NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: NBA
to niech jeszcze zdrowie im dopisze xd
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
O kurwa
Pamiętam, że jak robił decyzję przed Lakersami, to przekonywałem ziomka że jakoś podejrzane to zakumplowanie sie z Benem Simmonsem (posty z opisem King & Young Prince i inne durnoty) i pewnie ich wybierze. Wtedy nie wyszło, teraz sportowo projekt nawet jeszcze ciekawszy, James przekonywał że chce iść do contendera i nie wiem czy pod tym względem nie wybrał najlepiej jak mógł.
Pamiętam, że jak robił decyzję przed Lakersami, to przekonywałem ziomka że jakoś podejrzane to zakumplowanie sie z Benem Simmonsem (posty z opisem King & Young Prince i inne durnoty) i pewnie ich wybierze. Wtedy nie wyszło, teraz sportowo projekt nawet jeszcze ciekawszy, James przekonywał że chce iść do contendera i nie wiem czy pod tym względem nie wybrał najlepiej jak mógł.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- nobezprzesady
Jak to jest z wiekiem w koszykówce, podobnie jak w piłce nożnej, czy są jakieś różnice w długości karier, okresu prime time, wchodzenia młodzików etc.?
to zależy i to jeszcze bardziej niż w kopanej; kiedyś za prime uznawano zakres 26/7-32/3 dla największych gwiazd; ale też przychodzili do ligi po uniwerku; teraz w peak potrafią wejść znacznie szybciej ale przed 30 wielu zapowiadających sie na halloffame było poza ligą.nobezprzesady pisze: ↑24 lip 2026, 19:14 Jak to jest z wiekiem w koszykówce, podobnie jak w piłce nożnej, czy są jakieś różnice w długości karier, okresu prime time, wchodzenia młodzików etc.?
35 lat to granica dla superstarów i muszą zazwyczaj ewentualnie mocno przemodelować swoją grę i rolę; i tutaj przeskoczyć potrafią to jednostki by dalej być plusowymi graczami i dalej być na poziomie all star; większość albo się rozsypuje albo generuje jakieś puste staty będąc kulą u nogi jak Kobe
Było już w temacie Jimsona, więc wrzucam w bardziej powiązanym: Szósty Gracz prosi o wsparcie.
https://szostygracz.pl/2026/07/27/do-na ... ytelnikow/
Jak zaczynałem się na poważnie interesować NBA, to wielu mówiło że Jimson redaktor Kwiatkowski ma najlepsze pióro o koszu w Polsce, ale rzadko mogłem się o tym przekonać, bo chował je za paywallem.
Konkurencji zrobiło się sporo, niedzielnemu kibicowi w zupełności wystarczy jakiś Keepthebeat z 10 minutowymi, przystępnymi materiałami wideo, niedawno polecałem Karola Śliwę, a ten bardziej wymagający fan i tak zna angielski i znajdzie sobie treści zza oceanu, więc ten ostatni ruch 6G z wyjściem na powierzchnię internetu idzie póki co bardzo marnie - bujają się między 500 a 1000 wyświetleń przy nowych materiałach.
https://szostygracz.pl/2026/07/27/do-na ... ytelnikow/
Jak zaczynałem się na poważnie interesować NBA, to wielu mówiło że Jimson redaktor Kwiatkowski ma najlepsze pióro o koszu w Polsce, ale rzadko mogłem się o tym przekonać, bo chował je za paywallem.
Konkurencji zrobiło się sporo, niedzielnemu kibicowi w zupełności wystarczy jakiś Keepthebeat z 10 minutowymi, przystępnymi materiałami wideo, niedawno polecałem Karola Śliwę, a ten bardziej wymagający fan i tak zna angielski i znajdzie sobie treści zza oceanu, więc ten ostatni ruch 6G z wyjściem na powierzchnię internetu idzie póki co bardzo marnie - bujają się między 500 a 1000 wyświetleń przy nowych materiałach.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
pierwsza akcja z pospolitym ruszeniem i startem patronite fajna zrozumiała dzisiejszy wpis już trąci nieudolnością trochę niestety słabym timingiem w sezonie ogórkowym i jednak marzycielskim podejściem do rzeczywistości ze bez praktycznie zerowego marketingu dwóch dorosłych czeskow może utrzymywać się z pisania o średnio popularnej w pl lidze tym bardziej ze zrobienie dla mack takiego porannego wake up’a to pewnie z dwie godziny roboty i fajrant no nie wydaje się to robota na pełny etat
chociaż z drugiej strony później widzę ze tacy tetrycy maja na patronite 40k sic pln to wyobrażam sobie jednak jakieś poczucie niesprawiedliwości może w nich siedzieć powinni wszystkie siły i pomysły szykować na październik i start ligi i kombinować jak zrobić napad na bank
btw w ramach dyskusji o longevity to durant wchodzi w swój year20 szalone a pewnie jeszcze 2-3 lata ma luźno w baku
chociaż z drugiej strony później widzę ze tacy tetrycy maja na patronite 40k sic pln to wyobrażam sobie jednak jakieś poczucie niesprawiedliwości może w nich siedzieć powinni wszystkie siły i pomysły szykować na październik i start ligi i kombinować jak zrobić napad na bank
btw w ramach dyskusji o longevity to durant wchodzi w swój year20 szalone a pewnie jeszcze 2-3 lata ma luźno w baku
#freefromage
Spoko że z tego co widzę nie zagłaskują ich w komentarzach pod postem, nie budują poczucia jakiejś niesprawiedliwości że hurr durr teraz na youtube tylko te frizy i boxdele. Większość wylała wiadro zimnej wody i zobaczymy jak to wyjdzie z początkiem sezonu, a po nim pewnie decyzja czy się zawijają.
jeśli jakiś buk nie wejdzie w 6g to niestety zawijka z rynku będzie grana do końca roku; przecież z tych kalkulacji widać że musieli by mieć boost z 300% a mówimy o dojrzałym projekcie w niszy a nie ciekawy startupie; ewentualnie przejęcie przez jakiś KS/Weszło; bo tego ich YT się niestety oglądać nie da; z perspektywy starego czytacza zawszepopierwsze blog i czwarta-kwarta smutno trochę no ale przespali moment o rozszerzanie zasięgów jak nie o dekadę to przynajmniej z 5 lat; niestety w tym jebanym języku można rozmawiać tylko o jednym sporcie żeby to się spinało, niezależnie czy merytorycznie bo już nawet nie trzeba się głowić na inną formą niż x gadających głów
-
tybdo_yntogliw
Nie no, społeczność szóstego gracza to akurat ich nie zagłaskiwała specjalnie nigdy. O ile Szczepański już długo ciągnie ten serwis swoją regularnością, tak Maciejowi przez ostatnie lata różnie się pisało, widać było mienie wyjebane w zimę i już chęć wejścia w playoffy, co było nie raz wytykane. Oglądanie nawet playoffów jednym okiem i zmęczenie jakimiś kasztańskimi seriami na wschodzie też.SWN pisze: ↑28 lip 2026, 8:28 Spoko że z tego co widzę nie zagłaskują ich w komentarzach pod postem, nie budują poczucia jakiejś niesprawiedliwości że hurr durr teraz na youtube tylko te frizy i boxdele. Większość wylała wiadro zimnej wody i zobaczymy jak to wyjdzie z początkiem sezonu, a po nim pewnie decyzja czy się zawijają.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
Jakby komuś się znudziło polecam https://eraball.com/; zdecydowaie bardziej rozbudowany model; i choć 82-0 łatwiej zrobić tak ma więcej sensu; weekendowe challange gdzie ugranie mistrzostwa może być już problemem i wiele innych