall:
Awatar użytkownika
jkravo

Post autor: jkravo »

Obrazek

completed it mate

w chuj glupie ale fajne xd
vel Krzykacz

www.last.fm/user/jkravo
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

niezła zabawa
Spoiler
Obrazek
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #114 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Zajebiste te gierki przeglądarkowe w tym roku. Najpierw katowałem 82-0 gdzie próbowało się znaleźć jak najlepszy historyczny skład z NBA żeby wykręcić niepokonany bilans, potem piłkarski odpowiednik na mundialu też był super.

Obrazek

Na początek wylosowało mi spokojnie drugą ligę angielską bo wybrałem że jestem anglikiem i chyba wszystkie drużyny jakie były do wyboru na start były z championship więc wziąłem Queens Park Rangers i aż sie zaskoczyłem bo już w pierwszym sezonie wpadały bramy i overall poleciał do góry chyba na 76 więc mówie co jest xDDD Siedziałem w QPR z którym awansowałem do pierwszej ligi bo kiedyś w piłce liczył sie szacunek respekt i przywiązanie do klubów więc stwierdziłem że pogram dopóki będę mógł przeskoczyć gdzieś wyżej i...udało się bo dostałem do wyboru przejść do Manchesteru City więc myśle sobie tak hmmm niby wolałbym Manchester United a nie City ale trudno najwyżej potem odjebie numer i przejde na drugą stronę xDDDDDD W City na początku też szło spoko chociaż chyba nie byłem jakimś głównym napadziorem bo bramki spadły, overall albo stał w miejscu albo dygał lekko 1 pt w góre, 1 pt w dół i tak sobie skakał ale zaliczyłem mistrzostwo i puchar kraju więc chyba tak źle nie było xDD

No i tutaj zaczęło sie najgorsze bo zamiast klubu dostałem do losowania wydarzenie w karierze i miałem spróbować nielegalnego boosta i dostać +4 overalla albo zostać przyłapanym i stracić chyba -3 overalla, postanowiłem że spróbuje i...przyłapali mnie :( Tłumaczyłem komisji powołanej przez lige że takie dawki alpry i fentem w moim wieku to jest nic i jak zawodnik w peaku kariery uprawia sport i złapie tolerke to spokojnie można zwiększać nawet do 2g ale dziad nie słuchał i mówi mi JEST PAN ZAWIESZONY NA OKRES 10 MIESIĘCY ZA STOSOWANIE NIEDOZWOLONYCH SUBSTANCJI ANABOLICZNYCH xDDD Haha ja pierdole mówie gościowi od razu że przecież taka alpra albo oxy w tabletkach to nawet nie jest anabolik i spokojnie można coś takiego ładować jak sie zna dawki (a ja znam) to stwierdzili że za zbędne dyskusje jeszcze dłuższą kare mogę dostać czaicie :lol:

W trakcie przerwy wypadłem ze składu i bramek było mniej i mniej bo na takim poziomie tracisz miejsce w pierwszej jedenastce - nie masz jak sie pokazać, więc wartość leciała w dół i zespół postawił mnie przed wyborem albo wypierdalam albo u nich grzeje ławe, więc prosta piłka przeniosłem sie do Napoli i jak tak potem myślałem to wcale nie tak źle bo hmm...pogoda zajebista w końcu Włochy, liga łatwiejsza mniej fizyczna więc sobie wypocząłem, nie musiałem sie bać miejscem w składzie bo przychodziłem tam jako główne wzmocnienie przed sezonem i udalo mi sie trzasnąć jeszcze ostatnie duże trofeum, spox :D W międzyczasie koniec kariery w reprze, równe 100 rozegranych spotkań także fajna liczba (co do fajnych liczb to miałem też wartość 69 milionów funtów xDDDDDDDDD) i duma że jednak grasz nie tylko dla klubu prywatnego za hajsik ale też w reprezentacji więc jakieś powiedzmy wyróżnienie. Pod koniec kariery uznałem że spoko będzie wrócić do ojczystego UK i tam już dograć więc sobie pykałem na spokojnie w jakimś Derby Country, a na sam koniec siedze sobie już chyba 36 lat i agent dzwoni że mam opcje albo kończyć kariere albo iść do MLS (taka liga w USA) to mówie kuurwa ziomek no proste że robimy to XDDD i pograłem tam jeden ostatni sezon :)
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

:bowdown:
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

odkryłem easter egg, ustawiacie narod wybrany i na start macie do wyboru najlepsze kluby swiata, najlepsza z moich karier
Spoiler
Obrazek
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

:lol: :bowdown:
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27

Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

żyd braun i wayne runiek :rotfl: barca i real, dwa manchestery i lfc, lojalny jak żyd
Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

wayne runiek :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Jakub Wawrzyniak tylko że ze złotą piłką. Prawie 200 występów z orzełkiem na piersi. Z Bayernu odszedłem bo nie będzie niemiec pluł mi w twarz.

Obrazek

edit:

idealna kariera nie istn...:

Obrazek
Awatar użytkownika
KAHXY

Post autor: KAHXY »

rozklad_gaussa pisze: 29 lip 2026, 14:51 odkryłem easter egg, ustawiacie narod wybrany i na start macie do wyboru najlepsze kluby swiata, najlepsza z moich karier
Spoiler
Obrazek
Warto dodać, że w Napoli nie lubią Żymian akurat. Ani razu nie chcieli żebym został odkąd wyjebali na wypożyczenie po dwóch sezonach
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
:wall:
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Wayne Runiek rozjebał :bowdown:
nic na potem
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

SWN pisze: 29 lip 2026, 14:43 Zajebiste te gierki przeglądarkowe w tym roku. Najpierw katowałem 82-0 gdzie próbowało się znaleźć jak najlepszy historyczny skład z NBA żeby wykręcić niepokonany bilans, potem piłkarski odpowiednik na mundialu też był super.

Obrazek

Na początek wylosowało mi spokojnie drugą ligę angielską bo wybrałem że jestem anglikiem i chyba wszystkie drużyny jakie były do wyboru na start były z championship więc wziąłem Queens Park Rangers i aż sie zaskoczyłem bo już w pierwszym sezonie wpadały bramy i overall poleciał do góry chyba na 76 więc mówie co jest xDDD Siedziałem w QPR z którym awansowałem do pierwszej ligi bo kiedyś w piłce liczył sie szacunek respekt i przywiązanie do klubów więc stwierdziłem że pogram dopóki będę mógł przeskoczyć gdzieś wyżej i...udało się bo dostałem do wyboru przejść do Manchesteru City więc myśle sobie tak hmmm niby wolałbym Manchester United a nie City ale trudno najwyżej potem odjebie numer i przejde na drugą stronę xDDDDDD W City na początku też szło spoko chociaż chyba nie byłem jakimś głównym napadziorem bo bramki spadły, overall albo stał w miejscu albo dygał lekko 1 pt w góre, 1 pt w dół i tak sobie skakał ale zaliczyłem mistrzostwo i puchar kraju więc chyba tak źle nie było xDD

No i tutaj zaczęło sie najgorsze bo zamiast klubu dostałem do losowania wydarzenie w karierze i miałem spróbować nielegalnego boosta i dostać +4 overalla albo zostać przyłapanym i stracić chyba -3 overalla, postanowiłem że spróbuje i...przyłapali mnie :( Tłumaczyłem komisji powołanej przez lige że takie dawki alpry i fentem w moim wieku to jest nic i jak zawodnik w peaku kariery uprawia sport i złapie tolerke to spokojnie można zwiększać nawet do 2g ale dziad nie słuchał i mówi mi JEST PAN ZAWIESZONY NA OKRES 10 MIESIĘCY ZA STOSOWANIE NIEDOZWOLONYCH SUBSTANCJI ANABOLICZNYCH xDDD Haha ja pierdole mówie gościowi od razu że przecież taka alpra albo oxy w tabletkach to nawet nie jest anabolik i spokojnie można coś takiego ładować jak sie zna dawki (a ja znam) to stwierdzili że za zbędne dyskusje jeszcze dłuższą kare mogę dostać czaicie :lol:

W trakcie przerwy wypadłem ze składu i bramek było mniej i mniej bo na takim poziomie tracisz miejsce w pierwszej jedenastce - nie masz jak sie pokazać, więc wartość leciała w dół i zespół postawił mnie przed wyborem albo wypierdalam albo u nich grzeje ławe, więc prosta piłka przeniosłem sie do Napoli i jak tak potem myślałem to wcale nie tak źle bo hmm...pogoda zajebista w końcu Włochy, liga łatwiejsza mniej fizyczna więc sobie wypocząłem, nie musiałem sie bać miejscem w składzie bo przychodziłem tam jako główne wzmocnienie przed sezonem i udalo mi sie trzasnąć jeszcze ostatnie duże trofeum, spox :D W międzyczasie koniec kariery w reprze, równe 100 rozegranych spotkań także fajna liczba (co do fajnych liczb to miałem też wartość 69 milionów funtów xDDDDDDDDD) i duma że jednak grasz nie tylko dla klubu prywatnego za hajsik ale też w reprezentacji więc jakieś powiedzmy wyróżnienie. Pod koniec kariery uznałem że spoko będzie wrócić do ojczystego UK i tam już dograć więc sobie pykałem na spokojnie w jakimś Derby Country, a na sam koniec siedze sobie już chyba 36 lat i agent dzwoni że mam opcje albo kończyć kariere albo iść do MLS (taka liga w USA) to mówie kuurwa ziomek no proste że robimy to XDDD i pograłem tam jeden ostatni sezon :)
bowdown.gif
ODPOWIEDZ