https://www.kicktipp.pl/ekstraslizgawka-vol-3/
KICKTIPP EKSTRAŚLIZGAWKA vol. 3
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: KICKTIPP EKSTRAŚLIZGAWKA vol. 3
Poszlo !
Witam ponownie po roku bez eKlapy
Witam ponownie po roku bez eKlapy
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
jestem, fajnie jakby mi się nie znudziło po dwóch kolejkach
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Chmurka dla pewności wołaj mnie a Ja Ciebie zeby utrzymać ciągłość 
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
znaki
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Spoiler

jedyny typer, w którego zawsze chce mi się grać do końca, pozdro dla uczestników
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
kicktipp to takie fantasy?
i cannot be a thug they dont dress this well
nie, obstawiasz wyniki każdej kolejki i zbierasz za to określoną ilość punktów (4 za dokładny rezultat, 3 za poprawnie wytypowanego zwycięzcę meczu ze zgadzającą się różnicą bramek, 2 za zwycięzcę po prostu ale z wynikiem oderwanym od realiów)
to pierwsza zasada, a druga jest taka, że mql nas zawsze rucha, zagraj, będzie fajnie
Dodano po 5 minutach 20 sekundach:
w sumie w fantasy też ciułasz punkty, tylko za coś innego, więc jeżeli to miałeś na myśli to trochę jednak tak
to pierwsza zasada, a druga jest taka, że mql nas zawsze rucha, zagraj, będzie fajnie
Dodano po 5 minutach 20 sekundach:
w sumie w fantasy też ciułasz punkty, tylko za coś innego, więc jeżeli to miałeś na myśli to trochę jednak tak
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Mql to ewidentnie ma w kieszeni komisję ligi i pzpn
pierwszą edycję wygrałem, w drugiej musiałem uznać wyższość mql, to teraz czeka mnie najniższy stopień na podium 
Zapomnę po 3 kolejce ale jestem. Główny cel - skuteczność wyników Radomiaka
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
dawajcie sobie takie same nicki jak na forumku będzie można was oznaczać jak ktoś zapomnie