Livescore Mundial 2026
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2026
Elegancko wygwizdani cwele 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Cubarsi zasłużenie nagrodzony
Rodri mvp zaskoczenie
Rodri mvp zaskoczenie
Ostatnio zmieniony 20 lip 2026, 0:33 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
ehhh jednak Cubarsi, a miałem Yamala
Syn kurwy i cwela
Hahahahaha rodri znowu zdziwiony że go wołają do nagrody dla najlepszego piłkarza

yer a wizard, Harry
Paredes dożywotni cancel za tą akcje
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
No brawo Hiszpania. Argentyńskie psy w końcu pogonione.
To co, kto złota piłka?
To co, kto złota piłka?
yamal graby nie podal trumpowi xD
Trump hahah jak z Chelsea na kmś
ale sie pieknie wpierdolil
Ale wielki piłkarz to jest, posiadanie go w składzie znacznie ułatwia życie. Kto to zgarnie za rok za darmo (pewnie Real, bo oni tak lubią tych co się kontrakt kończy namówić) ten mnóstwo zyska o ile chłop będzie zdrowy (31 lat za rok, jeszcze parę lat grania jest).
Oczywiście debil Drake postawił półtora miliona na Argentynę. XD
jakbyś postawił dychę to nazwałbys się debilem
za to debil i lider cweli Paredes niech już wypierdala z poważnej piłki - jakieś zawieszenie by się przydało albo spotkanie 1vs1 z van dijkiem w klatce na środku boiska
ogólnie Argentyna w erze Messiego to była tak ohydna pod względem zachowania drużyna ze chuj ile krzywych akcji odjebali ci troglogdyci piłkarscy od 2018 to już apogeum mam nadzieję że po erze Messiego wrócą to odpadków może nie w 1/8 ale już w 1/16 jeszcze sporo psów odejdzie z tego zespolu z Messim moze
Hiszpania, Rodri, Ferran
dobrze że wygrał futbol to najwazniejsze i Hiszpania de La Fuente>del Bosque chyba jak dla mnie - gorsze nazwiska - lepsza gra i umiejętność wykorzystania danej formacji do maksimum
de La Fuente
a mundial udany bardzo udany mimo tej komercjalizacji i show
za to debil i lider cweli Paredes niech już wypierdala z poważnej piłki - jakieś zawieszenie by się przydało albo spotkanie 1vs1 z van dijkiem w klatce na środku boiska
ogólnie Argentyna w erze Messiego to była tak ohydna pod względem zachowania drużyna ze chuj ile krzywych akcji odjebali ci troglogdyci piłkarscy od 2018 to już apogeum mam nadzieję że po erze Messiego wrócą to odpadków może nie w 1/8 ale już w 1/16 jeszcze sporo psów odejdzie z tego zespolu z Messim moze
Hiszpania, Rodri, Ferran
dobrze że wygrał futbol to najwazniejsze i Hiszpania de La Fuente>del Bosque chyba jak dla mnie - gorsze nazwiska - lepsza gra i umiejętność wykorzystania danej formacji do maksimum
de La Fuente
a mundial udany bardzo udany mimo tej komercjalizacji i show
- yungXpaproch
podał ale spierdolil jakoś szybko od niego, słowa nie zamieniał
cweloza w ogóle, stany zagarnęły te mistrzostwa, które nie miały być wyłącznie ich. trump ciągle za rękę chodził z giannim
wcale nie dziwi zachowanie chłopa z maroka
A ten drugi gol to rzeczywiście był spalony i w ogóle emitowali powtórkę z linią czy coś mi umknęło ?

Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ