Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

travis1

Re: Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)

Post autor: travis1 »

wpiszcie sobie marc cucurella w google
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

bronek pisze: 18 lip 2026, 11:57 Jedna z tych rzeczy ktora mnie wkurwia w pilce to umniejszanie takim meczom jak te dzisiejsze wiec mam nadzieje ze powaznie do tego obie strony podejda i beda sie cieszyly z 3 miejsca jak wygraja
We Francji trochę zmian się szykuje, ale raczej nie Kante w pierwszym składzie, natomiast mają grać Gusto, Konate czy Zaire Emery
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Post autor: bronek »

Raczej to ze moga zagrac gracze ktorzy moze mieli mniej minut na turnieju to spoko, i w takich reprach nawet zmiennicy czesto sa kozakami. Bardziej chodzilo mi o podejscie samych graczy, np Courtois ostatnio mowil ze im sie nie chce takich meczow grac (a kurwa to byl najwiekszy sukces jego repry w ilus tam latach jak nie ogolnie bo nie pamietam czy zajeli w tych latach 80' 4 czy 3 miejsce :lol: )
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużego
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Rozumiem nie wozić się trzecim miejscem albo preferować w CV bycie mistrzem np. krajowych rozgrywek, niż trzecim w międzynarodowych, ale ten edgy zwyczaj ostentacyjnego zdejmowania srebrnych/brązowych medali jest zjebany.

Weź to wyróżnienie i jedź do domu, nikt nie każe ci tam skakać z udawanego szczęścia ani wrzucać se z tym medalem zdjęć jak ci się nie podoba.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

travis1 pisze: 18 lip 2026, 12:54 Bardziej chodzilo mi o podejscie samych graczy, np Courtois ostatnio mowil ze im sie nie chce takich meczow grac
ja się nie dziwie po takim przegranym półfinale to pompa siada oni siedzą pewnie już prawie dwa miesiące jako kadra, zaraz znowu do roboty, tez bym wolał wrócić pare dni wcześniej na chatę i podupczyc na majorce swoją panią a tak to musisz męczyć bule na hotelu kolejne 4 dni

a ze sportowego punktu widzenia jak ktoś napisał wcześniej ze na euro nie grają i żyją a dla mnie sformułowanie „półfinalista mistrzostw świata” nie brzmi wcale dużo gorzej od „brązowy medalista mistrzostw świata” a taki courtois jak gra w kadrze 15 lat i co sezon liga narodow euro ms etc to ten mecz o brąz to aż tak nie grzeje
🌴 latinogang 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Nie wiem jak się ten mecz skończy ale o ja pierdole co to jest za mecz dziękuję i dobrej nocy. Dziękuję ci anglio kontra francjo
SWN
Administrator

I pierdoliłeś coś ze mecz o trzecie nuda??
Nie oglądaj, one nie są dla lamusa
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Kto nie obejrzał niech żałuje, najlepszy mecz mistrzostw. :bowdown:
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

niezle jaja byly kurde
francja dla mnie top1 tego mundialu pod wzgleden funu pomijajac polfinal i pierwsza polowe tego meczu
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

:lol:

Dodano po 6 minutach 43 sekundach:
Anglicy dorównali w klasyfikacji medalowej Mistrzostw Świata Reprezentacji Polski :lol:
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

Tuchel mówił po meczu że decyzja aby nie wystawiać Saki wcale przeciw Argentynie to była w pełni decyzja taktyczna xd
jeszcze bardziej sobie kopie dołek cwel, wystawienie Rogersa na tej pozycji który poza tą wrzutką gdzie nie było krycia się kopał po czole i potem na dodatek przy bronieniu wyniku też był bezużyteczny bo jest klocem jebanym to jeszcze gorsza decyzja niż te wpuszczanie tych 10 obrońców :lol:
Awatar użytkownika
potter

Przerwa dzisiaj ma trwać 17 i pół minuty a jakie były płacze, że jak to koncert w przerwie itd, beka
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

no jak straszyli półgodzinnym czy jeszcze jakimś to jaka miała być reakcja?
SWN
Administrator

Płacze były jak padło info że ma być 40 minut easy

Dodano po 12 sekundach:
Spóźniony ehh
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Ja i tak za chuja im nie wierzę w te 17 minut
kapec pisze: 10 lip 2026, 16:14
Spoiler
XD
+ po gołej trawie chyba nie będą biegać, więc coś tam muszą złożyć/rozłożyć
Awatar użytkownika
potter

Nawet jeśli 30' to co to zmienia? Ludzie zawsze narzekają co by nie zrobili, jeden koncert w przerwie finału, co w tym złego? Tak samo o 'hydration breaki jakie złe i jeszcze reklamy dają!' A kto komu każe je oglądać? Można iść się wylać, kanapkę zrobić, cokolwiek. Tak samo na początku turnieju niektórzy narzekali, bo miał być mecz o 21 a zaczynali czasem o 21:04 np i wielkie halo. Tak jest zawsze, 5 zmian złe, VAR zły, 48 drużyn źle (tu akurat się zgodzę, ale dlatego że 3 wychodzą, jak zrobią na 64 zespoły i stary system to już ok imo), najlepiej jakby nic nie zmieniali od XIX wieku, wtedy to było.

11 min muzyka, 6-7 min składanie, taki jest plan.
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

ciekawe czy pilkarze beda mogli wyjsc obejrzec czy na utkanej w szatni
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

six seveeeeeen
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

potter pisze: 19 lip 2026, 12:20 A kto komu każe je oglądać?
:lol: no i wszystko
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

potter pisze: 19 lip 2026, 12:20 Nawet jeśli 30' to co to zmienia? Ludzie zawsze narzekają co by nie zrobili, jeden koncert w przerwie finału, co w tym złego? Tak samo o 'hydration breaki jakie złe i jeszcze reklamy dają!' A kto komu każe je oglądać? Można iść się wylać, kanapkę zrobić, cokolwiek. Tak samo na początku turnieju niektórzy narzekali, bo miał być mecz o 21 a zaczynali czasem o 21:04 np i wielkie halo. Tak jest zawsze, 5 zmian złe, VAR zły, 48 drużyn źle (tu akurat się zgodzę, ale dlatego że 3 wychodzą, jak zrobią na 64 zespoły i stary system to już ok imo), najlepiej jakby nic nie zmieniali od XIX wieku, wtedy to było.

11 min muzyka, 6-7 min składanie, taki jest plan.
Oczywiście że z czasem jakieś zmiany są potrzebne. Na początku na VAR i większą ilość zmian nie było co narzekać, czy na jakiekolwiek dotyczących poprawy sędziowania/gry. Zawsze coś komuś nie przypasuje, nikomu nie dogodzisz, ale takich jednostek
potter pisze: 19 lip 2026, 12:20Tak samo na początku turnieju niektórzy narzekali, bo miał być mecz o 21 a zaczynali czasem o 21:04 np i wielkie halo.
to nie spotkałem ani na żywo, ani we wszelakim internecie (tak, wiem xx)

Ale jeśli podoba Ci się podążanie tą drogą z jak największym rozwlekaniem meczów to ok, Twoja opinia.
ODPOWIEDZ