To wina tego zjeba, program sam w sobie spoko, oglądałem IRL i ten drugi gościu w czapce bardzo fajnie opowiadał o mieście, klubie i klimacie, pyzaty tylko darł morde, wcinał się innym w zdanie, chlał i dyszał po przejściu pięciu metrów.
A nie czaję przypierdolki o to, że gadali o Fener nie o Górniku, dla mnie o wiele ciekawsze było słuchanie o Turcji, o czymś czego nie wiem niż setny program gdzie powiedzą, że Gasparik jest taki i owaki, a Górnik gra taką a nie inną piłkę, tego jest pełno
Dodam, że na mundialu łączyli się z pyzatym i opowiadał o tureckiej kadrze, nie oglądałem tego tylko słuchałem, wtedy myślałem, że gadają z jakimś specjalistą mieszkającym w Turcji, a się okazało, że gościu tam nawet nigdy nie był XD
Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
MalinowyJogurt 2
okej czyli myślałeś, że jest specjalistą i zrobił dobre wrażenie, ale się okazało, że nawet tam nigdy nie był to jebać go. nieźle 
i cannot be a thug they dont dress this well
No jak mówisz o jakiejś drużynie, że jest Twoją ukochaną, opowiadasz ciekawostki niby zza kulis, cytujesz tureckie media o ichniejszej kadrze, mówisz jakie są obecnie nastroje w państwie, to śmiem twierdzić, że chociaż raz obejrzałeś mecz Fenerbahce lub ichniejszej kadry na żywo
MalinowyJogurt 2